Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim normalde bu sene iznim yoktu.valla bende durmak niyetinde değilim bi 3.5 sene var önümüzde sonra bakalım hayat ne gösterecek.. oo yarın nerdesin bakalım? tatil ne güzel keşke daha çok olsaaaaa
Afiyet olsun canım, ben masamda yedim de, bulunduğum yerde çok seçenek yok.bizde dışarda yiyelim dedik çıkıyorum afiyet olsun. güzel ye sağlıklı besleeen![]()
bizimde yemekhane yok hep dışarıdan söylüyoruz. hergün ne yiyeceğim derdi ve yemeklerin aşırı pahalılığı can sıkıcı. çorba 6 tl, salata 17 tl akdeniz, etlileri 24-26. keşke yemekhane olsa da orda yesek. misal bugün 18 verdim. çıkmasaydım salata söyliycektim 24 tl ydi. evden de getirmek ayıp gibi geliyor hergün. arada getiriyorum ama çok nadir maalesef.. maaşın bi kısmıda yemeğe gidiyor..Afiyet olsun canım, ben masamda yedim de, bulunduğum yerde çok seçenek yok.
Yiyemedim bile, beğenmedim. Ama dondurma yedim...![]()
O anlamda sizin için zormuş canım ya.bizimde yemekhane yok hep dışarıdan söylüyoruz. hergün ne yiyeceğim derdi ve yemeklerin aşırı pahalılığı can sıkıcı. çorba 6 tl, salata 17 tl akdeniz, etlileri 24-26. keşke yemekhane olsa da orda yesek. misal bugün 18 verdim. çıkmasaydım salata söyliycektim 24 tl ydi. evden de getirmek ayıp gibi geliyor hergün. arada getiriyorum ama çok nadir maalesef.. maaşın bi kısmıda yemeğe gidiyor..
afiyet olsun canım.
kıskançlıktan dedim dünürüm yoksa kötü bi niyetim yok :))
souvvenirin cinsiyet belli ama belki kendisi söylemek ister ben susayım.
istanbul berbat ötesi nefret gına lanet geldi artık. ama napıcan ekmek parası. bazen diyoeum eşime borçlerı bitirelim ev falanda almayalım gidelim bulgaristanda yaşayalım ev zaten var. çalıştığımızı yeriz. hayat güzel hava güzel niye burda çile çekiyoruzzz
ama dil bilmeyince işler zor tabi öğrenmek lazımm. bu arada isyancım sende kendni bi tanıtabilirmisin biz hep unuttuk![]()
isyan123 canım nasılsın, oğluşun büyümüştür.
işe davam mı ? bayadır yoksun, gerçi bende çok girmiyorum, arada bakınıyorum
bende taze dulum, geçen ay boşandım.
dur şimdi onada kendi nazarını değme birşey olur oturamazsınızzNazar değdirdim kendime vallahi.
Birden işler bir yoğunlaştı anlatamam.
Neyse sakinleyecek hayırlısı ile, yarın nasılsa biraz dinlenirim eğitimde, otururur dururuz diye tahmin ediyorum...![]()
Ay valla olur mu olur, bugün şom ağızlı günümdeyim galiba...dur şimdi onada kendi nazarını değme birşey olur oturamazsınızz![]()
hahah dünürde olduk bak sen şunaa
ben isyan şekerim..
29 yaşındayım..
2012 yılında evlendim 2014 de mustafa paşam doğdu.
eskiden kk da baya aktifitim..
hastanede çalışıyorum falan feşman işrte
canım saol iyiyim çok şükür..
oğluşum büyüdü teyzesi 21 aylık oldu..
sen neden boşandın yaa şok oldum .
canım en başından beri sıkıntılar vardı gereksiz yere uzadı aslında daha erken bitmeliydi,
adamdaki davranış bozukluklarına daha fazla dayanamadım, sağlığımdan olacaktım her gün bir yerlerim ağrıyordu stresten,
inşallah kalıcı hasarlar vermemiştir bana
isyan123 senin evlilik nasıl gidiyor, bir sıkıntı yoktur inşallah.
oyy canım yaa üzüldüm ama her şer görünen şeyde bir hayır vardır..
ortada çocukta yok o yüzden bence şanslısın... hayatına tekrar en baştan güzel başla canım hiç arkana bakma artık..
benim evlilikte oğluştan sonra çok çatırdadı..inan bende çok düşündüğüm zamanlar oldu..yeni yeni toparlanıyoruz diyebilirim..herhalde oğlum olmasa o aşamada biterdi bizimde
canım yaş 31 olmak üzere, evlilik sorunlu oldugu için bebeğe cesaret edemedim
anne olmayı istediğim halde,
inşallah çektiklerimin mukafatı güzel hayırlı bir hayat bekliyordur beni,
seni biliyorum isyancım tevekkülü elden bırakmayan yapıcı biriydin
herşey güzel olur sizin içinde.
keşke daha önce boşansaydım diyorum ama vakit bu zamanmış.
ailem destek ama annem kabullenemedi adama çok kızgın,
onun bu üzüntülü halleri benide üzüyor işte.
zamanla herkes alışır canım..
insan nelere alışıyor nelere göğüs geriyor..
Rabbim sağlıkla imtihan etmesinde herşey unutulup gidiyor..
sınav dünyası işte..
hep diyorum evlilik bu hayatta oynayacağın en büyük kumar...ya kazanan ya kaybeden olursun..
Rabbim karşına iyi ahlaklı insan çıkarsın inş..ve en kısa zamanda olsun annelik duygusunuda tat kuzum hayırlısı ile
günaydınGünaydın hanımlar.
Dün hiç gelemedim, bütün gün koşturmaca içerisindeydim.
Bugün sakin geçecek inşallah...![]()
evett çok şükürr yarın tatilll. bazen diyorum ne boş şeyler için seviniyorum. sürekli başkasını zengin etmek için 13 saat dışarda kalmak niye.. bize herşeyi en pahalısından özendiriyorlar araba, ev, telefon, kıyafet. heme tmeyecek hem değmeyecek bizde bunalrı alıp köpek gibi çalışyıoruz. oh ne alaa.günaydınlarr
yaşasın cumalar :)