• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Iki isime bende sicak bakmiyorum aslinda. Iki isim zor gercekten...
Aras ismi esimin cok hosuna gidiyor, fakat ben anlamini o kadar guzel bulmuyorum. Ben Emir ismini begeniyorum, esim de Aras`i begenince acaba "Emir Aras" mi olsa dedi, bakalim elbet birseyde karar kilacagiz... :31:

Emirhan ismini bende cok begeniyorum, fakat kayinvalidem zamaninda eltimin ogluna bu ismi koymak istemis, fakat eltim tabii ki esi ile bir isim kararlastirdiklari icin Toprak koymuslar. :9: Emirhan ismini koydugumda zaten en cok kayinvalidem sevinir, gerci isim konusunda pek birsey demediler bana, konusu hic acilmadi... Ama eminim isimle ilgili de bir tartisma patlak verecektir... :31:

Sen neler yaptin gorusmeyeli? Nasilsin? Keyifler nasil? Ev hanimligi nasil gidiyor?:29:

evet babanin begendigi isimle seninki farkli olunca iki isim koymak çözüm oluyor:31: ama daha var biraz daha arastir belki ikinizinde cok seveceği bi isim bulursun kuzum :16:

Iyiyim bende, gece uyuyamadigim icin sabah uyanmakta zorlandim :27: gec uyandim.. normalde esimle bir uyanip dersin basina oturuyorum.. evde günler daha cabuk geciyor, ne yaptigimi bile anlamadan esim eve geliyor :1: havalar cok soguk diye mümkün mertebe dışarıya cikmiyorum :1:
Sen neler yapiyorsun, gobusun büyüdükçe sıkıntı veriyor mu:26:

evet babanin begendigi isimle seninki farkli olunca iki isim koymak çözüm oluyor:31: ama daha var biraz daha arastir belki ikinizinde cok seveceği bi isim bulursun kuzum :16:

Iyiyim bende, gece uyuyamadigim icin sabah uyanmakta zorlandim :27: gec uyandim.. normalde esimle bir uyanip dersin basina oturuyorum.. evde günler daha cabuk geciyor, ne yaptigimi bile anlamadan esim eve geliyor :1: havalar cok soguk diye mümkün mertebe dışarıya cikmiyorum :1:
Sen neler yapiyorsun, gobusun büyüdükçe sıkıntı veriyor mu:26:

Evet evde hayat oyle oluyor gercekten, ay yemek yapayim, dur surasini da toparlayayim darken bir bakmissin aksam olmus bile... Benim de oyle, anlamiyorum gunlerin nasil gectigini... :9:

Gobek buyudukce hareketler kisitlaniyor tabii, mesela artik bir supurge bile yapmak benim icin buyuk birsey, cabuk yoruluyorum. Bebisimle ayni solugu paylastigimiz icin nefesim bitebiliyor. Ozellikle yokus cikarken ve merdiven cikarken yoruyor... Duz yolda SIKINTI yok, ama gidilen yere varinca bir derin soluk alma ihtiyaci oluyor. Ayakkabi baglamak, bot giymek ayri bir sorun zaten... :9: Ama her ani ayri guzel, gobegimi gordukce hayretlerle bakiyorum, icimde bir yavru buyuyor, inanamiyor insan... :16::16::nazar:

Gecen haftalarda riskli bir donem gecirdim... Kanamam oldu, yuregimiz agzimiza geldi. Agir kaldirmiyorum, ev islerine annem yardima geliyor artik, ayda bir zaten bir kadin aliyorum... Fakat neden boyle birsey oldu bilemedik... Cok uzulduk ama gecti cok sukur, doktorum cok iyi. Cok memnunum doktorumdan, aradigimda ulasabiliyorum, her sorumu bikmadan cevapliyor, zaten bende bunaltmiyorum doktorumu... Hamd olsun iyiyim...

Uzuntuler cok yasamistim, stress sebep olabilir dedi doktorum. Esim de buna istinaden artik kendine bir ayar cekmeye basladi. Durumun ciddiyetinin farkina varmaya basladi. Ama bana sorarsan ayni tas ayni hamam. Esimin degismesi zor gibi geliyor bana... Belki bebek dogduktan sonra birseyler daha farkli olur... Rabbim hayirlisini versin... :31:

Bir de benim gobegim bebegin ayina gore daha buyuk, 6 aylik gibi duruyor :9::9: iricene olacak sanirim bizimki...
Gece uykularim zaten duzensiz, uykuyu etkiliyor... Hele son zamanlarda kipirtilarini iyice hissettigim icin, gecenin bir saatinde uykum hafiflese kipirdadigini hissetmeye basliyorum, bu sefer iyice uykum kaciyor... :9::16:

o kipirti hissi nasil bisey, ben en cok onu merak ediyorum ya :16:

Neyse ki o tehlikeyi atlatmissin kuzum, hic bisey sen ve bebehinden onemli degil:31: kocan bile olsa kimsenin uzmesine izin verme :20: sen suan bi prensessin icinde bi prens var :9: babasi iyi baksin size :20: aserme oldu mu hic :31: bide bebek kilosu haric, sen cok kilo aldin mi:31:

Cok sordum da, bizde bebek istiyoruz herseyi merak ediyorum, bide kilo aldim su son zaman üzülüyorum simdi hamile kalsam top gibi yuvarlacagim zaten boyum kisa :5:

Selam bende geldim :87:

Canim benim hosgeldiiinnn... :16::29:

o kipirti hissi nasil bisey, ben en cok onu merak ediyorum ya :16:

Neyse ki o tehlikeyi atlatmissin kuzum, hic bisey sen ve bebehinden onemli degil:31: kocan bile olsa kimsenin uzmesine izin verme :20: sen suan bi prensessin icinde bi prens var :9: babasi iyi baksin size :20: aserme oldu mu hic :31: bide bebek kilosu haric, sen cok kilo aldin mi:31:

Cok sordum da, bizde bebek istiyoruz herseyi merak ediyorum, bide kilo aldim su son zaman üzülüyorum simdi hamile kalsam top gibi yuvarlacagim zaten boyum kisa :5:

O kipirti harika birsey... :16: Anlatmasi gercekten zor, dusun ki cok su icmissin, hani cok su icince boyle uzanirsin falan icinde LIKIR LIKIR olur su, hissedersin.... Aynen oyle ve tek fark birsey icinde kipirdiyor... Inanilmaz bir duygu, rabbim herkese nasib etsin insallah... :16::16:

Cok zor bir gundu benim icin gercekten, Allah kimseye yasatmasin o endiseyi... :31:

Ben normalde kilomu herkese soylemem :9: Fakat merak ettigin icin soyluyorum, 72 kilo ile hamile kaldim. Su an kilom 77. Hamileligimde 5 ayi doldurdum, 5 kilo almisim cok normal. Bebisim de 507 gramdi en son... Ama iste bu aylardan sonra yediklerim onemli, bebek kilo almali... Fazla abur cubur yememem lazim... Fakat hamilelikte yediklerime ben bile hayret ediyorum... :9::9:

Ben de senin gibi dusunuyordum, kilolu hamile kaldigim icin endiseliydim, doktorum hayir dedi endise etme. sonucta 90 kilo iken hamile kalmadim, kilom inkar edilemez ama imkansiz bir kilodada degildim... O yuzden cok kafani takma...

Bebis istiyosunuz ya, doktora gittin mi hic?

Hoş buldum :16:
Nasılsınız
Çok oldu bu topikte buluşmayalı :6:

Gercekten baya bi zaman olmustu burada bulusmayali... Iyi oldu denk geldik... :16:
Bugun cok isim yok, sabahtan hallettim aklimda olanlari... :9:

Ben cok iyiyim, aclikla mucadele ediyorum... :9: 1-2 haftadir daha cok acikir oldum...
Bir yandan kendime birseyler hazirladim bir yandan sizinle sohbet ediyorum... :9:

Sen nasilsin? Nasil gidiyor hersey?

Gercekten baya bi zaman olmustu burada bulusmayali... Iyi oldu denk geldik... :16:
Bugun cok isim yok, sabahtan hallettim aklimda olanlari... :9:

Ben cok iyiyim, aclikla mucadele ediyorum... :9: 1-2 haftadir daha cok acikir oldum...
Bir yandan kendime birseyler hazirladim bir yandan sizinle sohbet ediyorum... :9:

Sen nasilsin? Nasil gidiyor hersey?

Sen ye bebişi aç bırakma :1:

Benim herşey aynı sadece ev değiştim :16:
Pazar günü taşındığımdan hala eksikler var daha :31:

Canim benim hosgeldiiinnn... :16::29:

O kipirti harika birsey... :16: Anlatmasi gercekten zor, dusun ki cok su icmissin, hani cok su icince boyle uzanirsin falan icinde LIKIR LIKIR olur su, hissedersin.... Aynen oyle ve tek fark birsey icinde kipirdiyor... Inanilmaz bir duygu, rabbim herkese nasib etsin insallah... :16::16:

Cok zor bir gundu benim icin gercekten, Allah kimseye yasatmasin o endiseyi... :31:

Ben normalde kilomu herkese soylemem :9: Fakat merak ettigin icin soyluyorum, 72 kilo ile hamile kaldim. Su an kilom 77. Hamileligimde 5 ayi doldurdum, 5 kilo almisim cok normal. Bebisim de 507 gramdi en son... Ama iste bu aylardan sonra yediklerim onemli, bebek kilo almali... Fazla abur cubur yememem lazim... Fakat hamilelikte yediklerime ben bile hayret ediyorum... :9::9:

Ben de senin gibi dusunuyordum, kilolu hamile kaldigim icin endiseliydim, doktorum hayir dedi endise etme. sonucta 90 kilo iken hamile kalmadim, kilom inkar edilemez ama imkansiz bir kilodada degildim... O yuzden cok kafani takma...

Bebis istiyosunuz ya, doktora gittin mi hic?

suan ki tek tesellim dogumdan veririm diyorum, hamileyken yediklerine dikkat etmek mümkün mü peki :31: adet dönemindeki tatli krizi gibi mi tutuyor:9:

Ben gittim, alttan kontrollerimi yapti doktor.. söyledim bebek istiyoruz diye.. sonra bide kan testi yapti.. hormon degerlerime falan bakti.. sonra "kizamik gecirmemissin sakin hamileyken kizamik olan birine yaklasma"dedi.. bide kopeklerden bulasan bi hastalik varmis, bi mikrop mu ne :44: fazla kedi kopege yaklasma, o hastaligi olana da yaklasma dedi.. nasil bileceksem o kisileri, hadi kizamik belli oluyorda :9:

Sen ye bebişi aç bırakma :1:

Benim herşey aynı sadece ev değiştim :16:
Pazar günü taşındığımdan hala eksikler var daha :31:

Yeni eviniz tekrardan hayirli olsun canim, hep mutlu huzurlu gecsin gunleriniz evinizde insallah.... :16:
Ya kac zamandir evliyim, hala evin icinde birseylerin eksiklikleri bitmiyor... Onu toparliyorum baska birsey cikiyor, bitmez o evin isleri... :9: Bitmesin zaten... :16:

suan ki tek tesellim dogumdan veririm diyorum, hamileyken yediklerine dikkat etmek mümkün mü peki :31: adet dönemindeki tatli krizi gibi mi tutuyor:9:

Ben gittim, alttan kontrollerimi yapti doktor.. söyledim bebek istiyoruz diye.. sonra bide kan testi yapti.. hormon degerlerime falan bakti.. sonra "kizamik gecirmemissin sakin hamileyken kizamik olan birine yaklasma"dedi.. bide kopeklerden bulasan bi hastalik varmis, bi mikrop mu ne :44: fazla kedi kopege yaklasma, o hastaligi olana da yaklasma dedi.. nasil bileceksem o kisileri, hadi kizamik belli oluyorda :9:

Aaa bende geçirmedim
Hatta hiç birini geçirmedim ; kızamık, su çiçeği, kabakulak :30:

Yeni eviniz tekrardan hayirli olsun canim, hep mutlu huzurlu gecsin gunleriniz evinizde insallah.... :16:
Ya kac zamandir evliyim, hala evin icinde birseylerin eksiklikleri bitmiyor... Onu toparliyorum baska birsey cikiyor, bitmez o evin isleri... :9: Bitmesin zaten... :16:

Diğer evde az çok halletmiştim
Buraya geldim yeniden gelin oluyo gibiyim :1: Perde, halı vs uymadı

cek yeni evin nasil, istedigin yerde mi annenlere yakin mi :16: ise uzak olacak bu sefer diyordun, uzak mi oldu :26:

Bende hamile kalmadan once doktora gitmistim, Haziran ayinda gittim, Eylulde hamile kalmistim... Iyi olmus gittigin, peki smear testi yaptirdin mi? Yaptirmadiysan onu da bir yaptir icin rahat etsin canim...

Evet aynen oyle, adet donemindeki kriz gibi oluyor ama daha farkli... Mesela adet doneminde cikolata cekse canin ve evde yoksa, neyse yarin alirim dersin... Bu oyle birsey degil, gecenin bir vakti canin Lahmacun cekebiliyor veya daha once yoklugundan herhangi bir rahatsizlik duymadigin "yemesemde olur" dedigin birsey canin isteyebiliyor... Alinmayinca da agresiflesiyosun... :9: :9:

Bir sefer canim Sabah Sabah firindan sicak ekmek istemisti, esim de ise giderken ben sana alir birakirim dedi, gitmis firina gelmis beyaz ekmek degil de cavdarli almis... Suratimi asinca gidip degistirmisti ekmegi.... Erkekler aserme durumunu cok anlayamiyorlar, ne fark eder ekmek iste mantigi ile yaklasabiliyorlar... Ama aslinda anlasa portakal isteyen birine greyfurt getirmek gibi birsey oysaki... :9::9:

Tatli cok cekiyor canim mesela, durup dururken boyle insanin agzi sulaniyor... Cok enteresan birsey...

Hic daha acayip, bulunmasi zor birsey cekmedi canim veya mevsimsiz birsey... Fakat televizyon acayip bir etken... Yemek programlarini ve reklamlarin bir cogunu izlemiyorum... durup dururken o gun olmasa bile ertesi gun canim cekebiliyor... :9:
:9:

Back