Malesef eşim benimle aynı zamanda izin alamadı.günaydıninşallah su gibi akıp geçer. tatile karar verebildiniz mi?
Evet yaşasınnnn...günaydınlarr
yaşasın cumalar :)
ben iş hayatım boyunca ilk defa evde 2 hafta tatil yaptım. ve o kadar iyi geliyormuşki evde kalmak, saate bakmamak, günleri umursamamak. tabi genele yayılınca kötü bi durum ama 15 gün için güzeldi açıkçası. zaten 5 gününunde annemlerin yanında geçtiğini sayarsak 10 gün diyelim biz :)Malesef eşim benimle aynı zamanda izin alamadı.
O yüzden evdeyim.
Ama arkadaşlarımla görüşeceğim bol bol :)
Onları yemeğe davet ediyorum falan, güzel geçecek yine de.
Valla şahaneymiş.ben iş hayatım boyunca ilk defa evde 2 hafta tatil yaptım. ve o kadar iyi geliyormuşki evde kalmak, saate bakmamak, günleri umursamamak. tabi genele yayılınca kötü bi durum ama 15 gün için güzeldi açıkçası. zaten 5 gününunde annemlerin yanında geçtiğini sayarsak 10 gün diyelim biz :)
afiyet olsun canım bende yedim geldim.Karnımı doyurdum geldim kızlar.
Kurutma makinam da gelmiş bugün kısmetse akşam da servis montajını yapar...
İzindeyken artık bir çamaşara veririm kendimi...
afiyet olsun canım bende yedim geldim.
aa iyi bari tecrübelerinide anlatırsın. beğendim/beğenmedim, şurdan şu fiyata diye. bende çok düşünüyorum ama yerim yok makinenin üstüne koysam makinemde sallnıyor bazen :) ikisinden birden olmak istemem :))
ne güzel canım güle güle kullan. bu arada sana şimdiden iyi tatiller. yavrucakla beraber güpgüzel zamanlarınız olsun
Koca bir hafta izindeydim, ne kuaföre gidebildim ne birşey.olsun canım hallet sen işlerini. ayır tabiiki de hakediyosunbende ne zmndır maniküre gidicem vaktim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?