Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Evet canım bizde Sodexho var, dışardan yiyoruz yemekleri.
Genelde yakın civarlarda ki yerlere gidiyoruz, fakat canım istemedi bugün dışarı çıkmak, ofise söyledim.
Öğlen buradayım yani

Yok zaten ıvır zıvır ile asla doldurma.
Bende nevresim vs. var, fakat tek kişiliğe de ihtiyacım var, o yüzden bir tane alayım dedim.
Çok fazla nevresim de alma diyeceğim ama bulunduğun çevreden farklı yerde yaşarsan, ev hediyesi anlamında gelenler az olabilir.
Eğer 8 yıllık bir süreci (doğru hatırlıyorum dimi, kafa bi dünya oldu çünkü işler falan) istanbulda geçirirseniz gelenin olur, hediyende bol olur.
Ben o yüzden fazla nevresim falan almadım, işimi görecek kadar aldım, nasılsa hediye gelir diye düşündüm.
Borcam falan almadım mesela, en çok hediye edilen şeylerden almadım öyle söyleyeyim canım...

evet ya dışarı çıktığımızda sürekli saate bakıp aman geç kalmayalım, annem bozuk atar deyip duruyordum
bi de beni eve bıraktıktan sonra arkasından bakıyordum uff üzücüydü neyseki bitti

Arada olur.. Zaten çalışan insanların bi hafta sonu var.. Arkadaşı ile görüşmek onun da hakkı.. Ama sizde misafir varken temizlik yapacak değilsiniz ya misafir gidince süpürmeye devam etsin

Canım benim ya, sorma... Bu sabah biraz işe gelme krizi, akşam da eve gitme krizi yaşamıştım.
Ondan dolayı biraz muzdaribim. Olumsuzluklara insan çabuk odaklanıyor, sonra canı sıkılıyor.
Ama aslında İstanbul'un bir gerçeyi bu trafik ve otobüs çilesi, çok fazla kafama takmamam gerekiyor belki de.
Haklısın canım benim, doğru söylüyorsun, kendimi heder ediyorum ona yetişip buna yetişicem diye...

Yooo katılırım canım, niye katılmayayım. Ben de nişan düşünmüyordum.
Aile arasında yüzük takılsaydı da benim gönlüm olurdu, fakat ben tek evlat olduğum için, annem çok istedi.
Nişan da kız tarafına ait birşey olduğu için, yapalım o zaman annemin başka evladı mı var onda görsün dedim.
İyi de oldu o anlamda, kadıncağızın hem gönlü oldu hem de mutlu oldu.
Fakat sürecin uzun olması bir tek bize yaramadı, insan geriliyor... Neyi bekliyoruz daha diye düşünceler de geliyor akla.
En güzeli eğer önceden tanıştığın biri ise, zaten flört zamanı yeterince tanımıştır insan birbirini 6 ay içinde halledeceksin herşeyi.
Kimse hiç birşey anlamadan, gereksiz sorunlar çıkmadan evlenip barklanacaksın...
En güzeli bence....

Bizimki de evinde hiç birşey yapmazmış, geçende kayınvalideme gittik.
Sohbet açıldı "sağolsun eşimde dağınık değil" gibisinden bir laf dedim.
Kayınvalidem "hadi ya, demek öyle, sorucam bakalım ben ona" gibisinden bir laf söyledi.
Şaşırdım kaldım, halbu ki gerçekten eşim dağınık değildir, çünkü kayınvalidem pipirikli, cins bir insan...

ben de bir zamanlar kullanmıştım ama o zamanlar dahi ofisten dışarı çıkmazdım..arada hava almak
güzel olur o anlamda..

evet canım doğru anımsadın..
zaten her bişeyi alamam orası kesin..ne fazla olsun ne de çok eksik kalsın..işin hediye kısımlarını düşünmedim bak ben..
o da var değil mi..sanki hiç kimse gelmeyecek kendi aramzıda olcak gibi geliyor bazen..

evet ya dışarı çıktığımızda sürekli saate bakıp aman geç kalmayalım, annem bozuk atar deyip duruyordum
bi de beni eve bıraktıktan sonra arkasından bakıyordum uff üzücüydü neyseki bitti

Aynen aynen, evliliğin sevilecek yanları çok.
Çalıştığımız ve genelde iş çıkışı birşeyler yapmaya uğraştığımız için illa ben eve geç kalırdım.
Annem hep "saat kaç oldu kızım, ama olmaz böyle" diye başlayan nidalarla açardı kapıyı
Herşey arkada kalıyor işte, şimdi evimde huzurluyum hamd olsun... Hep böyle devam eder inşallah...

İlk zamanlar bende öyleydim, kendime vakit ayıramadığımdan da sinirlerim bozuluyordu..

Eşim yardım eder ama düşünemediği şeyler oluyor tabi. .Sonra görev edindirdim Çöpleri çıkarma, evin süpürülmesi, çamaşırlar onun.. Mutfak temizliği, evin silinmesi, bulaşıklar benim..

O zamandan beri rahatladım, saçım başımla da uğraşmaya vaktim var beraber tv izlemeye de artık..

Bir de trafik benimde asabımı bozuyor ( birlikte gidip gelmemize rağmen ).. Eşim de sağolsun kaynana gibidir.. Orada toz mu var diye girer girmez söyler.. Şart koydum , eve gelince bi üstümüzü değişip yemek yemeden tek kelime edilmeyecek ne bu canım , zaten yol yorgunuyum toz varsa ne yapayım o halde temizlik mi yapayım..

Kaynanalık yapma diyorum toz var ve de sen gördüysen ya temizle ya da ses etme, ben müsait bi zamanda hallederim senin söylemene gerek yok..

Arada olur.. Zaten çalışan insanların bi hafta sonu var.. Arkadaşı ile görüşmek onun da hakkı.. Ama sizde misafir varken temizlik yapacak değilsiniz ya misafir gidince süpürmeye devam etsin

onlar playstation oynadı ben yaptım temizliği artık zaten misafir denmez gelen kişi ilkokul arkadaşımız haftanın en az 2 günü bizde zaten

sıranı bana bıraktın de mi..
şimdi düşünüyorum kara kara nasıl, akşam hemen olacak ne yapacağım..:26:

YOk bu konularda beni özellikle çevremdeki arkadaşlarım uyardı.
Benden önce evlenen bir sürü insan olduğu için, şunu alma fazla, bunu yapma fazla diye diye, sağolsunlar tecrübe edinmiş oldum.
Bir bakıma çokta iyi oldu, evimde gereksiz eşya yok....
Bir tek yastık sıkıntım vardı, sebebi ise kayınvalidem çeyizime sadece 1 yorgan, 1 nevresim takımı verdi...
Başka bir iğne ipliğini görmedim.
O yastık alır diye bende 3 tane yastık + bir tane uzun yastık vardı.
Annem bir yastıkta kocayalım diye beğenip yaptırmıştı onu, evlendiğimizin ilk 1 buçuk haftası onunla yattık.
Eşim pek sevmez ama şaşırdım yani o istedi kullanalım diye, sonra gittik kendimiz aldık visko yastıklardan...

onlar playstation oynadı ben yaptım temizliği artık zaten misafir denmez gelen kişi ilkokul arkadaşımız haftanın en az 2 günü bizde zaten

İlkokul arkadaşı olabilir ama bence kadar sık gelmesin.. siz yeni evlisiniz eski bile olsanız iyi değil gerçi Biraz başbaşa kalın , işinizi gücünüzü halledip gezmeye çıkın..

Çocukluğunu yaşamamış mı bunlar ne O arkadaşı da bekar sanırsam ama azcık düşünceli olsun ikisi de..

Çok şükür benimki şimdilik öyle şeyler demiyor, normalde çok titiz bir başak burcu zaten.
Bende boğa burcuyum, tartışırsak fena olur, ama ben kazanırım her tartışmayı o ayrı...
Sen iyi yine bir kaç iş vermişsin, bende çabuk sinirlenme huyu olduğu için, bir gün "şunu uzatır mısın" dedim...
Sende bensiz birşey yapamıyorsun dedi, şimdi birşeye elini sürdürmüyorum sinirleniyorum...
Ama çöp atmak, alışveriş yapmak, evdeki eksiği almak onun görevi, ben dış işlerine karışmıyorum.
İç işleri bana ait

kasımda askere gidecek zaten eşim çağırıyor o gelmek istemiyor aslında düşüncelidir de .. bizimki oyun oynayacağım diye işte
biz ikimiz aynıyız aslında .. yıllardır arkadaşlarımızı çağırırız diye hayal kurduk .. ikimiz ilkokul arkadaşıyız ve hala ilkokul ardaşlarımızla görüşüyoruz .. 10 yıldır birlikte olduğumuz insanlar.. bi evlenelim de pazarları kahvaltıya gelirsiniz diye hayaller kuruyorduk şimdi oldu ya o yüzden sanırım ikimizde bi hevesle çağırıyoruz

biliyorum ki hevesimizi aldıktan sonra bu kadar olmayacak

sıranı bana bıraktın de mi..
şimdi düşünüyorum kara kara nasıl, akşam hemen olacak ne yapacağım..:26:

Ah canım benim, o zamanlar o kadar çabuk geçecek ki sende şaşıracaksın inan bana...
İnşallah sorunsuz ve sıkıntısız tüm süreçleri atlatırsınız ve ağız tadı ile güzel bir evliliğiniz olur...

Evet daha öncede konuşmultuk sanırım. Senle burçtaş olduğum gibi eşlerimizde burçtaş

Başak burcu ve malum çok titiz, kaynanam da demişti zaten benim kaynanalık yapmama gerek yok oğlum yapar zaten diye bunu da her bi şeye laf ettiğinde ' anne ne kadar haklıymış ' diye hatırlatıyorum susuyo

Bende öyle düşünüyordum ama eşim yapışık ikizim gibi.. Markete bile tek gitmez beraber gidip geliriz, zaten memnunum da bi hava almış oluyorum hemde en sevdiğim cipslerden atıyorum sepete

oww yooo cips dediiiiii

Bizde de var o heves... Arkadaşlarımız bizden önce evlendi.
Ama bizim ilişkimiz herkesinkinden uzun olduğu için hep "evlenince evimize davet ederiz" diye heveslenirdik.
Evlendiğimizin ilk haftası nikah şahidimi eve davet ettik, ondan önce kuzenim bir akşam kalmaya geldi.
Eltim geldi gitti eve sağolsun (bu arada maşallah arada arar, sorarar, baya iyi yani).
Dün akşam da eşimin çocukluk arkadaşı çay içmeye geldi.
Bu cumartesi de bütün arkadaşlarımızı bir arada ağırlayacağız...
İnsan hevesleniyor hakkaten...

Az kalmış, Allah güle güle gidip dönmeyi nasip etsin.. Kısa dönem mi yapacak ?

İkiniz ilkokul arkadaşıysanız o zaman sadece onun değil seninde arkadaşındır bu durumda daha rahat edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…