Malesef eşim benimle aynı zamanda izin alamadı.günaydıninşallah su gibi akıp geçer. tatile karar verebildiniz mi?
O yüzden evdeyim.
Ama arkadaşlarımla görüşeceğim bol bol :)
Onları yemeğe davet ediyorum falan, güzel geçecek yine de.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef eşim benimle aynı zamanda izin alamadı.günaydıninşallah su gibi akıp geçer. tatile karar verebildiniz mi?
Evet yaşasınnnn...günaydınlarr
yaşasın cumalar :)
ben iş hayatım boyunca ilk defa evde 2 hafta tatil yaptım. ve o kadar iyi geliyormuşki evde kalmak, saate bakmamak, günleri umursamamak. tabi genele yayılınca kötü bi durum ama 15 gün için güzeldi açıkçası. zaten 5 gününunde annemlerin yanında geçtiğini sayarsak 10 gün diyelim biz :)Malesef eşim benimle aynı zamanda izin alamadı.
O yüzden evdeyim.
Ama arkadaşlarımla görüşeceğim bol bol :)
Onları yemeğe davet ediyorum falan, güzel geçecek yine de.![]()
Valla şahaneymiş.ben iş hayatım boyunca ilk defa evde 2 hafta tatil yaptım. ve o kadar iyi geliyormuşki evde kalmak, saate bakmamak, günleri umursamamak. tabi genele yayılınca kötü bi durum ama 15 gün için güzeldi açıkçası. zaten 5 gününunde annemlerin yanında geçtiğini sayarsak 10 gün diyelim biz :)
afiyet olsun canım bende yedim geldim.Karnımı doyurdum geldim kızlar.
Kurutma makinam da gelmiş bugün kısmetse akşam da servis montajını yapar...
İzindeyken artık bir çamaşara veririm kendimi...![]()
afiyet olsun canım bende yedim geldim.
aa iyi bari tecrübelerinide anlatırsın. beğendim/beğenmedim, şurdan şu fiyata diye. bende çok düşünüyorum ama yerim yok makinenin üstüne koysam makinemde sallnıyor bazen :) ikisinden birden olmak istemem :))
ne güzel canım güle güle kullan. bu arada sana şimdiden iyi tatiller. yavrucakla beraber güpgüzel zamanlarınız olsun![]()
Koca bir hafta izindeydim, ne kuaföre gidebildim ne birşey.olsun canım hallet sen işlerini. ayır tabiiki de hakediyosunbende ne zmndır maniküre gidicem vaktim yok
![]()