- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
dii mi. günaydın haklısın valla ne günlerdi :) artık herkes yoğunsa demekki..Bir zamanlar böyle bir sohbet ortamımız vardı da, şimdilerde kimseler kalmadı sanırım...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dii mi. günaydın haklısın valla ne günlerdi :) artık herkes yoğunsa demekki..Bir zamanlar böyle bir sohbet ortamımız vardı da, şimdilerde kimseler kalmadı sanırım...![]()
haklısın ben epeydir giremiyordum. işyerinde yasaklı sitelerdendi en son açtırdım dayanamadım bişey araştırıyorum dedimYoğunluk değil de, sanırım forumda farklı konular daha çok cezbediyor
Nasılsınpiyonist kaç zamandır görüşemiyoruz vallahi.
Ne var ne yok?
haklısın ben epeydir giremiyordum. işyerinde yasaklı sitelerdendi en son açtırdım dayanamadım bişey araştırıyorum dedimiyiyim saol sen naıslsın canım yıllar olmuş valla neler değişti hayatımızda, bz ne kadar değiştik kimbilirr..
maşallah valla ne güzel. Allah nice güzelliklerle değişmeyi nasip etsin. değişiminde hayırlısı yaniKonu başındaki sohbetlerimize şöyle bir baktım, gerçekten şaşırdım biliyor musun?
Evlilik telaşı derken, şimdi 2 çocuklu insanım, gerçekten bazen hayret ediyorum.
Ki 1 çocuk bile benim için soru işaretiyken, Allah 2 tane nasib etti.
Keza, diğer kızların yazdıklarına bakıyorum da, zaman nasıl da su gibi akıp geçiyor.
Tabii bizleri de ne kadar çok değiştiriyor.
maşallah valla ne güzel. Allah nice güzelliklerle değişmeyi nasip etsin. değişiminde hayırlısı yaniben konu başlarına bakmadım şu sıralar sadece hamilelik platformunda takılıyorum tek sayfada. diğerlerine yazacak bakacak halim yok
kaç yaşında çocujklar kız erkek anlat azcık güncelleme yapayım :)
Allah bağışlasın canım bende 3.5 yıl önce evlendim şimdi 2 erkek bebeğim olacak Allah kısmet ederse. ama tabi ne sreçler ne süreçler o yüzden şükür diyorum :)Sen ne kadardır evlisin? Bebiş geliyor belli ki hayırlısı ile.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah.
çok haklısın evlilik zor zanaat :) herkes yuvasında mutşu mesut olsun inşallah. artık dertlerde başka tabi. eski dertlerimmize gülüyorum bazen ama zamanında dertmiş yaniO evlilik süreci de beni benden almıştı zaten 6 senemi aldı evliliği oturtmak.
Ama şanslıyım gerçekten, kendimi eşim anlamında ve çocuklarım anlamında şanslı hissediyorum.
Allah huzur versin, en başı o.
Huzur olmadı mı hiç birşey olmuyor.
çok haklısın evlilik zor zanaat :) herkes yuvasında mutşu mesut olsun inşallah. artık dertlerde başka tabi. eski dertlerimmize gülüyorum bazen ama zamanında dertmiş yani![]()
amaaan şimdiki aklımız olsa ne hatalarımızı biliriz, ne ders alırız. her zaman bi önceki aklımızı beğenmiyoruz böylece daha akıllandığımızı düşünüyoruz. vaktinde güzel herşey.. ee çalışıyomusun evde misin?Evet, hakikaten bende gülüyorum bazen ama gerçekten zamanında onlar da dertti tabii.
Herşey zamanında işte.
Vaktinde malesef ki, şimdiki aklımız olsa derdi eskiler hep aynen öyle.
Bende diyorum bazen, şimdiki aklım olsa diye.
amaaan şimdiki aklımız olsa ne hatalarımızı biliriz, ne ders alırız. her zaman bi önceki aklımızı beğenmiyoruz böylece daha akıllandığımızı düşünüyoruz. vaktinde güzel herşey.. ee çalışıyomusun evde misin?
ben de çalışmaya devam :) doğum izninden sonra ücretsiz kullanmayıp yarı zamanlı çalışma düşünüyorum. devlet 72 ay veriyor ama kreşe vs gidene kadar öyle devam ederim sonra tam zamanlıya dönerim diye düşünüyorum. ev işi sevmiyorum. evde kalında müge anlı ile güne başlayıp esra erolla bitiriyorum. Allahtan çalışıyorum yoksa pasaklı bi ev hanımı olurdum evden çıkmazdımÇalışıyorum, ilk oğlum doğduğunda 2 sene evde kaldım, aman yarabbi en zor zamanlarımdı diyebilirim.
Kafayi yiyecektim, ev hanımlığı bana göre değilmiş onu anladım.
Çalışmak gibisi yok, 2. hamileliğimde çalışıyordum, doğum iznim bitince de işe döndüm dünya varmış dedim.
Çalışmayı seviyorum kısaca.
Ya sen? Sen neler yapıyorsun?
ben de çalışmaya devam :) doğum izninden sonra ücretsiz kullanmayıp yarı zamanlı çalışma düşünüyorum. devlet 72 ay veriyor ama kreşe vs gidene kadar öyle devam ederim sonra tam zamanlıya dönerim diye düşünüyorum. ev işi sevmiyorum. evde kalında müge anlı ile güne başlayıp esra erolla bitiriyorum. Allahtan çalışıyorum yoksa pasaklı bi ev hanımı olurdum evden çıkmazdım![]()
bende çalışmaya vakit bulamıyorum tv seyretmekten ama ev daha yorucu gerçekten. birde ben okuldan hemen işe girdim pek ev işi yapmadım açıkçası elim ağır, canım da istemiyor, sevmiyorumda keyif yapıyorum. ama çocuklar olunca böyle olmaz tabi tv izlemem yavrucaklarımla ilgilenirim. ah hele bi gelsinler dee..Bende tam tersi işte, evde olunca o kadar çok iş yapıyorum ki ofiste bu kadar yorulmuyorum.
TV seyretmeye bazen 1 fincan kahve içmeye fırsat bulamıyorum, benimkisi de aşırı yani.
Ev her daim bal dök yala oluyor da, bana da olan oluyor.
O yüzden aslında çalışmam daha sağlıklı.
Hem KK ya girecek vakit bulamıyordum kendime düşünün yani.
bende çalışmaya vakit bulamıyorum tv seyretmekten ama ev daha yorucu gerçekten. birde ben okuldan hemen işe girdim pek ev işi yapmadım açıkçası elim ağır, canım da istemiyor, sevmiyorumda keyif yapıyorum. ama çocuklar olunca böyle olmaz tabi tv izlemem yavrucaklarımla ilgilenirim. ah hele bi gelsinler dee..
kk ya sedece işyerinde girmek bana keyif veriyor. evden cepten zevk almıyorum. birde kafam daha boş oluyr dinleniyorum.
tek başıma yaptığım bir iş düşünüyorum ama ancak makineyi boşaltmak falan olabilir. eşim ev işlerinde benden daha başarılı. saolsun yardımcı da oluyor. yakın bi zamana kadar yardımcımız da vardı ama maalesef sonra göndermek zorunda kaldık bazı şeylerden dolayı. ben yine bakıyorum tabi ama eşim ben yaparım diyor. bende saldım yapsınBende bir tek iş yerinden giriyorum KK ya.
Evde bilgisayar aç karşısına geç bana göre değil.
Cep telefonunu da pek elime almam evde.
Genelde işimin çokluğundan.
Bakma bende çalıştım yıllarca, ev işi konusu evlendikten sonra üstlendiğim birşey ama benim içim durmuyor.
Gerçekten toparlayacak birşey arıyorum.
Dün akşam yatak odasının eşyalarının yerini değiştirdim.
İçim rahat etti valla.
Çok yoruldum tek başıma yapınca, ancak pırıl pırıl oldu.
tek başıma yaptığım bir iş düşünüyorum ama ancak makineyi boşaltmak falan olabilir. eşim ev işlerinde benden daha başarılı. saolsun yardımcı da oluyor. yakın bi zamana kadar yardımcımız da vardı ama maalesef sonra göndermek zorunda kaldık bazı şeylerden dolayı. ben yine bakıyorum tabi ama eşim ben yaparım diyor. bende saldım yapsınbazen çamaşırlarda hala toplanmamış diye laf bile sokuyorum
yardım bile istemiyor sen karışma ben hallederim diyor bende kocamın sözünden çıkmıyorum
![]()
haklısın daha ne ister ki insan. ileride belki bende çocuklardan kafa dinlemek için ev işine sararım belli mi olurOh maşallah, Allah ağız tadınızı bozmasın.
Ne güzel, bayılıyorum böyle eşine destek olan erkeklere.
Benim de eşim hamd olsun bir işin ucundan tutar.
Ne zaman destek istesem her zaman yardımcı olur.
Ancak erkek eline yakışmıyor bazı şeyler, o yüzden ben genelde ona iş bırakmıyorum.
Çok zorda, zamansızlıktan dolayı yetemediğim yerlerde destek alıyorum.
Bir de çocuklar konusunda çok destek oluyor bana en önemlisi o zaten.
Çocuklara göz kulak olup bana alan bırakılması yeterli geliyor zaten.