Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Ay cips muhabbetine girme yine

Bende geçen akşam aldım cips, 2 paket.
Tezgahın üstündeydi, eşim geldi dedim "aaa bende bakkala uğradım, cips aldım" dedim.
"Bira da mı aldın" dedi... "Ne alaka, kola aldım" dedim, oda güldü "ne bileyim, cips görünce bira geldi aklıma" diye

Az kalmış, Allah güle güle gidip dönmeyi nasip etsin.. Kısa dönem mi yapacak ?

İkiniz ilkokul arkadaşıysanız o zaman sadece onun değil seninde arkadaşındır bu durumda daha rahat edersin..

kasımda askere gidecek olan arkadaşımız .. eşim nisanda gidecek kısa dönem yapacak ama olsun

evet benimde arkadaşım, yanında rahatızdır ikimizde 10 yıldır üçümüz birlikteyiz ilişkimizin bi parçası oldu

cips bahsini fazla uzatmadan kapatalım zira 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum tuhaf çaylar içiyorum

10 Yıl az bir zaman değil... Maşallah... Keşke benim de öyle arkadaşlarım olabilseydi...

cips bahsini fazla uzatmadan kapatalım zira 1 haftadır yediklerime dikkat ediyorum tuhaf çaylar içiyorum

Tamamdır canım, öğlen yemeği adına Mcdonald's yiyen biri olaraktan, ne gerek var tuhaf çaylara diyorum...

Şaka bir yana benim de dikkat etmem lazım aslında, akşam az yerim artık.
Annem çok güzel yaş tarhana karar, bana da karmış sağolsun, bir dahaki akşama çorbam hazır ve nazır olacak

Mc' mi owwww
kilo vermeliyim 5 kilocuk tarhana harikadır bana hem annem hem kayınvalidem verdi pek bi severiz

Bende çok Mc yiyorum , herkes alay eder oldu yine mşi hamburger diye

10 Yıl az bir zaman değil... Maşallah... Keşke benim de öyle arkadaşlarım olabilseydi...

ne lisede ne de üniversitede onlar gibi arkadaşlıklar kuramadım .. çok şükür varlar .. çocukluğumuz ergenliğimiz birlikte geçti .. şimdide birer yetişkin olduk, birbirimize misafirliğe gidiyoruz çok güzel bi duygu .. hele bi tane de bebişimiz var sanki hepimizin bebeği

burger yiyin yahuu
mc sevmiyom ben...

Maşallah canım, çok sevindim senin adına ve imrendim...
Ben malesef çok gezgin bir ailenin kızı olduğum için, sabit bir yerde durmayınca böyle köklü arkadaşlıklar kurulmuyor.
Ne kadar arkadaşlık kurarsan kur, böyle arkadaşlıklara benzemiyor ve bir yerde illa kopuyor malesef.

Son düzenleme:
ikisini de yemeyin sağlıksız onlar (rejim yapan kıskanç insanın dramı )

yahu yok arada çaktırma...ben de yediklerime dikkat ediyorum..üstelik akşama spor var..

Mc 'in patatesi mikemmel bi kerem

kızdım ben onlara bi kerem..yanlış yunluş sipariş getiriyorlardı..siliyorum sizi dedim artık favorilerimden..
ama iş patatisse popes başarılı yavss..

sağolasın canım çok güzel bi duygu .. hep aynı şehirdeydim .. 5 yıl istanbulda üniversiteydim ama memlekete her geldiğimde biz birlikteydik ... bugünlere geldik Allah muhabbetimizi bozmasın

burger yiyin yahuu
mc sevmiyom ben...

Bende Burger'ı daha çok seviyorum...

ikisini de yemeyin sağlıksız onlar (rejim yapan kıskanç insanın dramı )

Çok alemsin canım ya, fakat bende sana uysam fena olmayacak...
Aslında hem sağlıksızlar, hem de benim de kilo vermem gerek...

Mc 'in patatesi mikemmel bi kerem

Kesinlikle katılıyorum...
Mc'in patatesi, Burger'ın burgerleri iyi...

olur canım inşallah.. benim netten tanıştığım ve halihazırda görüştüğüm pek çok dostum var..
gerçekten çok güzel dostluklar kurdum,gerek yüz yüze gerek telefonda iletişim kuruyoruz..bir bakıyorsun yıllar
geçiyor üzerinden..

bence de Mc'in patatesleriyle Burger'ın hamburgeri bi menü olsa daha iyi olurdu

Bende aynısını diyodum...

Patatisse Popes neresi yahu? Yeni duydum... :44: :44:

Bende bir ara spora gidiyordum, yalan oldu, hep eşim yüzünden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…