- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
Burası ziyaretçilere bile açık, sakıncalı olabilir
Dur ben seni ekleyeyim
ok bekliyorum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası ziyaretçilere bile açık, sakıncalı olabilir
Dur ben seni ekleyeyim
Kader maşallah çok tatlısın yaaa valla böyle tahmin etmemiştim,:)
Eşinlede çok yakışmışsınız mutluluğunuz daim olsun.
Wuhuu yıkılıyoçok hoşsun
![]()
Bende hep aynı resimleri koyuyorum, çakmaymışım gibi
Ama işyerindeki bilgisayarımda pek resmim yok
Şimdi atıyorum telefonumun hafıza kartından birkaç tane güncel..
orjinal duruyorsunuz ne çakması.!!! :)
ya alışveriş pek yapmam dediğini hatırlıyorum sade ama güncel bi tarzın var kader kokoş değilsin anladık onu :)
Eşin ve kardeşi benzemiyorlar görüntü olarak farklılar baya, eşin güler yüzlü görümce daha keskin çizgili azcık sert gibi geldi.
bu arada gelinlikli resmimi koydum görebildin mi ?
Ben öğle yemeğine çıkıyorum kızlargörüşürüz
![]()
Piyonist sizin işyerini görmeden çok sevdim ben, beni de alın aranıza![]()
sende dün muhasebecyiim demiştin sanırım cnım alırız tabi. muhasebeye eleman aranınca söz söyliycem sana. bizim işyeri iyidir canım ya muhasebe yoğun olyor ama genelde. arada mesaileride oluyor. bizde olmuyor hiç. maaş+servis+ssk+özel sigorta. sosyal anlamda da çok iyiyzdir söyliyim. yemeklerimiz, bowlinglermiz kutlamalarımız eksik olmaz bekleriz:))
ayrıca resimler eklenmiş ben görememişitim tütütütü size.
dip not: sanırım eski görümcemin çocuğu ölmüş. doğumuna 1-2 gün vardı. kontrole gitmişler kalp atışı yok falan denmiş. eski eşimde hemen aradı çocuğu alalımmı napalım biz diye beni. bende başka hastaneye götürün onlara bakmayın dedim. olurya belki hala bir umut vardır. kalp atışı duyulmamıştır vs.. kızsamda görümceden nefrette etsem Allah yardımcısı olsun. her ne kadar boşandıktan sonra bana 1 mesajı çok görsede. yolun açık olsun diye aramayı geçtim mesaj atmasa bile!!!
sizin şirketi bende sevdim piyonistim bak senide seviyorum benide alabilirsin ama o kadar abur cubur yimem ben :)
Benim eklediklerim senin gördüğün resimdi..
Görümcenin allah yardımcısı olsun ya anne içinde krtik bi duruminsanlık sende kalsın geçmiş olsun demek için ara bence durum netleşsinde.
sanada haber vericem canım ama senin branşınla pek ilgili değiliz ama yinede söylerim söz :) sende nette bak arada kariyer'e koyuyorlar ben hep takip etmiyorum ama siz bakın :)
canım inşallah şu anda ameliyata almışlar başka hast gitmek istememiş bunlar. anlatırım dedi eski eşte. ama aramayı düşünmüyorum yani düşünmemeninde ötesinde zerrece umrumda değil. her iyi gününde de kötü gününde de yanında oldum. ama ben yuvamı yıkarken bana mesaj atmaktan aciz insan kendi acısınıda kendisi yaşasın. gaddarım bu konuda. eşimede barışmak isteyince en byük şartım dedim: ne ailenin kapısına gider elini öperim, nede benim kapıma gelsinler. asla ve asla. bu yüzde onuda aramam. zaten ismini bile anmıyordum konuşurken. o kadar nefret ediyorum. çünkü . neyse ya herşeyi yazp yeniden hatırlamak istemiyorum ama hain nsan herzaman haindir her zaman ikiyüzlüdür.
ayrıca ben küstüğüm arkadaşlarım oldu haklı yada haksız gözetmeden hastalıktır, ölümdür dedim hep aradım. bu konularda dünyevi şeylere önem verilmez dedim. oda bana 1 mesajı çok görmeyecekti. komşuları aradı kayınvalidenin ama görümce aramadı. Allah b,z, yanyana yüzyüze getirmesin ne bu dünyada nede başka dünyada. benide az çok tanımışsındır bu kadar net konuşacak biri dğeilim. ama düşün artık bir insan için böyle konuşabiliyorsam içimde ne fırtınalar koparmıştır.
ben ne iş olsa yaparım dermişim. :) Senide referans yazarım hahahayattt :)
anladım canım, insanların iç yüzünü gördün seni iyisin diye iyiymiş onlarda salla gitsin. Uzaktan duanı esirgeme Allah yardımcısı olsun diyelim bizde.