canım çok gençleşmişsen demekkii, üstünden büyük bir yük kalktıysa demekki tanıyamamış olabilirimm ne varki aradan çook zaman geçmiş olabilir yanii. zaten yüzün de belli olmuyordu foto da. sen hatırlıyomusun benim yüzümü??
Ay sen bana da bir otel rezervasyonu yap o zamangünaydınnn güzel bir gün olsun inşallah. souvvenir seni yaniden tanıdğıma memnun oldum, gofrettom sana özür borçluyum ama instagramda eklersen hep görürüm hiç unutmam hatta hep hatırlarım
dün bi otel rezv yapmıştım başkası için adını yazmamışım gidecek kişinin benim adıma yapmışlar. dedimki ayıp olmasın akşama doğru ben gelemiyorum diyorum sizin adınıza değiştireyim. çünkü hem indirim almıştım hemde delux deniz manzaralı olarak upgrade yapmışlarr. gidecek kişide aynen bu keyfi biraz daha yaşa dedii. ben şok
Evet kesinlikle, meslektaşız.meslektaş çıktık seninle :)SouvveniR
Tabiikisi yaparım. Sen yeri söyle yeterAy sen bana da bir otel rezervasyonu yap o zaman
Bu aralar ufaktan kaçacak bir yerler bakıyorum açıkçası
Önümüzdeki hafta yıllık izne ayrılacağım, nasıl mutluyum nasıl mutluyum.
Yoruldum bu ara hakikaten işlerden güçlerden.
Ben işimi çok seviyorum ama bazen sıkılıyorum yükselme yok ne uzuyosun ne kısalıyosun gibi düşünüyorum. ik ya kurumsala bakıyorum yinede bu iş güzel diyip oturuyoprum oturduğum yerdeEvet kesinlikle, meslektaşız.
Yönetici asistanlığını özlemedim desem yalan olur.
O farklı bir kulvar, seven için de zevkli...
Tabiikisi yaparım. Sen yeri söyle yeter
Bende bu hafta işbaşı yaptım. 2 hafta izinliydim oh bi iyi geldi. İlk defa gezmeli değil dinlenmeli tatil yaptım evdeydim ilk defaa. missssss
Öyle malesef sabit bir iş.Ben işimi çok seviyorum ama bazen sıkılıyorum yükselme yok ne uzuyosun ne kısalıyosun gibi düşünüyorum. ik ya kurumsala bakıyorum yinede bu iş güzel diyip oturuyoprum oturduğum yerde
Genelde sakin canım burası, pek gelen giden olmuyor.aa bugün niye kimse yok bakayım?
maşallah pek bi yakışıklı bellki sana çekmemişş hıhhh
evet bende epeydir girmiyordum kimse yok diyegofretto ile konuşmak için başladım yakaladıkça yazıyprum öyle tandıık isimlereee
Tamam sana kolay gelsin, yarın görüşürüz tabii ki...
Ben günlük olarak düzenli geliyorum buraya, fırsat buldukça...
Maşallah Allah bağışlasın.
Benim ilki 27 aylık...
Bu tam bir süpriz oldu bize vallahi...
Valla ben hızlı çıktım sanırım...
görüşelim canımmmmmm 9da mesai başayınca burdayımm
souvvenir darısı başıma inşallah. 6da bitiyor mesai ama eve gidişim 8-8.30. burası istanbul maalesef
kıskançlıktan dedim dünürüm yoksa kötü bi niyetim yok :))hiçte bilemm oğlum anası gibi karizma yanii hıhhh
yaa evet gofrettoda gelse yaa herkesi gelsin..ben çok yadırgadım sanki eskiden hiç girmemiş gibiyim kk ya
amaninnn evet hızlı çıkmışsın ama bir yöndende iyi yaa..ikisi büyür işte ne güzel..
cinsiyet öğrenmeyede az kalmışş..
istanbul kötü ya o yönden..
konyada en uzak mesafe araba ile yarım saat diyebilirim yani
haklısın canım artık 2 sen sana tatil zor. anca kısa kısa. ama olsun eşin çocukların huzurun yuvan güzel olsunda tatil olamsada olur. evinde huzur olana hergün tatillBen de bu sene son bir tatil yapalım, 3 günlüğüne kaçalım diyorum eşimle yakın bir yerlere.
Bakalım eğer tutturabilirsek artık nasip.
Bir yer beğendim eşim ile paylaştım da, ama ne karar veririz bilmiyorum açıkçası.
Benim de planım evde geçirmekti tatilimi, ama seneye gidemem tatile 2 çocukla ki bir tanesi çok ufak olacak.
Öyle malesef sabit bir iş.
Dediğin gibi uzamıyorsun ama kısalmıyorsun da.
Fakat en önemli faktör yöneticinin kim olduğu ve statüsünün ne olduğu.
İşte o zaman herşey fark ediyor...
kuzum yerinden kıpırdama benceevet yöneticin iyiyse herşey iyi. ben şahsen çok memnunum yöneticimden. benimle pek konuşmaz, arada laf sokar ama onun mizacı bu. ve herkese bunu yapıyor. kim ne dese yanlış tek doğruyu o biliyor, ben müfettişken kısmından bi giriyor ohoo bitmiyor. o nedenle bende konuşmuyorum onunla 2-3 cümleden başka. ne kadar iz ietişim o kadar çok huzur. 5 yıl olacak 20 gün sonra. maaşım iyi ortam iyi daha ne olsun. evde özleyecek kuzumda yok henüz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?