taze dul değil taze gülsün sen. yüzünde hep gülsün inşallah. ifadelerde de hiç çiçek resmi yokmuş.@isyan123 canım nasılsın, oğluşun büyümüştür.
işe davam mı ? bayadır yoksun, gerçi bende çok girmiyorum, arada bakınıyorum
bende taze dulum, geçen ay boşandım.
taze dul değil taze gülsün sen. yüzünde hep gülsün inşallah. ifadelerde de hiç çiçek resmi yokmuş.
hayırlısı canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinkuzum yerinden kıpırdama bence
tez zamanda kuzun da olur inşallah.
bekliyor tabiikidee. evlenince konuşmaz insanlar arkandan boşanınca konuştuğu kadar. psikolojik baskı yapıyorlar resmen. ama sen yılma yıkılma. konuşanlar utansın koca dayağı yiyip susanlar, aldatılıp hala boşanmayanlar, kocası kumardan eğlenceden başka şey bilmeyen ve hala boşandın diye atıp tutanlar kendi evliliklerine baksın. sen imrenilecek bişey yaptın herkes senin kadar cesur olsaydı eğer cinayetler, baskılar bu kadar çok olmazdı. doğru olan sensin.canım benim yaa, inşallah güzel günler beni bekliyordur,
herşey çok taze işte. hepimizin yaşadığı sıkıntılar,
yaw evlenirken düşünmemiştim boşanırken düşündüğüm kadar.
bekliyor tabiikidee. evlenince konuşmaz insanlar arkandan boşanınca konuştuğu kadar. psikolojik baskı yapıyorlar resmen. ama sen yılma yıkılma. konuşanlar utansın koca dayağı yiyip susanlar, aldatılıp hala boşanmayanlar, kocası kumardan eğlenceden başka şey bilmeyen ve hala boşandın diye atıp tutanlar kendi evliliklerine baksın. sen imrenilecek bişey yaptın herkes senin kadar cesur olsaydı eğer cinayetler, baskılar bu kadar çok olmazdı. doğru olan sensin.
canımsın yürü beee, kim tutar seniiisabır etmek idare etmek başarı değilki zaten,
o kadar çok varki isteyipte boşanamayan, elini taşın altına koymayan mücadelen kaçan.
vallahi evlenirken açıklama yapmadım ki boşanırken yapayım
henüz tam duyulmadı, bi duyulsa dedikodu kazanları kaynayacak.
yok ben aptaldım mutlu mesut yuvamı dağıttım.
hiçte bilemm oğlum anası gibi karizma yanii hıhhh
yaa evet gofrettoda gelse yaa herkesi gelsin..
ben çok yadırgadım sanki eskiden hiç girmemiş gibiyim kk ya
amaninnn evet hızlı çıkmışsın ama bir yöndende iyi yaa..ikisi büyür işte ne güzel..
cinsiyet öğrenmeyede az kalmışş..
istanbul kötü ya o yönden..
konyada en uzak mesafe araba ile yarım saat diyebilirim yani
Yahu benim öyle bir imkanım olsa bir dakika durmam...kıskançlıktan dedim dünürüm yoksa kötü bi niyetim yok :))
souvvenirin cinsiyet belli ama belki kendisi söylemek ister ben susayım.
istanbul berbat ötesi nefret gına lanet geldi artık. ama napıcan ekmek parası. bazen diyoeum eşime borçlerı bitirelim ev falanda almayalım gidelim bulgaristanda yaşayalım ev zaten var. çalıştığımızı yeriz. hayat güzel hava güzel niye burda çile çekiyoruzzz
ama dil bilmeyince işler zor tabi öğrenmek lazımm. bu arada isyancım sende kendni bi tanıtabilirmisin biz hep unuttuk
Kesinlikle katılıyorum.haklısın canım artık 2 sen sana tatil zor. anca kısa kısa. ama olsun eşin çocukların huzurun yuvan güzel olsunda tatil olamsada olur. evinde huzur olana hergün tatill
Aaa gerçekten mi?@isyan123 canım nasılsın, oğluşun büyümüştür.
işe davam mı ? bayadır yoksun, gerçi bende çok girmiyorum, arada bakınıyorum
bende taze dulum, geçen ay boşandım.
Zaten maaş ve şartlar iyi olduktan sonra, bir de ek olarak ortam iyiyse sorun yok.evet yöneticin iyiyse herşey iyi. ben şahsen çok memnunum yöneticimden. benimle pek konuşmaz, arada laf sokar ama onun mizacı bu. ve herkese bunu yapıyor. kim ne dese yanlış tek doğruyu o biliyor, ben müfettişken kısmından bi giriyor ohoo bitmiyor. o nedenle bende konuşmuyorum onunla 2-3 cümleden başka. ne kadar iz ietişim o kadar çok huzur. 5 yıl olacak 20 gün sonra. maaşım iyi ortam iyi daha ne olsun. evde özleyecek kuzumda yok henüz :))
Öyle olur zaten, sıkma canını, allah hayırlısını versin inşallah.canım benim yaa, inşallah güzel günler beni bekliyordur,
herşey çok taze işte. hepimizin yaşadığı sıkıntılar,
yaw evlenirken düşünmemiştim boşanırken düşündüğüm kadar.
evet bulgaristan göçmeniyiz eşimle. çift vatandaşız aynı zamanda.Yahu benim öyle bir imkanım olsa bir dakika durmam...
Bulgaristan göçmeni misiniz siz?
Bende bulgaristan göçmeniyim ama annaneden.
Benim imkanım olacak, ah ah... Hem oralarda herşey daha iyi.
Havası suyu vs. ama tabii çalışma şartlarını bilmem. Ekonomisini bilmem.
Ama eminim bir çok şeyi buralardan iyidir...
tamam canım buralardayım ben :) haberlere bakıyorum takılıyourm öyle iş yapasım yok :)Ben ara ara buraya bakıyorum.
Ara ara işlerime bir yandan da tatil beldelerine
Bir kaç işi bir arada yürüttüğüm için gecikiyorum sohbetinize kusura bakmayın.
Bana 2 dk müsade, bir kaç işimi toparlayayım hemen geliyorum aman bir yere kaybolmayın...
açıkçası hatırlmıyorum ama bazı firmalar çok berbat. bende zorludaydım mesela. hayatımın en vasat kurumsal görünümlü el ense çalışılan işyeri.. burası ise hayatımda gördüğüm en rahat işim. çok memnunum. yok derdim olmasa buradan emekli bile olurum hatta o derece memnunum..Zaten maaş ve şartlar iyi olduktan sonra, bir de ek olarak ortam iyiyse sorun yok.
Öyle böyle çalışıyor insan, ha bu yönetici ha diğeri.
Yeterki bağırma çağırma aşağılama olmasın.
Ben önceden Koç'taydım biliyorsun (veya hatırlarsan diyeyim) gerçekten rahatım iyiydi.
Fakat işte, zaman, şartlar, hayatın getirdikleri derken şimdi farklı bir özel kurumsal firmadayım.
Ama çok memnunum o ayrı...
Anlattığına göre avantajları çok fazla.evet bulgaristan göçmeniyiz eşimle. çift vatandaşız aynı zamanda.
hava iyi, yaşam şartları iyi, saatleri zaten mükememl ötsi maks 7 saat öğle yemeği ile birlikte :)
ama dil şart ev de laızm. ama çocuk olunca hamile kalır kalmaz işen ayrılabiliyosun maaşın yatıyor. 2 yaşına kadar maaş alıyorsun birde evde kalıp. burda 2 kişi 6 bin alıcaz 4 bin kredi ödedikten sonra ne anlamı kaldı. orda 2 kişi 1000 leva alıcaz ama hayat ucuz... borç yok. parası buraya göre 2 kat daha değerli orda kazan gel burda harca..
Benim de işlerim sakin bu aralar.tamam canım buralardayım ben :) haberlere bakıyorum takılıyourm öyle iş yapasım yok :)
İyi ya sevindim senin adına.açıkçası hatırlmıyorum ama bazı firmalar çok berbat. bende zorludaydım mesela. hayatımın en vasat kurumsal görünümlü el ense çalışılan işyeri.. burası ise hayatımda gördüğüm en rahat işim. çok memnunum. yok derdim olmasa buradan emekli bile olurum hatta o derece memnunum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?