15 gün uzun bir süre .. iki kişide olsanız o ev kirleniyor gelen giden oluyor falan .. her hafta biri tutulabilir tabi ki ama şuan buna bütçe ayıramayız .. borçlarımız var .. eğer sizin imkanınız olursa iyi olur tabi ki
ama tek uğraş temizlik olmuyor .. çalışmayıp bütün gün evde olsak sorun yok .. akşam işten eve geliyorsun . yemeğin yoksa yemeğini yapıp pişmesi, sofrayı hazırlaman, toplaman vakit alıyor .. annemin evindeki gibi sadece bulaşığı yıkamakla bitmiyor ki mutfak .. ayrıntıları çıkıyor .. onun kabını değiştir, şunu şuraya boşalt, dolabı kontrol et çürüyen bozulan var mı, ocağı lavaboyu iyice temizle falan .. bide sen farketmiyorsun eşin bişeyler içiyor koyuyor bi kenara onları topluyorsun derken rahat 2 saat harcıyorum ben .. bende mi sorun var bilmiyorumsonra bi yere gidilecekse koştur koştur hazırlanıyorum çıkıyoruz .. geldiğimizde de çamaşır varsa onlarla ilgileniyorum .. yoksa anında yatıyorum .. bi yere gitmeyeceksek biri bize geliyor zaten o akşam iptal oluyorum çaydı meyveydi derken .. yalnız evdeysekte temizliği yapıyorum ..
yeni evli olunca evine gelende evine çağıranda çok oluyor .. sen yalnız olacaksan gittiğin şehirde, daha rahat olabilirsin canım ..
tabi ki hiç oturamıyor değilim ama yetmiyor canım şuan için malesefeminim bu gelmeler gitmeler azaldığında biraz daha iyi olacak
![]()
Şurada yazn işleri okudum ve iyi bir yutkundum..Sizleri bu işleri başardığınız için tebrik ve takdir ediyorum tüm evli ve evliliğin hakkını veren hatunlar önünde saygıyla eğiliyorum