cek yeni evin nasil, istedigin yerde mi annenlere yakin miise uzak olacak bu sefer diyordun, uzak mi oldu :26:
Ne komik bi karakterdi o cidden
Aaa bende geçirmedim
Hatta hiç birini geçirmedim ; kızamık, su çiçeği, kabakulak
Diğer evde az çok halletmiştim
Buraya geldim yeniden gelin oluyo gibiyimPerde, halı vs uymadı
bunları yani o hastaliklari gecirip gecirmedigini o kan testi sonuclarinda gördü tatlim, sen yaptir istersennasil bi testse yaptigi 2 hafta sonra cikti sonuclari
Yeni evim çok güzel maşallah, ben bu kadar hayal bile edemezdim bin şükür
Ama daha usta vs işleri var ocak bugün bağlanacak vs.
Evet annemlere yakın ( yürüyerek bana göre 10 dk anneme göre 15-20), işe daha uzak gibi duruyor ama şimdi metro yapıldığı için aynı sürede varıyorum. Yine 1 saat tutuyor eski ev gibi yani
Bende hamile kalmadan once doktora gitmistim, Haziran ayinda gittim, Eylulde hamile kalmistim... Iyi olmus gittigin, peki smear testi yaptirdin mi? Yaptirmadiysan onu da bir yaptir icin rahat etsin canim...
Evet aynen oyle, adet donemindeki kriz gibi oluyor ama daha farkli... Mesela adet doneminde cikolata cekse canin ve evde yoksa, neyse yarin alirim dersin... Bu oyle birsey degil, gecenin bir vakti canin Lahmacun cekebiliyor veya daha once yoklugundan herhangi bir rahatsizlik duymadigin "yemesemde olur" dedigin birsey canin isteyebiliyor... Alinmayinca da agresiflesiyosun...
Bir sefer canim Sabah Sabah firindan sicak ekmek istemisti, esim de ise giderken ben sana alir birakirim dedi, gitmis firina gelmis beyaz ekmek degil de cavdarli almis... Suratimi asinca gidip degistirmisti ekmegi.... Erkekler aserme durumunu cok anlayamiyorlar, ne fark eder ekmek iste mantigi ile yaklasabiliyorlar... Ama aslinda anlasa portakal isteyen birine greyfurt getirmek gibi birsey oysaki...
Tatli cok cekiyor canim mesela, durup dururken boyle insanin agzi sulaniyor... Cok enteresan birsey...
Hic daha acayip, bulunmasi zor birsey cekmedi canim veya mevsimsiz birsey... Fakat televizyon acayip bir etken... Yemek programlarini ve reklamlarin bir cogunu izlemiyorum... durup dururken o gun olmasa bile ertesi gun canim cekebiliyor...
Evet yaaa...
Hmmm... Bir ara onu arastir canim, asilari var mi?
Cunku bu hastaliklar olgun yasta riskli olabiliyorlar...
Ay ne guzel iste canim... Guzel heyecanlar bunlar, ikinci sefer yeni gelinligi hissediyorsun...
Ben de hala sevmedigim perdelerim ile oturuyorum malesef ki...
Kiradayiz nasilsa bir gun buradan tasinirsak senin de dedigin gibi ne perde ne hali uymayabilir, o yuzden degistirmek istememistim... Sanirim senin tecrubene istinaden dogru da yapmisim...
Esim keske ev sahibi paramiz oldugunda bu evi bize satsa diyor, satarsa cok mutlu oluruz, evimi seviyorum...
Kan testiyse kolay
Ben alttan muayene olmaya çekiniyorum hatta korkuyorum bi tane koltuk gördüm çok korktum
Ama bi ara test yaparım belki
Bizim planlı olmadığından yapmamıştım
Check-up yapıyolar sanki2 hafta çokmuş
yandim o zaman bencanim neler ister kimbilir portakal-greyfurt benzetmen harika televizyon ve sosyal paylasim siteleri bence bu dönemde cok tehlikeli insanlar artik her an ne yediğini fotografladigi icin
Smear yapmadi, daha öncesinde yapilmisti ondan istemedi sanirim :26:
Hmmm sen hangi semte tasindin ki??
Annene yakin olmasi isabet olmus canim, ozellikle hamileyken anneye ihtiyac cok farkli oluyor.
Hele bir de bebek dunyaya getirirsen, o zaman daha da faydasini gorursun...
Cok sevindim senin Adina, keske benim de oyle bir imkanim olsa, hic durmam gider annemin yakinlarinda bir yere tasinirim...
Doğru diyosun ben bıçak kemiğe dayanmadan doktora gitmeyen yurdum insanlarındanım maalesef işte
Evet iyi yapmışsın
Bende değişmezdim aslında ama eski evimi görmüştünüz
Oldukça minik, hiç 4 m2 halım yoktu mesela kestirip ölçüye göre almıştım
O yüzden bu eve uymadı büyük halı almam lazım
Bi de salonda iki tam boy cam var, eski evim yarım camlardandı ve küçüktü
O yüzden uymadı
Sen ev değişsen bile ortalama aynı büyüklükte bi eve geçersen halı bakımından sorun yaşamazsın, perdelerini de gönlünce alırsın inşallah
Bende oyleydim canim da, insan degisebiliyor... Sakin doctor olayini ihmal etme canim...
Nasip kismet, bende bir ara esimle ailesi konusunda sorunlar yasamaya baslayinca tasinmayi dusundum. Fakat hamile oldugum icin cok zor, gozumde buyudu... Lafini bile acmadim... Hayirlisi ile bir dunyaya gelsin, nasip kismet... Bakalim belki gerekli gorursem anneme yakin bir yerlere tasinmayi bende isteyebilirim... Cunku bebegimle tam anlamiyla ilgilenebilecek tek kisi annem...
Ben sana semti özelden yazayım
Evet şimdi bile çok iyi geldi bana
İlerde çok daha faydasını göreceğimi düşünüyorum
Sadece annem değil 2 evli ablamda burda benim, yine kürkçü dükkanıma döndüğüme mutluyum
Senin annen çok mu uzakta ? baban yurt dışı diye biliyodum da anneni yakın sanıyordum
cek, bende gecen sene tasindigimda perdelerim uymamisti yeniden bütün eve guneslik diktirmistikoluyor yavas yavas, sıkıntı yapma canim.. zor olan kismi toplanip tasinmak.. yerlestirmek bile daha kolay sanki
Bende ozelden yazarim sana... Cok uzak degil, ama kayinvalideme yakin olmaktansa (bir hayrini gormedigim icin) anneme yakin olmayi tercih ederdim... Evet canim babam yurt disinda, fakat oradan da yetiyor sagolsun...
Sen sanslisin ablalarin da var. Ben tek evlat oldugum icin, bazen diyorum keske bir ablam veya abim veya kardeslerim olsaydi dertlesebilecegim... Insanin kendi cani gibi kimse olmuyor, gun gectikce, birseyleri tecrube edindikce bunu insan daha cok anliyor...
Smear de mi şart
Sen doğumdan sonra çalışacak mısın Souvvenir
Ben şu an çalışmaya devam ederim diyorum ama zaman ne gösterir bilinmez
Ben çalışırsam annem bakacağından şimdiden buraya yerleşmem iyi oldu
Ama çalışmasam da yakınımda benden daha tecrübeli olan annemin olması yine bi artı diye düşündüm
Bakalım tabi nasip kısmet
Canim sen bir internetten arastir, o test onemli bir test...
Bende calistigim donemlerde dogum yaparsam izne ayrilir sonrasinda geri donerim isime diyordum. Ama malum benim is yerim kapandi o yuzden issiz kaldim. hazir boyle bir firsat varken elimde, biraz maddi SIKINTI cekecek olsak bile bebegi birazcik olsun buyutene kadar ise girmem gibime geliyor... Etrafimda anne-baba hasreti ile buyuyen cok fazla bebek gordum... Kendi akrabalarimin icinde de vardi boyle kisiler, onlarin da tek tavsiyesi hazir firsatin varken sakin girme ise diyorlar...
Zaten calismamam esimin ekmegine yag surmem olur...O da istemiyor calismami. Bebek biraz buyusun, sen evladinin tadina var, benim icim rahat etsin annesi buyutuyor diye, diyor... ama nasip kismet tabii ki... Ne yasayacagini insan kestiremiyor ki... Simdi boyle diyorum, onceden baska diyordum, sartlar ve durumlara gore insan dusuncelerini degistirmek durumunda kalabiliyor...
Ama dedigim gibi, eger calisiyor olsaydim dogum iznine ayrilir, izin bitince isime donerdim...
Annelerin varligi insani cok rahatlatiyor gercekten, benim acimdan da bu boyle. Annemin varligi sebebiyle belki 1-1.5 sene sonra imkanlar elverirse ise donerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?