- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Yarin is gorusmem var kizlar, bana hayirlisini dileyin insallah...:18: Dualarinizi bekliyorum...
Tatlim hayirlisi olsun senin icinevde olmak iyiydi ya bence soviiii keske bende evde olsam diyorum halaaaaa
Evde olmak gercekten guzel birsey canim, fakat bir yandan da gencim daha, calisayim da biraz daha rahat edelim dusuncesi var... Araba aldik sonundaama daha teslim olmadi arabamiz... Sifir almakta karar kildik, yine de kesemize uygun birsey oldu... Haftaya teslim alicaz kismetse...
Eylul de tatil yerini ayarladik.. Cok sukur bu sene de tatil yapabilecegiz...
Bizde esim gitmeden almistik sifir araba kuzum, siz ne aldinizbiz yeni Renault clio aldik simdi ben kullaniyorum
Ooohh süper tatilde ayarlanmisinsallah hayirlisi olur tekrar ise baslaman kuzum su eylül bi gelse artik :97::97:
Hayirli ugurlu olsun canim.. Araba aldiginizi bilmiyordum bak, yani arabaniz oldugundan bahsetmistin ama yeni alindigini bilmiyordum... Kazasiz belasiz insallah...
Biz wolksvogen polo aldik... Hayirlisi ile bir teslim olsa, gezecek yer cok:13:
Sizinde hayırlı olsun kuzumpolo harika yaaa bizde sanirim yilbasina dogru bunu satip dizel bir polo alacağız, tam kesin degil .. ben acemi oldugum icin direk gidip polo almadik biraz pahaliydi clioya göre simdi cok şükür attim acemiligimi esimde saskin bu duruma sen arabayi cizdinde bana mi soylemiyorsun dedi geçenlerde 2 kere cizdim onlari da yaptirdim haberin var ya dedim tamam iste ondan sonra bisey yaptin sanki de 3 olacak diye soylemiyorsun dimi diyor hala adam inanamiyor guzel kullandigima
Bugun camasira verdim kendimi...
Yarin icin o kadar stresliyim ki kizlar, hic bir is yapasim yok aslinda...Neyse ki aksama yemegim var da, o anlamda kafam rahat biraz...
Yarin is gorusmem var kizlar, bana hayirlisini dileyin insallah...:18: Dualarinizi bekliyorum...
Canim sakin olbence harika bir cv''in vardir senin tahmin edebiliyorum ooohh kimbilir neler yapmissindir
Soviiihoşgeldin özlettin kendini
Hayılı ise İnşallah olur canım
Arabanız da şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Canim Cv`im duzgun gercekten... Sorun o degil zaten, ingilizce bir gorusme olacak... Sorun bu da degil tabii...
Ise alinip alinmamam da dert degil, biraz daha evde otursam oflamam... Ama o insanlarin karsisina gecip kendini anlatmak, ozgecmisi anlatmak var ya, beni bitiriyor... Iste bunu dusundukce strese giriyorum... Sonucta tanimadigim insanlar, yeni bir deneyim olacak muhakkak... Ama nedense, strese giriyorum...
Ingilizce mi bi gorusme mitatlim burnuma para kokulari geliyor, ise kabul edilirsen maasin super olacak sanki ayyy sovi cok iyi gecer insallah, kendini basarili bi sekilde anlatacagina eminim
Evet canim is gorusmesi ingilizce olacak... Beni bu heyecanlandirmiyor da, yabancilar ile calismak nasil olacak onu merak ediyorum... Gerci Amerika`da yasadiktan sonar zor gelmiyor da, isin olup olmamasindan ziyade beni iste gorusme tedirgin ediyor... Insallah dedigin gibi kendimi basarili bir sekilde anlatirim ve olumlu gecer...
Ya iste onu diyorum ya canim, benim ingilizce bilmem benim icin buyuk avantaj... Calismam demek daha iyi bir hayat demek benim icin... Hamd olsun borcumuz harcimiz yok, kiramizi oduyoruz, bir cok kisiye ragmen gayet duzgun bir hayat yasiyoruz... Ama diger yandan calisirsam daha da iyi bir hayat yasar, birikim yapariz... Ev alma dusuncesi bir nebze daha yakin olur bize... Bu dusuncelerden dolayi calismak istiyorum, hem de ozledim... Is yapmayi, is stresini, bir seyleri zamana karsi yetistirme cabasini ozledim... Riskleri vs....
Diger yandan insan evde koreliyor gercekten. Ev hanimi olmak ne kadar harika birsey olsa da, calismak cok daha iyi bence... Ilerde ev hanimi olmak isterim, ama daha gencim... Bunu da fark etmis oldum bu vesileyle. Tecrube oldu bana yani... Eskiden ev hanimi olmayi cok isterdim... Hele evliligin baslarinda, hic birseye yetemiyormus gibi hissediyor insan kendini... Ama evde oturunca goruyorsun ki `ya ben bunlari calisirken de yapabiliyordum` derken buluyorsun kendini....
Ve dip not, maasi gercekten iyi canim... eski aldigim maasim da cok iyiydi ve sigortam tavandan odeniyordu... bunun da sartlari bu sekilde, o yuzden olmasini istemiyor degilim...
Sagolasin canim... Amin insallah...
Ya sorma bende sizleri ozledim valla...
Ev hanimi olunca isler bitmiyor... Bugun bir bakayim dedim ne var ne yok...
Aslinda arada geliyorum da, genelde gece falan bakiyorum... Hele simdi Ramazan sahuru beklerken iyi oluyor...
Yazin daha zor evin isi vallahi, evde olunca hele cam pencere acmadan olmuyor... Acinca da heryer toz oluyor, gun asiri toz aliyorum vallahi... Ama bugun is yapmicam diye karar verdim...Camasira verdim kendimi, pikelerdir, yastik kiliflaridir, camasirlardir... Harika bir gun geciriyorum...
Is hakkinda dedigin gibi canim, hayirli ise olsun... Eski calistigim yer gercekten cok rahatti, eger oyle rahat edeceksem olsun zaten... Psikolojik anlamda yani... Ama masa basinda olup calismayi ozledim gercekten... Evde oturmakta guzel ama calismanin da yeri baska gercekten...
Kizlar yine gorusuruz... Benim biraz islerim var... Icim durmadi, yine su tozlari alayim da isim kolaylansin..Evde olunca boyle iste, aman bosver diyemiyorum malesef... Opuyorum sizleri, sagolun desteginiz icin... Tekrar gelir is gorusmesi nasil gecti anlatirim kismet olursa... Kendinize cok iyi bakin... Arada ozel mesajlarda atin ya, mektuplasmis gibi oluyor... Herkese cok selamlar... Gorusmek uzere bye simdilik...
Bende evde olsam senin gibi dermiydim acabaozlermiydi calisma hayatimi tatlim hakkinda hayirlisi neyse o olsun ev almak konusunda haklisin sende calisirsan cok daha kisa surede ev alabilirsiniz
Canim is gorusmem fena gecmedi, bana gore cok iyiydi hatta... Ama hersey nasip kismet, kismetten otesi yok zaten... Simdilik bir ses soluk yok tabii onlardan, fakat tahminim bayram sonrasina kalir gibime geliyor... Ayrica esimin kuzeni olumlu ya da olumsuz olduguna dair beni bilgilendirecek... Kendisi o firmadaki yetkili birini taniyor, oradan alir haberi saniyorum...
Is olmasa da cok uzulecegimi sanmiyorum, en azindan kendimi herseye hazirlikli olarak goruyorum... Eger olursa zaten ise baslarim, ama olmazsa da is bakmaya devam...
Canim is gorusmem fena gecmedi, bana gore cok iyiydi hatta... Ama hersey nasip kismet, kismetten otesi yok zaten... Simdilik bir ses soluk yok tabii onlardan, fakat tahminim bayram sonrasina kalir gibime geliyor... Ayrica esimin kuzeni olumlu ya da olumsuz olduguna dair beni bilgilendirecek... Kendisi o firmadaki yetkili birini taniyor, oradan alir haberi saniyorum...
Is olmasa da cok uzulecegimi sanmiyorum, en azindan kendimi herseye hazirlikli olarak goruyorum... Eger olursa zaten ise baslarim, ama olmazsa da is bakmaya devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?