- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Bu ne ya. konu icerisinde baska bir konu reklami... tobe tobe...
Ilkay`cimmm... Bugun baya sitede dolandim ve sen aklimdaydin heppp!!
Napiyosun bakim?? Kavustun mu esine? Sanirim donmustur artik dimi?/
Bebis ve ben iyiyiz hamd olsun... 3 aylik oldu, daha cinsiyet belli degil.
Simdi zor zamanlar yaklasiyor, ikili testler yapilacak, sonuclar ne olacak, bunun endiseleri var.
Umarim cinsiyetini de belli eder artik...
Daha doktora gitmedim, gitmem gerekiyor, kismetse bu hafta veya onumuzdeki hafta gidicem.
Bir hormon varmis, (benden 1 ay once hamile kalan arkadasimla devamli irtibattayiz da, o benden once yasiyor bazi seyleri, sagolsun arayip haberdar ediyor) 12. haftalarda hormon degeri dusmeye basliyor, eger dusmezse downsendrome ihtimali oluyor bebekte (Rabbim korusun). Bende oyuzden 13. haftada falan gideyim diye dusunuyorum.
12. haftanin icindeyim....
Bu ne ya. konu icerisinde baska bir konu reklami... tobe tobe...
Ilkay`cimmm... Bugun baya sitede dolandim ve sen aklimdaydin heppp!!
Napiyosun bakim?? Kavustun mu esine? Sanirim donmustur artik dimi?/
Bebis ve ben iyiyiz hamd olsun... 3 aylik oldu, daha cinsiyet belli degil.
Simdi zor zamanlar yaklasiyor, ikili testler yapilacak, sonuclar ne olacak, bunun endiseleri var.
Umarim cinsiyetini de belli eder artik...
Daha doktora gitmedim, gitmem gerekiyor, kismetse bu hafta veya onumuzdeki hafta gidicem.
Bir hormon varmis, (benden 1 ay once hamile kalan arkadasimla devamli irtibattayiz da, o benden once yasiyor bazi seyleri, sagolsun arayip haberdar ediyor) 12. haftalarda hormon degeri dusmeye basliyor, eger dusmezse downsendrome ihtimali oluyor bebekte (Rabbim korusun). Bende oyuzden 13. haftada falan gideyim diye dusunuyorum.
12. haftanin icindeyim....
eşim geldi kuzumbi ayı geçti hatta
ben bu süreçte işten ayrıldım .. şimdi evdeyim .. kpss'ye hazırlanıyorum2-3 hafta oldu sanırım folik asit kullanmaya başladım inşallah yıl başından sonra bebiş denemelerine başlayacağız
ama bugün çok uzun zamandır görüşmediğim bi yakınım aradı .. telefonu açar açmaz hamile misin dedihayır ama düşünüyoruz dedim .. belkide şuan haberin yok ama çok yeni bir hamile olabilirsin dedi ayy bilmem ki dedim bişey diyemedim şimdi hamileysem sınava da giremem ki, yada ambulans kapıda beklesin
bebişin sağlıklıdır inşallah kuzumbu hafta doktora gidersen, sonucu burada paylaş olur mu merak ederim
Maşallah ne kadar büyümüş bebişinhayırlısı ile doktordanda güzel haberler alırsınız İnşallah
Karnimda yuvarlaklasmaya basladi... Baya belirgin oldu, insallah bebisim esime benzemez.
Esim 5.30 Kg dogmus...
Simdiden karnim 3 ayliga gore buyuk..Cogu kisi senin aldigin kilodandir diyor ama, bende korkmuyor degilim yani..
Hic bir kiyafetim olmuyor, 2-3 tane bol kiyafet aldim simdiden...
akısta gördüm yazmadan edemedim.. oyy masallahh masallahhamiş foto ekleyecek misin
umarım sen ve bebegin iyisinidir
sovi her hamile "keşke evde ultrason olsa" diyorinsanı kendine çok bağlıyor heralde bu bebişler
bebişin size iyi gelmesine çok sevindimhamilelikte duygusal olunuyor gerçekten desene bizde sen anlattıkça burda öğreniriz, hamilelik nedir nasıldır diye zaten konu açmışsın, çatlaklar için, saç dökülmeleri için falan tıpkı evlilik öncesindeki bilgi dolu paylaşımların gibi, şimdi de hamilelikle ilgili paylaşımlarınla aydınlatıyorsun herkesi
sovi nasilsinbebisin nasil, merak ettim seni
Siftah benden olsun
Hayırlı olsun topiğin
sovi bebisinin adi ne olacak
Canim benimmm.... Sende olmasan topige ugrayan yok artik...
Iki lafin belini kirmayi ozledim vallahi...
Su an hic bilmiyorum...Esim hamileligimin ilk aylarindan beri "ismi sana birakiyorum, sen ne istiyorsan o olsun" diyor... Gel gelelim hic bir ismi de begenmiyor... Anlamadim bende ne yapacagiz... Daghan ismi bir ara cok hosuma gidiyordu. Sonra isim sozluklerinden arastirdigim kadari ile eski Turklerde "daglarin tanrisi" anlamina geliyormus ve isim olarak kullanilmaz yaziyordu... Bu isimden vazgectim...
Emir Taha veya Emirhan bu iki isim arasinda kaldim simdilik...
bence 2 isim degilde 1 isim koyemirhan güzelmiş eymen falan koyma bak bir sürü eymen oldu ortalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?