çok iyi anlıyorum seni .. ben iki kere yatağa girdiğimde ağladığımı biliyorum .. sırf kendime ayırdığım bi 10 dakikam olmadığı diye .. ya biz dışarda oluyoruz, ya bize misafir geliyor, yada evde ve yalnızsak fırsat bu fırsat deyip temizlik yapıyorum .. hiç bi akşam benim değilcumartesi günleri de çalışıyorum o yüzden en mutsuz uyandığım sabah cumartesi benim ..
dediğin gibi .. eşim için neredeyse hiç bişey değişmedi .. yemekten sonra tv karşısına geçip ayaklarını uzatıyor .. bekarken olduğu gibi ..
Çünkü eşim Fatih'li. Orada doğmuş, orada büyümüş.
Biz nişanlıyken, ona çok anlattım, dedim bak biz en azından benim işim ile senin işinin arasında ortak bir noktada ev tutalım.
Ev almak istersen git Fatih'ten al, ama kiracısın İstanbul senin. Biraz hayat kalitemizi yükseltiriz, ben işten rahat dönersem eve, sabah rahat gidersem, kahvaltı da hazırlarım akşam yemeklerimizde düzenli olur ben strese girmem.
Yok adamın tuttu inadı, illa Fatih'te Fatih.
Fatih'te oturuyoruz şimdi. Ama onun için birşey fark etmiyor, çünkü 20 Dk'da işe varıyor.
Ben 1 saatte varıyorum işe, ayakta gidiyorum, elin heriflerinle sürtüne sürtüne... Çok canım sıkılıyor, böyle düşündükçe afakanlar basıyor.
Eşime sinirleniyorum, zamanında beni dinlemediği için ve ceremeyi benim çektiğim için...
Eşim sağolsun işin ucundan tutmaya çalışıyor, çünkü farkında mutsuzluğumun.
Ben herşeye göğüs gererim, fakat ortada bencillik varsa benim şarteller atıyor.
Yıllarca kafasına kakarım ve nerelere varır bilmem... O noktaya gelmemesi için sıkıyorum kendimi.
Ama haklıysam beni susturabilene aşk olsun...
Kötü bir huy, farkındayım bunun, ama tüm zorlukları ben çekerken, hayat arkadaşı dediğim insanın hayatı günlük gülistanlık olursa, bu iş zaten yürümez.
Madem hayat müşterek, niye bütün sıkıntıları ben çekeyim...
uykuluyum sen nasılsın canım
dün akşam 9.30da gitti kayınpeder ve kayınbiraderim .. onlar gidince bende kurabiye yaptım bugün akşam arkadaşlarım gelecek .. kalabalık olacaklar annemde börek yapacaksonra ortalığı topladım falan derken saat hemen 11 oldu bu akşamlar bana yetmiyor ya zaten eşimde uyukluyordu yatalım dedi yattık artık .. mutfaktan yatağa geçtim gibi oldu :26:
bazen gerçekten çok inatçı oluyorlar .. eşimde başlangıçta benim işime çok uzak bir evi tutmak istedi .. hemde içinde bir sürü eksiği olan inşaat bi ev .. ne dediysem vazgeçmedi .. o evi tuttuk eşyalarımızı o eve göre aldık .. hergün beni işten kendisi alıp işe kendisi bırakmak zorunda kaldı çünkü evden işe vesait yoktu.. sonra 2 hafta geçti geçmedi .. taşınmak istedi .. zor geldi çünkü ben ona bağımlı gibi oluyordum .. benim işime daha yakın bi ev bulduk şimdi oraya taşındık .. onca lafım boşuna gitti .. yaşamadan anlamıyor .. ille kendisi yaşayıp o sıkıntıyı görmesi gerekiyor ..
madem eşin ısrarla o evi tuttu o zaman senin sıkıntını görmeli gerçekten de canım .. otobuste yaşadıklarını anlat .. onu direk suçlama ama yaşadığın sıkıntı yüzünden üzgün olduğunu görsün .. evdeki işleri ertele .. yol uzun, eve zor geldim yetiştiremedim dersin .. ama sen bu evi tuttun, o yüzden oldu deme ..
Belki de gereksiz düşünüyorum... Sonuçta daha ne kadar oldu evleneli..
Düzen oturmadı haliyle, sabah ve akşam yol işkencesi haricinde bir sıkıntım yok.
O geriyor beni tamamiyle...
soğutmayalım elifi evlilik çok güzel
akşam eşime biraz sıkıntımı anlattım .. onun yorumuysa "daha yenisin, düzenin daha oturmadı, normalde yarım saatte yapacağın işi bi saatte yapıyorsundur" oldu .. bilmiyorum gerçekten böyle mi
dediğin gibi tv keyfi diye bir şeyim yok .. evlendiğimden beri oturupta bi bölüm dizi izleyemedim ..
neyse bugünlerde geçecek
İnşallah, benim de umudum o...
Nasıl başladıysa öyle gider ümitsizliğine kapılmak istemiyorum...
Ya ben daha yeni evliyim, sen bana bakma elifcim.
Evliliğin güzel yanları da var elbette, fakat şu an düzen değişimi yüzünden iyi tarafları görmekte zorlanıyorum.
Malesef ehliyetim yok, hiç bir zaman da olacağını sanmıyorum, fobilerim var benim arabalara karşı.
Çok fazla trafik kazası geçirdim zamanında... Uzun hikaye...
Gerçekten ilk zamanlar böyle oluyor sanırım, yemeğe koştur işe koştur vs.
Ev hanımı olmak gibisi yok, onu anlamış bulunuyorum.
Eğer maddi durum anlamında rahat edecek olsak, istifa ederdim, eşime de aynısını söyledim.
Fakat şu durumda istifa edebilecek durumumuzda yok...
İlkay'ın dediği gibi herşeye koşturmamak en güzel çözüm sanırım.
Yoksa kendimi yıpratıp 1 senede posamı çıkartabilirim bu sayede
soğutmayalım elifi evlilik çok güzel
akşam eşime biraz sıkıntımı anlattım .. onun yorumuysa "daha yenisin, düzenin daha oturmadı, normalde yarım saatte yapacağın işi bi saatte yapıyorsundur" oldu .. bilmiyorum gerçekten böyle mi
dediğin gibi tv keyfi diye bir şeyim yok .. evlendiğimden beri oturupta bi bölüm dizi izleyemedim ..
neyse bugünlerde geçecek
bu düzen oturacak ve herşey daha güzel olacak canım
herşeyi tam yapmak zorunda değilim diye düşünüyorum .. annem gibi yapmak zorunda değilim .. o ev hanımıydı eviyle ilgilenebiliyordu .. ben değilim .. 6 gün çalışıyorum .. olduğu kadar ..
eşim diyorki 3 çeşit yemek yapma, niye kendini sıkıntıya sokuyorsun, bi çeşit yap geç .. bende uğraşıyorum yemeğiydi çorbasıydı pilavıydı diye .. bundan sonra tek çeşit yemek yapacağım karar verdim
çok geçmiş olsun canm kaza için...Ayy ne bileyim 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz hep evlenelim gezelim tozalım film izleyelim şunu yapalımlarla dolu hayallerim..Bir dizi izleyemiyorum deyince...Birde ben başka şehirde olucam anam yok kuzenler arkadaşlar yok yapayalnız kalır mıyım????? Hakkımdan hayırlısı b bakalım aslında birini tutup şöyle 15 günde bir temizletmek nasıl fikir ki acep:18:
Eşim sağolsun işin ucundan tutmaya çalışıyor, çünkü farkında mutsuzluğumun.
Ben herşeye göğüs gererim, fakat ortada bencillik varsa benim şarteller atıyor.
Yıllarca kafasına kakarım ve nerelere varır bilmem... O noktaya gelmemesi için sıkıyorum kendimi.
Ama haklıysam beni susturabilene aşk olsun...
Kötü bir huy, farkındayım bunun, ama tüm zorlukları ben çekerken, hayat arkadaşı dediğim insanın hayatı günlük gülistanlık olursa, bu iş zaten yürümez.
Madem hayat müşterek, niye bütün sıkıntıları ben çekeyim...
çok geçmiş olsun canm kaza için...Ayy ne bileyim 4 senedir ayrı şehirlerdeyiz hep evlenelim gezelim tozalım film izleyelim şunu yapalımlarla dolu hayallerim..Bir dizi izleyemiyorum deyince...Birde ben başka şehirde olucam anam yok kuzenler arkadaşlar yok yapayalnız kalır mıyım????? Hakkımdan hayırlısı b bakalım aslında birini tutup şöyle 15 günde bir temizletmek nasıl fikir ki acep:18:
bak bu kötü huydan bende var susturamıyor benimki beni tamam diyo ben dırdırdır yok şöyleydide böyleydi çok sabırlı maşallah
Sinirlenince nevrim dönüyo ağır konuşabiliyorum allahım iiki bana benmkini nasip etmiş sinirli anımı kaldırmak kolay değil allah onu eksik etmesin
15 gün uzun bir süre .. iki kişide olsanız o ev kirleniyor gelen giden oluyor falan .. her hafta biri tutulabilir tabi ki ama şuan buna bütçe ayıramayız .. borçlarımız var .. eğer sizin imkanınız olursa iyi olur tabi ki
ama tek uğraş temizlik olmuyor .. çalışmayıp bütün gün evde olsak sorun yok .. akşam işten eve geliyorsun . yemeğin yoksa yemeğini yapıp pişmesi, sofrayı hazırlaman, toplaman vakit alıyor .. annemin evindeki gibi sadece bulaşığı yıkamakla bitmiyor ki mutfak .. ayrıntıları çıkıyor .. onun kabını değiştir, şunu şuraya boşalt, dolabı kontrol et çürüyen bozulan var mı, ocağı lavaboyu iyice temizle falan .. bide sen farketmiyorsun eşin bişeyler içiyor koyuyor bi kenara onları topluyorsun derken rahat 2 saat harcıyorum ben .. bende mi sorun var bilmiyorumsonra bi yere gidilecekse koştur koştur hazırlanıyorum çıkıyoruz .. geldiğimizde de çamaşır varsa onlarla ilgileniyorum .. yoksa anında yatıyorum .. bi yere gitmeyeceksek biri bize geliyor zaten o akşam iptal oluyorum çaydı meyveydi derken .. yalnız evdeysekte temizliği yapıyorum ..
yeni evli olunca evine gelende evine çağıranda çok oluyor .. sen yalnız olacaksan gittiğin şehirde, daha rahat olabilirsin canım ..
tabi ki hiç oturamıyor değilim ama yetmiyor canım şuan için malesefeminim bu gelmeler gitmeler azaldığında biraz daha iyi olacak
hatunlar selamlarrr...
sabahtan beri pc mdeki bir sorunu gidermek için uğraşıyorum ama sonuca nail olmadım..:26:
yetmezmiş gibi yeni işlerim geldi..ben de uykulu bir haldeyim..pekir çekilir bir şekilde başlamadım ben de güne..
souvvenircim seni o kadar iyi anlıyorum ki..ben de hemen hemen her gün o otobüs bekleme çilesini yaşıyorum..:26:
araba alsak ne olcak,kullansak ne olcak...trafiğin durumu belli..çileden çıkarıyor adamı gerçekten..
canım benim, her şeyi yapacam diye heder etme kendini..zamanla bir yol haritası çizersin zaten..daha çok çok yenisin..
ayaklarını uzat ve keyfini çıkarmaya çalış..mutlak seni dağınıklık vs rahatsız edecektir..ama bu şekilde de geriliorsun...
bir güne yemek yaaprsın bir gün bir odayı temizlersin ya da odaları..iki günde bir ovarsın banyoyu vs..büyük temizliğini
haftasonuna alırsın..ayda bir yardımcı alırsın olmadı..zamanla olur bunlar..h.sonları yine yemek yapıp dondurucuya
koyabilirsin..h.içleri sana kolaylık sağlar..arada bir h.içi akşam baktın olmadı yetiştiremedin dışarad yersiniz falan..
istanbul da yaşam bu açıdan zor gerçekten..erkek arkadaşımın ilk tayini mersin e çıkınca üzülmüş sonra sevinmiştim..
alıştırmıştım kendimi,oradaki yaşama..burası her açıdan zor olacak..şimdi de buna alıştırıyorum kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?