Geyik Muhabbeti / Off-Topic

cek yeni evin nasil, istedigin yerde mi annenlere yakin mi ise uzak olacak bu sefer diyordun, uzak mi oldu :26:

Yeni evim çok güzel maşallah, ben bu kadar hayal bile edemezdim bin şükür
Ama daha usta vs işleri var ocak bugün bağlanacak vs.
Evet annemlere yakın ( yürüyerek bana göre 10 dk anneme göre 15-20 ), işe daha uzak gibi duruyor ama şimdi metro yapıldığı için aynı sürede varıyorum. Yine 1 saat tutuyor eski ev gibi yani

Ne komik bi karakterdi o cidden

Evet yaaa...

Aaa bende geçirmedim
Hatta hiç birini geçirmedim ; kızamık, su çiçeği, kabakulak

Hmmm... Bir ara onu arastir canim, asilari var mi?
Cunku bu hastaliklar olgun yasta riskli olabiliyorlar...

Diğer evde az çok halletmiştim
Buraya geldim yeniden gelin oluyo gibiyim Perde, halı vs uymadı

Ay ne guzel iste canim... Guzel heyecanlar bunlar, ikinci sefer yeni gelinligi hissediyorsun...
Ben de hala sevmedigim perdelerim ile oturuyorum malesef ki...
Kiradayiz nasilsa bir gun buradan tasinirsak senin de dedigin gibi ne perde ne hali uymayabilir, o yuzden degistirmek istememistim... Sanirim senin tecrubene istinaden dogru da yapmisim...
Esim keske ev sahibi paramiz oldugunda bu evi bize satsa diyor, satarsa cok mutlu oluruz, evimi seviyorum...

bunları yani o hastaliklari gecirip gecirmedigini o kan testi sonuclarinda gördü tatlim, sen yaptir istersen nasil bi testse yaptigi 2 hafta sonra cikti sonuclari

Kan testiyse kolay
Ben alttan muayene olmaya çekiniyorum hatta korkuyorum bi tane koltuk gördüm çok korktum
Ama bi ara test yaparım belki
Bizim planlı olmadığından yapmamıştım
Check-up yapıyolar sanki 2 hafta çokmuş

Hmmm sen hangi semte tasindin ki??
Annene yakin olmasi isabet olmus canim, ozellikle hamileyken anneye ihtiyac cok farkli oluyor.
Hele bir de bebek dunyaya getirirsen, o zaman daha da faydasini gorursun...
Cok sevindim senin Adina, keske benim de oyle bir imkanim olsa, hic durmam gider annemin yakinlarinda bir yere tasinirim...

yandim o zaman ben canim neler ister kimbilir portakal-greyfurt benzetmen harika televizyon ve sosyal paylasim siteleri bence bu dönemde cok tehlikeli insanlar artik her an ne yediğini fotografladigi icin
Smear yapmadi, daha öncesinde yapilmisti ondan istemedi sanirim :26:

Doğru diyosun ben bıçak kemiğe dayanmadan doktora gitmeyen yurdum insanlarındanım maalesef işte

Evet iyi yapmışsın
Bende değişmezdim aslında ama eski evimi görmüştünüz
Oldukça minik, hiç 4 m2 halım yoktu mesela kestirip ölçüye göre almıştım
O yüzden bu eve uymadı büyük halı almam lazım
Bi de salonda iki tam boy cam var, eski evim yarım camlardandı ve küçüktü
O yüzden uymadı

Sen ev değişsen bile ortalama aynı büyüklükte bi eve geçersen halı bakımından sorun yaşamazsın, perdelerini de gönlünce alırsın inşallah

Bende ilk alttan muayeneye gittigimde cok cekinmistim, hele o smear testini yaptirirken...
Fakat doctor cok nazik ve hos bir bayandi, rahatlatti beni...

Benim bir diger problemim de, rahmim geriye donuk oldugu icin bebegi ilk aylarda ancak alttan bakinca goruyorlardi. O cok zordu iste. Ama zamanla alistim, insan herseye alisiyormus... Eger doctor seni rahatlatan, panikletmeyen biri olursa o zaman cok rahat ediyor insan... Sansima hep iyi doktorlar denk geldi...

Kanamam olduktan sonra da alttan bakmak zorunda kaldi doctor. Rahim genislemesinden de kanama olabiliyormus, fakat cok sukur oyle bir durum yoktu...

Evet sosyal medya hele, hic sorma... Facebook, instagram falan bakasim gelmiyor...
Herkes her yedigini dusunmeden paylasabiliyor... Bir kac kisiyi fircalamistim bu yuzden...

Smear senede bir kere yapilan bir test zaten, Yaptirdiysan takma kafana o zaman...

Ben sana semti özelden yazayım
Evet şimdi bile çok iyi geldi bana
İlerde çok daha faydasını göreceğimi düşünüyorum
Sadece annem değil 2 evli ablamda burda benim, yine kürkçü dükkanıma döndüğüme mutluyum
Senin annen çok mu uzakta ? baban yurt dışı diye biliyodum da anneni yakın sanıyordum

Bende oyleydim canim da, insan degisebiliyor... Sakin doctor olayini ihmal etme canim...

Nasip kismet, bende bir ara esimle ailesi konusunda sorunlar yasamaya baslayinca tasinmayi dusundum. Fakat hamile oldugum icin cok zor, gozumde buyudu... Lafini bile acmadim... Hayirlisi ile bir dunyaya gelsin, nasip kismet... Bakalim belki gerekli gorursem anneme yakin bir yerlere tasinmayi bende isteyebilirim... Cunku bebegimle tam anlamiyla ilgilenebilecek tek kisi annem...

Sen doğumdan sonra çalışacak mısın Souvvenir

Ben şu an çalışmaya devam ederim diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez
Ben çalışırsam annem bakacağından şimdiden buraya yerleşmem iyi oldu
Ama çalışmasam da yakınımda benden daha tecrübeli olan annemin olması yine bi artı diye düşündüm
Bakalım tabi nasip kısmet

cek, bende gecen sene tasindigimda perdelerim uymamisti yeniden bütün eve guneslik diktirmistik oluyor yavas yavas, sıkıntı yapma canim.. zor olan kismi toplanip tasinmak.. yerlestirmek bile daha kolay sanki

Bende ozelden yazarim sana... Cok uzak degil, ama kayinvalideme yakin olmaktansa (bir hayrini gormedigim icin) anneme yakin olmayi tercih ederdim... Evet canim babam yurt disinda, fakat oradan da yetiyor sagolsun...

Sen sanslisin ablalarin da var. Ben tek evlat oldugum icin, bazen diyorum keske bir ablam veya abim veya kardeslerim olsaydi dertlesebilecegim... Insanin kendi cani gibi kimse olmuyor, gun gectikce, birseyleri tecrube edindikce bunu insan daha cok anliyor...

cek, bende gecen sene tasindigimda perdelerim uymamisti yeniden bütün eve guneslik diktirmistik oluyor yavas yavas, sıkıntı yapma canim.. zor olan kismi toplanip tasinmak.. yerlestirmek bile daha kolay sanki

Yeni bina olduğundan sayaç vs yokmuş doğalgaz daha Salı günü bağlandı
Biz Pazar taşındık ablamın verdiği ufo ile bi oda da ufak ufak ambalaj açıyodum :18:
Şimdi diyorum heryer ısınır da daha kolay yerleşirim inşallah
Bi de servis çağırdık ocak ve aspiratörü bu akşam bağlayacaklar inşallah
Sıcak ev yemeği yüzü görecez

Olur tabi zamanla herşey
Perde hediye geldi, kayınvalidemden sipariş verdik daha gelmedi
Halıyı da bizimkiler alacak ama herşey bi kurulsun ortadaki boşluklara göre almak istiyorum nasip olursa

Ben ikisine de uzaktım, mahalleyi de pek sevmedim ondan taşındım
Şimdi de belki kayınvalideme yakınlaşmışımdır ama anneme daha yakınım
Bunu onlarda istemiştir, çünkü taaa tanışmada çocuk olursa sen bakarsın demişti anneannesi anneme
O yüzden kimsenin bişey deme hakkı da yok

Ben ablamlardan yana şanslıyım çok şükür
Ama abim olmasa daha iyiymiş dediğim olur
İnsanğlu işte hep bi keşke buluyoruz

Smear de mi şart

Canim sen bir internetten arastir, o test onemli bir test...

Bende calistigim donemlerde dogum yaparsam izne ayrilir sonrasinda geri donerim isime diyordum. Ama malum benim is yerim kapandi o yuzden issiz kaldim. hazir boyle bir firsat varken elimde, biraz maddi SIKINTI cekecek olsak bile bebegi birazcik olsun buyutene kadar ise girmem gibime geliyor... Etrafimda anne-baba hasreti ile buyuyen cok fazla bebek gordum... Kendi akrabalarimin icinde de vardi boyle kisiler, onlarin da tek tavsiyesi hazir firsatin varken sakin girme ise diyorlar...

Zaten calismamam esimin ekmegine yag surmem olur... O da istemiyor calismami. Bebek biraz buyusun, sen evladinin tadina var, benim icim rahat etsin annesi buyutuyor diye, diyor... ama nasip kismet tabii ki... Ne yasayacagini insan kestiremiyor ki... Simdi boyle diyorum, onceden baska diyordum, sartlar ve durumlara gore insan dusuncelerini degistirmek durumunda kalabiliyor...

Ama dedigim gibi, eger calisiyor olsaydim dogum iznine ayrilir, izin bitince isime donerdim...

Annelerin varligi insani cok rahatlatiyor gercekten, benim acimdan da bu boyle. Annemin varligi sebebiyle belki 1-1.5 sene sonra imkanlar elverirse ise donerim...

Hakikaten insan oglu olarak bir enteresaniz... Illa bir keske buluyoruz dedigin gibi...
Sanslisin bosver... Iyi tarafindan bak... Yalniz olmak daha zor, SIKISTIGIN ve destek bekledigin zamanlarda kalakaliyor insan...

Herkese merhabalarrrr kızlar size sorayım burası kalabalık ve aktıf geldı geyık muhabbete uygunmu bılemedım ama dogum kontrol hapı kullanıp bırakan varmı aranızda?varsa sorularımın devamı gelecekk

Mesaj kutun doluymuş

Bizim zaten 6 yıl kredi vardı bi de yeniden taşınma derken borçlar arttı 8 yıl
Hem ondan hemde şu an çalıştığım yerden memnunum 4 ay gibi bi süre sonra dönme hakkım varken onu kaybetmek istemem
Ama tabi dediğim gibi zaman ne gösterir bilemem nasip kısmet

Senin yerinde olsam bende ertelerdim, zaten hamilesin şu an

Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…