- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
bi de biz işe gidiyoruz onu buraya yazmamışlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet daha öncede konuşmultuk sanırım. Senle burçtaş olduğum gibi eşlerimizde burçtaş
Başak burcu ve malum çok titiz, kaynanam da demişti zaten benim kaynanalık yapmama gerek yok oğlum yapar zaten diyebunu da her bi şeye laf ettiğinde ' anne ne kadar haklıymış ' diye hatırlatıyorum susuyo
Bende öyle düşünüyordum ama eşim yapışık ikizim gibi.. Markete bile tek gitmezberaber gidip geliriz, zaten memnunum da bi hava almış oluyorum hemde en sevdiğim cipslerden atıyorum sepete
oww yooo cips dediiiiii![]()
![]()
![]()
Az kalmış, Allah güle güle gidip dönmeyi nasip etsin.. Kısa dönem mi yapacak ?
İkiniz ilkokul arkadaşıysanız o zaman sadece onun değil seninde arkadaşındır bu durumdadaha rahat edersin..
Ay cips muhabbetine girme yine![]()
Bende geçen akşam aldım cips, 2 paket.
Tezgahın üstündeydi, eşim geldi dedim "aaa bende bakkala uğradım, cips aldım" dedim.
"Bira da mı aldın" dedi... "Ne alaka, kola aldım" dedim, oda güldü "ne bileyim, cips görünce bira geldi aklıma" diye![]()
kasımda askere gidecek olan arkadaşımız .. eşim nisanda gidecek![]()
kısa dönem yapacak ama olsun
![]()
evet benimde arkadaşım, yanında rahatızdır ikimizde10 yıldır üçümüz birlikteyiz ilişkimizin bi parçası oldu
![]()
![]()
cips bahsini fazla uzatmadan kapatalım zira 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum tuhaf çaylar içiyorum![]()
Tamamdır canım, öğlen yemeği adına Mcdonald's yiyen biri olaraktan, ne gerek var tuhaf çaylara diyorum...![]()
Şaka bir yana benim de dikkat etmem lazım aslında, akşam az yerim artık.
Annem çok güzel yaş tarhana karar, bana da karmış sağolsun, bir dahaki akşama çorbam hazır ve nazır olacak
![]()
Tamamdır canım, öğlen yemeği adına Mcdonald's yiyen biri olaraktan, ne gerek var tuhaf çaylara diyorum...![]()
Annem çok güzel yaş tarhana karar, bana da karmış sağolsun, bir dahaki akşama çorbam hazır ve nazır olacak
![]()
10 Yıl az bir zaman değil... Maşallah...![]()
![]()
Keşke benim de öyle arkadaşlarım olabilseydi...
![]()
![]()
burger yiyin yahuu
mc sevmiyom ben...
burger yiyin yahuu
mc sevmiyom ben...
ne lisede ne de üniversitede onlar gibi arkadaşlıklar kuramadım .. çok şükür varlar .. çocukluğumuz ergenliğimiz birlikte geçti .. şimdide birer yetişkin olduk, birbirimize misafirliğe gidiyoruz çok güzel bi duygu .. hele bi tane de bebişimiz var sanki hepimizin bebeği![]()
Mc 'in patatesi mikemmel bi kerem
ikisini de yemeyin sağlıksız onlar(rejim yapan kıskanç insanın dramı
)
Maşallah canım, çok sevindim senin adına ve imrendim...
Ben malesef çok gezgin bir ailenin kızı olduğum için, sabit bir yerde durmayınca böyle köklü arkadaşlıklar kurulmuyor.
Ne kadar arkadaşlık kurarsan kur, böyle arkadaşlıklara benzemiyor ve bir yerde illa kopuyor malesef.
![]()
burger yiyin yahuu
mc sevmiyom ben...
ikisini de yemeyin sağlıksız onlar(rejim yapan kıskanç insanın dramı
)
Kesinlikle katılıyorum...
Maşallah canım, çok sevindim senin adına ve imrendim...
Ben malesef çok gezgin bir ailenin kızı olduğum için, sabit bir yerde durmayınca böyle köklü arkadaşlıklar kurulmuyor.
Ne kadar arkadaşlık kurarsan kur, böyle arkadaşlıklara benzemiyor ve bir yerde illa kopuyor malesef.
![]()
bence deMc'in patatesleriyle Burger'ın hamburgeri bi menü olsa daha iyi olurdu
![]()
yahu yok arada çaktırma...ben de yediklerime dikkat ediyorum..üstelik akşama spor var..
kızdım ben onlara bi kerem..yanlış yunluş sipariş getiriyorlardı..siliyorum sizi dedim artık favorilerimden..
ama iş patatisse popes başarılı yavss..![]()