- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Günaydın Canım,
Hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun sovicimAllah mutlu olabilecegin bir is nasip etsin sana
Sovicim kendini telkin etmene hayran kaldım öncelikle..İnsallah hakkında hayırlısı olur ..
souvvenir merhaba
polonuz hayırlı olsun canım, bizim ikinci eline bile paramız yetmemişti
başvurduğun işte de mutlu olacaksan inşallah olur canım :81:
Herkese merhaba kizlar, bugun aldigim mutlu haberimi sizlerle paylasmak istedim...
Ne zamandir biliyorsunuz ki bebis dusunuyorduk esimle, yaklasik 2 aydir ben gecikmistim zaten.
Fakat idrar testlerinde cikmiyordu bir turlu. Doktora da bir turlu gidememistim...
Dun aksam idrar testi yaptim ve pozitif cikti, esimle cok mutlu olduk...
Bugun de hastaneye giderek tahlil yaptirdik ve kan tahlilinde de pozitif sonucu alinca, mutlulugumuza mutluluk eklendi... Garantici davranalim dedik kimseye soylemeden once...
Hamileyim kizlar... Hafta basinda kismetse doktora gidecegim, o zaman detayli bir sekilde bilgi verebilirim saniyorum. Benim tahminlerime gore 4-5 haftalik olmam gerekiyor, ama tabii doktor kontrolunden sonra daha net bilgi sahibi olacagim...
aayyy soviiiiiisabah sabah bu harika bi haber cok duygulandim yaaa senin simdi bi bebisin mi olacak 2012 gelinlerinin ilk bebisi
Hayirli olsun kuzumAllah sagsalim kucaginiza almanizi nasip etsin Bize de nasip olsun
Herkese merhaba kizlar, bugun aldigim mutlu haberimi sizlerle paylasmak istedim...
Ne zamandir biliyorsunuz ki bebis dusunuyorduk esimle, yaklasik 2 aydir ben gecikmistim zaten.
Fakat idrar testlerinde cikmiyordu bir turlu. Doktora da bir turlu gidememistim...
Dun aksam idrar testi yaptim ve pozitif cikti, esimle cok mutlu olduk...
Bugun de hastaneye giderek tahlil yaptirdik ve kan tahlilinde de pozitif sonucu alinca, mutlulugumuza mutluluk eklendi... Garantici davranalim dedik kimseye soylemeden once...
Hamileyim kizlar... Hafta basinda kismetse doktora gidecegim, o zaman detayli bir sekilde bilgi verebilirim saniyorum. Benim tahminlerime gore 4-5 haftalik olmam gerekiyor, ama tabii doktor kontrolunden sonra daha net bilgi sahibi olacagim...
Canımçok mutlu oldum çok güzel bir haber bu Allah sağlıklı bir şekilde kuzağınıza almayı nasip etsin inşallah
2012 gelinlerinin ilk bebişi geliyor
Canim cok tesekkur ederim,2012 gelinlerinin ilk bebisi olacak dimi ya... ne kadar heyecanli
Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah....
Sali gunu doktora gittim, daha cok minicik benim bebisim... 4 haftalik, 15 gun kadar sonra kalp atisini duyabilecekmisiz, cok heyecanli ve farkli bir duygu...
Canim cok tesekkur ederim,2012 gelinlerinin ilk bebisi olacak dimi ya... ne kadar heyecanli
Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah....
Sali gunu doktora gittim, daha cok minicik benim bebisim... 4 haftalik, 15 gun kadar sonra kalp atisini duyabilecekmisiz, cok heyecanli ve farkli bir duygu...
aaaaayy 4 haftalik miiiiufacikkkk, soviiiii cok güzel bi duygu
Evet minnacikkk.... Ilk ultrason fotografimiz da var...aaaaayy 4 haftalik miiiiufacikkkk, soviiiii cok güzel bi duygu
Canım darısı senin başına İnşallah
Amin canim insallah, guzel dileklerin icin tesekkur ederim...ay nasılda mutlu bir haber kızlardan duymuştum ama tebrik edememiştim tebrikler Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin inşsen topiklerdeki herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun Allah'ta sana yardımcı olsun cnm hamileliğin boyunca
Canım darısı senin başına İnşallah
Evet minnacikkk.... Ilk ultrason fotografimiz da var...4.6 mm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?