Geyik Muhabbeti / Off-Topic

souvvenir merhaba
polonuz hayırlı olsun canım, bizim ikinci eline bile paramız yetmemişti
başvurduğun işte de mutlu olacaksan inşallah olur canım :81:

Hayirlisi olsun sovicim Allah mutlu olabilecegin bir is nasip etsin sana

Amin canim insallah... Umarim mutlu olabilecegim bir isim olur, gelen gideni aratmasin hesabi, eski is yerimi ozletmeyen birsey olursa cok daha mutlu olmus olurum tabii... Biz insanlar ne cok sey istiyoruz dimi...

Sovicim kendini telkin etmene hayran kaldım öncelikle..İnsallah hakkında hayırlısı olur ..

Sagolasin canim, malum ben herseye hazirlikli olmayi seviyorum.... Boylesi daha iyi en azindan umutlarimi cok yukarlarda tutup birden uzulmektense, olmasa dahi bir baska yerden birsey cikar elbet... Zaten dogru duzgun is basvurulari bile yapmis degilim acikcasi... Eylul ayini gecirsem de fark etmez benim icin...

souvvenir merhaba
polonuz hayırlı olsun canım, bizim ikinci eline bile paramız yetmemişti
başvurduğun işte de mutlu olacaksan inşallah olur canım :81:

Sagolasin canim... Insallah kazasiz belasiz, arabamiz yarin teslim olacak kismetse...
Bizim de paramiz bir cok arabaya yetmedi malesef, esime kalsa Megan falan alacakta...:26:
Cok pahali onlar malesef... Rabbim daha iyilerini nasib etsin sizlere insallah...

Insallah, umarim mutlu olabilecegim bir yerdir...

Herkese merhaba kizlar, bugun aldigim mutlu haberimi sizlerle paylasmak istedim...
Ne zamandir biliyorsunuz ki bebis dusunuyorduk esimle, yaklasik 2 aydir ben gecikmistim zaten.
Fakat idrar testlerinde cikmiyordu bir turlu. Doktora da bir turlu gidememistim...
Dun aksam idrar testi yaptim ve pozitif cikti, esimle cok mutlu olduk...
Bugun de hastaneye giderek tahlil yaptirdik ve kan tahlilinde de pozitif sonucu alinca, mutlulugumuza mutluluk eklendi... Garantici davranalim dedik kimseye soylemeden once...
Hamileyim kizlar... Hafta basinda kismetse doktora gidecegim, o zaman detayli bir sekilde bilgi verebilirim saniyorum. Benim tahminlerime gore 4-5 haftalik olmam gerekiyor, ama tabii doktor kontrolunden sonra daha net bilgi sahibi olacagim...

aayyy soviiiiii sabah sabah bu harika bi haber cok duygulandim yaaa senin simdi bi bebisin mi olacak 2012 gelinlerinin ilk bebisi
Hayirli olsun kuzum Allah sagsalim kucaginiza almanizi nasip etsin Bize de nasip olsun

aayyy soviiiiii sabah sabah bu harika bi haber cok duygulandim yaaa senin simdi bi bebisin mi olacak 2012 gelinlerinin ilk bebisi
Hayirli olsun kuzum Allah sagsalim kucaginiza almanizi nasip etsin Bize de nasip olsun

Canim benim... Ya sorma bizim icin de supriz oldu... Yani bekliyorduk ama, olunca insan bir tuhaf oluyor... Rabbim nasib etti cok sukur...
Allah her isteyene nasib etsin insallah... Evet dimi 2012 gelinlerinin ilk bebisi olacak...

Canım çok mutlu oldum çok güzel bir haber bu Allah sağlıklı bir şekilde kuzağınıza almayı nasip etsin inşallah

2012 gelinlerinin ilk bebişi geliyor

Canım çok mutlu oldum çok güzel bir haber bu Allah sağlıklı bir şekilde kuzağınıza almayı nasip etsin inşallah

2012 gelinlerinin ilk bebişi geliyor

Canim cok tesekkur ederim, 2012 gelinlerinin ilk bebisi olacak dimi ya... ne kadar heyecanli

Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah....

Sali gunu doktora gittim, daha cok minicik benim bebisim... 4 haftalik, 15 gun kadar sonra kalp atisini duyabilecekmisiz, cok heyecanli ve farkli bir duygu...

aaaaayy 4 haftalik miiii ufacikkkk, soviiiii cok güzel bi duygu

ay nasılda mutlu bir haber kızlardan duymuştum ama tebrik edememiştim tebrikler Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin inş sen topiklerdeki herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun Allah'ta sana yardımcı olsun cnm hamileliğin boyunca

Amin canim insallah, guzel dileklerin icin tesekkur ederim...
Rabbim isteyen herkese nasib etsin, kimseyi evlatsiz birakmasin insallah....

Nasib kismet bakalim, insallah sag salim dediginiz gibi kucagima almak nasib olur...
Daha cok yeni bakalijm 8 ay nasil gececek... :18:
:18:

Canım darısı senin başına İnşallah

Amiiiiinnnnnnn!!! Ama tabii hazir oldugu anda nasib etsin Rabbim...

Kizlar bana musade, bugun bir is gorusmem var...
Tesadufen cok denk geldi, calisan elemanlari hamilelik iznine ayriliyormus.
Is donemsel 3-4 aylik.... Dua edin benim icin olsun bu is...
En azindan 3-4 ay biraz maddi anlamda kenara koymus oluruz...

Herkese cok selamlar, sizleri opuyorum...
Forumda yardimlariniz, destekleriniz, iyi dilekleriniz, herseyden onemlisi arkadasliginiz icin cok tesekkur ederim...
Kendinize dikkat edin, arada gelirim yine...
Benim icin bol bol dua edin canlarimmm... Insallah is konusunda da hayirlisi olur...

Süper bi haber bu
Allah gönlüne göre vermiş ne güzel
Bebişinizle beraber nice mutlu yıllar geçirirsiniz umarım Souvvenir

Kizlar guzel dilekleriniz ve temennileriniz icin cok tesekkur ederimmm...
Bebisim iyi ve saglikli hamd olsun , Tatildeydik ve yeni donduk..
Biraz korkuttu bizi, dusuk tehlikesi yasadim, ama hamd olsun gecti...
Kalp atislarini dinledim ilk kez... Inanilmaz bir duygu.....
Allah tum evlat isteyenlere nasib etsin insallah bu duygulari yasamayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…