yemek için mi çıkıyorsun canım dışarı?
ben de geçenlerde evdeyken neler aldığımı liste yaptım..aynı şeyleri alıp durmayım,
eksik olanların üzerine düşeyim diye..ama eksik hiç bitmez..hem biraz erteledim çeyiz işini..:26:
ciddi bir şey olmayınca aladım gelmiyor hiç bir şey..
Diyorum ya benim ki de bazen sevgi pıtırcığına dönüşüyor şaşırıyorum valla...
Erkekler bir alem, ama güzel şey evli olmak.
Dediğin gibi bir yere gidildiğinde, evine beraber dönmek gibisi yok...
Biz nişanlıyken birine gittiğimizde veya dışarda dolaştığımızda ayrı evlere gitmek çok rahatsız ediyordu.
Şimdi ise aynı eve gitmek gibisi yok...
eşim yapıyorda bi yere kadar yapabiliyor annesinin evinde hiçbirşey yapmıyordu evde yine bana yardım ediyor sağolsun .. evi o süpürüyor genellikle .. ama geçen pazar arkadaşını çağırdı bende kızdım temizlik yapacaktık bana yardım etmemek için çağırdın onu dimi diyeben nerden bileyim senin temizlik planını diyor, haklı
Selam kızlar...
Kısmen gördüm yorumlarınızı.. Pek bi dertliyiz bakıyorum da..
Benden küçük bi tavsiye.. Herşeyi dört dörtlük yapmaya uğraşmayın.. Eşleriniz kadar siz de çalışıyorsunuz madem onlarda sizin kadar mutfak / ev işlerinde çalışsın..
Baştan alıştırın ki öyle devam etsin..
canım,ne kadar katılırsın bilmiyorum ama ben nişan düşünmüyorum açıkçası..:26:
aileler uzak, her zaman git gel olmaaycak...seneye bu zamanlar zaten evlilik düşüncesi hakim..
olursa söz kendi aramızda sonra düğün hazırlıkları daha iyi geliyor bana..
mutlaka diyeceğim..elimden geldiğince dolu dolu geçirmeye çalışıyorum bu yüzden..
eşim yapıyorda bi yere kadar yapabiliyor annesinin evinde hiçbirşey yapmıyordu evde yine bana yardım ediyor sağolsun .. evi o süpürüyor genellikle .. ama geçen pazar arkadaşını çağırdı bende kızdım temizlik yapacaktık bana yardım etmemek için çağırdın onu dimi diyeben nerden bileyim senin temizlik planını diyor, haklı
Evet canım bizde Sodexho var, dışardan yiyoruz yemekleri.
Genelde yakın civarlarda ki yerlere gidiyoruz, fakat canım istemedi bugün dışarı çıkmak, ofise söyledim.
Öğlen buradayım yani
Yok zaten ıvır zıvır ile asla doldurma.
Bende nevresim vs. var, fakat tek kişiliğe de ihtiyacım var, o yüzden bir tane alayım dedim.
Çok fazla nevresim de alma diyeceğim ama bulunduğun çevreden farklı yerde yaşarsan, ev hediyesi anlamında gelenler az olabilir.
Eğer 8 yıllık bir süreci (doğru hatırlıyorum dimi, kafa bi dünya oldu çünkü işler falan) istanbulda geçirirseniz gelenin olur, hediyende bol olur.
Ben o yüzden fazla nevresim falan almadım, işimi görecek kadar aldım, nasılsa hediye gelir diye düşündüm.
Borcam falan almadım mesela, en çok hediye edilen şeylerden almadım öyle söyleyeyim canım...
evet ya dışarı çıktığımızda sürekli saate bakıp aman geç kalmayalım, annem bozuk atar deyip duruyordum
bi de beni eve bıraktıktan sonra arkasından bakıyordum uff üzücüydü neyseki bitti
Canım benim ya, sorma... Bu sabah biraz işe gelme krizi, akşam da eve gitme krizi yaşamıştım.
Ondan dolayı biraz muzdaribim. Olumsuzluklara insan çabuk odaklanıyor, sonra canı sıkılıyor.
Ama aslında İstanbul'un bir gerçeyi bu trafik ve otobüs çilesi, çok fazla kafama takmamam gerekiyor belki de.
Haklısın canım benim, doğru söylüyorsun, kendimi heder ediyorum ona yetişip buna yetişicem diye...
Arada olur.. Zaten çalışan insanların bi hafta sonu var.. Arkadaşı ile görüşmek onun da hakkı.. Ama sizde misafir varken temizlik yapacak değilsiniz yamisafir gidince süpürmeye devam etsin
evet ya dışarı çıktığımızda sürekli saate bakıp aman geç kalmayalım, annem bozuk atar deyip duruyordum
bi de beni eve bıraktıktan sonra arkasından bakıyordum uff üzücüydü neyseki bitti
ben de bir zamanlar kullanmıştım ama o zamanlar dahi ofisten dışarı çıkmazdım..arada hava almak
güzel olur o anlamda..
evet canım doğru anımsadın..
zaten her bişeyi alamam orası kesin..ne fazla olsun ne de çok eksik kalsın..işin hediye kısımlarını düşünmedim bak ben..
o da var değil mi..sanki hiç kimse gelmeyecek kendi aramzıda olcak gibi geliyor bazen..
onlar playstation oynadı ben yaptım temizliği artıkzaten misafir denmez gelen kişi ilkokul arkadaşımız haftanın en az 2 günü bizde zaten
İlk zamanlar bende öyleydim, kendime vakit ayıramadığımdan da sinirlerim bozuluyordu..
Eşim yardım eder ama düşünemediği şeyler oluyor tabi. .Sonra görev edindirdimÇöpleri çıkarma, evin süpürülmesi, çamaşırlar onun.. Mutfak temizliği, evin silinmesi, bulaşıklar benim..
O zamandan beri rahatladım, saçım başımla da uğraşmaya vaktim var beraber tv izlemeye de artık..
Bir de trafik benimde asabımı bozuyor ( birlikte gidip gelmemize rağmen ).. Eşim de sağolsun kaynana gibidir.. Orada toz mu var diye girer girmez söyler.. Şart koydum , eve gelince bi üstümüzü değişip yemek yemeden tek kelime edilmeyecekne bu canım , zaten yol yorgunuyum toz varsa ne yapayım o halde temizlik mi yapayım..
Kaynanalık yapma diyorum toz var ve de sen gördüysen ya temizle ya da ses etme, ben müsait bi zamanda hallederim senin söylemene gerek yok..
İlkokul arkadaşı olabilir ama bence kadar sık gelmesin.. siz yeni evlisiniz eski bile olsanız iyi değil gerçiBiraz başbaşa kalın , işinizi gücünüzü halledip gezmeye çıkın..
Çocukluğunu yaşamamış mı bunlar neO arkadaşı da bekar sanırsam ama azcık düşünceli olsun ikisi de..
sıranı bana bıraktın de mi..
şimdi düşünüyorum kara kara nasıl, akşam hemen olacak ne yapacağım..:26:
Çok şükür benimki şimdilik öyle şeyler demiyor, normalde çok titiz bir başak burcu zaten.
Bende boğa burcuyum, tartışırsak fena olur, ama ben kazanırım her tartışmayı o ayrı...
Sen iyi yine bir kaç iş vermişsin, bende çabuk sinirlenme huyu olduğu için, bir gün "şunu uzatır mısın" dedim...
Sende bensiz birşey yapamıyorsun dedi, şimdi birşeye elini sürdürmüyorum sinirleniyorum...
Ama çöp atmak, alışveriş yapmak, evdeki eksiği almak onun görevi, ben dış işlerine karışmıyorum.
İç işleri bana ait
Evet daha öncede konuşmultuk sanırım. Senle burçtaş olduğum gibi eşlerimizde burçtaş
Başak burcu ve malum çok titiz, kaynanam da demişti zaten benim kaynanalık yapmama gerek yok oğlum yapar zaten diyebunu da her bi şeye laf ettiğinde ' anne ne kadar haklıymış ' diye hatırlatıyorum susuyo
Bende öyle düşünüyordum ama eşim yapışık ikizim gibi.. Markete bile tek gitmezberaber gidip geliriz, zaten memnunum da bi hava almış oluyorum hemde en sevdiğim cipslerden atıyorum sepete
kasımda askere gidecek zateneşim çağırıyor o gelmek istemiyor aslında düşüncelidir de .. bizimki oyun oynayacağım diye işte
biz ikimiz aynıyız aslında .. yıllardır arkadaşlarımızı çağırırız diye hayal kurduk .. ikimiz ilkokul arkadaşıyız ve hala ilkokul ardaşlarımızla görüşüyoruz .. 10 yıldır birlikte olduğumuz insanlar.. bi evlenelim de pazarları kahvaltıya gelirsiniz diye hayaller kuruyorduk şimdi oldu ya o yüzden sanırım ikimizde bi hevesle çağırıyoruz
biliyorum ki hevesimizi aldıktan sonra bu kadar olmayacak
kasımda askere gidecek zateneşim çağırıyor o gelmek istemiyor aslında düşüncelidir de .. bizimki oyun oynayacağım diye işte
biz ikimiz aynıyız aslında .. yıllardır arkadaşlarımızı çağırırız diye hayal kurduk .. ikimiz ilkokul arkadaşıyız ve hala ilkokul ardaşlarımızla görüşüyoruz .. 10 yıldır birlikte olduğumuz insanlar.. bi evlenelim de pazarları kahvaltıya gelirsiniz diye hayaller kuruyorduk şimdi oldu ya o yüzden sanırım ikimizde bi hevesle çağırıyoruz
biliyorum ki hevesimizi aldıktan sonra bu kadar olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?