Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Hah al benden de o kadar, ilk girdiğimde aynı bu hissiyat doğdu bende de.
Ne olmuş siteye dedim yahu. Herkes herşey değişmiş.
Ama alışmam zaman almadı... ne de olsa KK Hatunuyuz...

canım taşınırsak kira bizi epey zorlar iş-ev arası maddi olarak çok farklı çünkü kira bakımından. hem işimin yakınında tanıdıklarımda yok akrabalar evin orda. ama evin orda bu maaş ve rahatlıkta iş bulmam mümkün değil.. karışık işler. aman bi hamile kalayımda oraları düşünürüz :)

Hah al benden de o kadar, ilk girdiğimde aynı bu hissiyat doğdu bende de.
Ne olmuş siteye dedim yahu. Herkes herşey değişmiş.
Ama alışmam zaman almadı... ne de olsa KK Hatunuyuz...
şimdi sizleri gördüm ya bende alışırım tabikisi deeee. çünkü siz buna değersiniz
araya reklam aldım ahahaaajkasdhaısuf

Al benden de o kadar işte.
Çok düşündüm maddi olarak bizi çok sarsacak dedim.
Allah yardım etti, iş değiştirdim. İlk adım bu oldu.
Sonra baktım yeni başladığım yer anneme daha yakın, o arada eşim de tazminatını aldı mı, tam şartlar bize uydu.
Yine kiradayız, o ayrı konu ama olsun varsın, istanbulda ev sahibi olmak benim için artık bir hayal zaten.
Hem 2 çocuk hem ev alma düşüncesi hiç bağdaşmıyor.
Analarımızda yıllarca kirada oturdu sonuçta hamd olsun çalışıp kazanıyoruz mantığındayım ben artık.

Eskiden ev konusunu çok takardım kafama da, artık diyorum bakalım bir bu kadar yaşadığım ömrü yaşayacak mıyım?
gencecik insanlar hiç yoktan ölüp gidiyorlar, bu açıdan bakınca da insan diyor boşuna dünya malı dünyada kalıyor.
Ha rahat etmek bizimde hakkımız o ayrı konu ama, buna şükür.
Aç değil açıkta değiliz.

Ama dediğin gibi hayırlısı.
Bakarsın seninde benim gibi hiç olmadık zamanda bi bakmışsın şartlar sana uyuvermiş.
Hayatın ne getireceğini kimse bilemiyor.

şimdi sizleri gördüm ya bende alışırım tabikisi deeee. çünkü siz buna değersiniz
araya reklam aldım ahahaaajkasdhaısuf
Ay canım benim Allah razı olsun.
Ama insan hakikaten arıyor, sohbet edeceği iki kafa dağıtacağı dost.
Gerçekten eski günler iyiydi.

Yine öyle sohbetlerimiz olacak ben inanıyorum.
Ufak ufak toparlanırız

canım benim ev ablamın kredi ödediği için biz az kira veriyorum kredisine yardım etmek için. 3.5 yıl sonra kedi bitiyor ben sana yardımcı olurum dedi ev alırken. sonra hayırlsııyla kendş evimizi amak isyiuoruz. çok zorlanmadan ailemin desteğiyle yoksa bizde çocuk yok ama nereye ev alıyosun? araba kredisi düğün borçlarıı ((( ama tabi Allah sağlık mutluluk huzur versin hepsinin üstesinden gelinir zaman herşeye çareee

Ay canım benim Allah razı olsun.
Ama insan hakikaten arıyor, sohbet edeceği iki kafa dağıtacağı dost.
Gerçekten eski günler iyiydi.

Yine öyle sohbetlerimiz olacak ben inanıyorum.
Ufak ufak toparlanırız
tabii ki toparlanıcazzz yarın başlayalım biz sohbete gören duyan gelir zaten :)

Sen hangi sene evlenmiştin canım?

Çok şükür bizde araba borcu yoktu, düğün borcumuz da olmamıştı.
Borçsuz evlendik ama istanbulda yaşamak kolaymı?
Yine borcumuz var kendi çapımızda.

Eşim arabayı genişletmek istiyor, bakalım eğer umduğu gibi olursa onu da yaparız inşallah.
Çünkü 2 çocukla arabamız ufak gelecek.
Hayırlısı nasip kısmet.

Ev yine de hayal bizim için.
Bu arada çok sevindim iki kardeş arasında böyle bir dayanışmanın olması çok güzel birşey.
Allah yardımcınız olsun, inşallah evinizi de edinirsiniz.
Ne kalmış şurada zaman su gibi akıp gidiyor zaten.

Sen kaçlıydın?

86 lıyım canım ben. ve 2015 aralıkta evlendim. evlenmeden öncede araba borcuna girmiştim. gezdim tozdum zaten şimdiye kadar da. eşimde aynısını yapmış şimdi borç ödüyoruz sadece

yardımlaşma giibisi yok evet annemler saolsun şimdi ablamın evine yardım ediyorlar sonra size diyorlar Allah uzun ömür verirse. yoksa dediğim gibi bizim bişey sahibi olmamız hayal. bugün bakmıştım. 300 bin kredi için aylık ödeme 4 binden başlıyor..

86 lı bankada çalışan ama alsında yönetici asistanı olan, 2. evlilğini yapan sıradan biriyim işte

kopardın beni piyoo
eski günler geldi aklıma :)))
o zamnda öyle anlatıyorduk dimi birbirimizi. önce fragman sonra detay geliyordu yavaş yavaş.. en güzeli bu çünkü bunlar sadece etiket aslolan özümüde biziz. ne işimiz ne yaşımız ne mesleğimiz, insan oluşumuz en önemlisi birinin yarasını sarabilmek ve güzel yaşamak. gaza geldim

insan olmanın hakkını vermek ve kadın olmak bence çok güzel, tüm acı yaşanmışlıklara rağmen
demlenmeden olmuıyormuş, düşmek ve pişmek gerekiyormuş
yüzümüzdeki çizgiler böyle anlam kazanmalıymış

fotodan beni tanıyamadım ama yahu :)

canım çok gençleşmişsen demekkii, üstünden büyük bir yük kalktıysa demekki tanıyamamış olabilirimm ne varki aradan çook zaman geçmiş olabilir yanii. zaten yüzün de belli olmuyordu foto da. sen hatırlıyomusun benim yüzümü??

En güzelini yapmışsın canım.
Benim gezmem tozmam oldu ama hep aileye destek ile oldu malesef.
Maaşımı pek kendime harcadığımı bilmem (bekarlıkta), evlenince de idare etmesini bilir vaziyette evlendik sözüm ona.
Ama evlilik tabii ki bambaşka birşeymiş, evlenince anladık.

Benden küçükmüşsün, ben de 81'liyim 2012 yılında evlendim.
Kısmetse 2 çocuk annesiyim...

bu arada kendimizi hatırlatmakta fayda var bence nickten tanıyoruz ama gerçekleri hatırlayamıyoruz bence :)) SouvveniR
Çok haklısın, hatırlatmakta fayda var.
İnsanlar zamanla herşeyi unutabiliyor, rahmetli annanemin bir lafı vardı, kafa bir tane, yaza mı yetsin kışamı...
O hesap...

86 lı bankada çalışan ama alsında yönetici asistanı olan, 2. evlilğini yapan sıradan biriyim işte

Bende yönetici asistanıydım, asıl mesleğim yönetici asistanlığı.
Ama şimdi özel bir firmada ofis sorumlusu olarak çalışmaktayım, işimi de seviyorum.
Yine asistanlık ama daha kapsamlı bir şekilde.
Yorucu ve yoğun olduğu zamanlar da oluyor, sinek avladığım zamanlarda.

Kesinlikle öyle canım.
Burada ne dertler dinledik, ne sohbetler ettik...
Hey gidi heyyy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…