- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Iki isime bende sicak bakmiyorum aslinda. Iki isim zor gercekten...
Aras ismi esimin cok hosuna gidiyor, fakat ben anlamini o kadar guzel bulmuyorum. Ben Emir ismini begeniyorum, esim de Aras`i begenince acaba "Emir Aras" mi olsa dedi, bakalim elbet birseyde karar kilacagiz...
Emirhan ismini bende cok begeniyorum, fakat kayinvalidem zamaninda eltimin ogluna bu ismi koymak istemis, fakat eltim tabii ki esi ile bir isim kararlastirdiklari icin Toprak koymuslar.Emirhan ismini koydugumda zaten en cok kayinvalidem sevinir, gerci isim konusunda pek birsey demediler bana, konusu hic acilmadi... Ama eminim isimle ilgili de bir tartisma patlak verecektir...
Sen neler yaptin gorusmeyeli? Nasilsin? Keyifler nasil? Ev hanimligi nasil gidiyor?
evet babanin begendigi isimle seninki farkli olunca iki isim koymak çözüm oluyorama daha var biraz daha arastir belki ikinizinde cok seveceği bi isim bulursun kuzum
Iyiyim bende, gece uyuyamadigim icin sabah uyanmakta zorlandimgec uyandim.. normalde esimle bir uyanip dersin basina oturuyorum.. evde günler daha cabuk geciyor, ne yaptigimi bile anlamadan esim eve geliyor havalar cok soguk diye mümkün mertebe dışarıya cikmiyorum
Sen neler yapiyorsun, gobusun büyüdükçe sıkıntı veriyor mu:26:
hosgeldin cek
Selam bende geldim :87:
o kipirti hissi nasil bisey, ben en cok onu merak ediyorum ya
Neyse ki o tehlikeyi atlatmissin kuzum, hic bisey sen ve bebehinden onemli degilkocan bile olsa kimsenin uzmesine izin verme sen suan bi prensessin icinde bi prens var babasi iyi baksin size aserme oldu mu hic bide bebek kilosu haric, sen cok kilo aldin mi
Cok sordum da, bizde bebek istiyoruz herseyi merak ediyorum, bide kilo aldim su son zaman üzülüyorum simdi hamile kalsam top gibi yuvarlacagim zaten boyum kisa
Canim benim hosgeldiiinnn...
[/I][/B]
Hoş buldum
Nasılsınız
Çok oldu bu topikte buluşmayalı
Hoş buldum naber güzel anne
Ne detaylı ne güzel anlatıyosun
Gercekten baya bi zaman olmustu burada bulusmayali... Iyi oldu denk geldik...
Bugun cok isim yok, sabahtan hallettim aklimda olanlari...
Ben cok iyiyim, aclikla mucadele ediyorum...1-2 haftadir daha cok acikir oldum...
Bir yandan kendime birseyler hazirladim bir yandan sizinle sohbet ediyorum...
Sen nasilsin? Nasil gidiyor hersey?
Canim benim hosgeldiiinnn...
O kipirti harika birsey...Anlatmasi gercekten zor, dusun ki cok su icmissin, hani cok su icince boyle uzanirsin falan icinde LIKIR LIKIR olur su, hissedersin.... Aynen oyle ve tek fark birsey icinde kipirdiyor... Inanilmaz bir duygu, rabbim herkese nasib etsin insallah...
Cok zor bir gundu benim icin gercekten, Allah kimseye yasatmasin o endiseyi...
Ben normalde kilomu herkese soylememFakat merak ettigin icin soyluyorum, 72 kilo ile hamile kaldim. Su an kilom 77. Hamileligimde 5 ayi doldurdum, 5 kilo almisim cok normal. Bebisim de 507 gramdi en son... Ama iste bu aylardan sonra yediklerim onemli, bebek kilo almali... Fazla abur cubur yememem lazim... Fakat hamilelikte yediklerime ben bile hayret ediyorum...
Ben de senin gibi dusunuyordum, kilolu hamile kaldigim icin endiseliydim, doktorum hayir dedi endise etme. sonucta 90 kilo iken hamile kalmadim, kilom inkar edilemez ama imkansiz bir kilodada degildim... O yuzden cok kafani takma...
Bebis istiyosunuz ya, doktora gittin mi hic?
Sagol canim benim, merak ettiginiz herseyi sorun, anlatmaktan hiiiccc bikmam
Hayat bilgisi disizindeki memnan geldi aklima... Rabbim beni anlatsin diye yaratmis...
Sen ye bebişi aç bırakma
Benim herşey aynı sadece ev değiştim
Pazar günü taşındığımdan hala eksikler var daha
suan ki tek tesellim dogumdan veririm diyorum, hamileyken yediklerine dikkat etmek mümkün mü pekiadet dönemindeki tatli krizi gibi mi tutuyor
Ben gittim, alttan kontrollerimi yapti doktor.. söyledim bebek istiyoruz diye.. sonra bide kan testi yapti.. hormon degerlerime falan bakti.. sonra "kizamik gecirmemissin sakin hamileyken kizamik olan birine yaklasma"dedi.. bide kopeklerden bulasan bi hastalik varmis, bi mikrop mu ne :44: fazla kedi kopege yaklasma, o hastaligi olana da yaklasma dedi.. nasil bileceksem o kisileri, hadi kizamik belli oluyorda
Yeni eviniz tekrardan hayirli olsun canim, hep mutlu huzurlu gecsin gunleriniz evinizde insallah....
Ya kac zamandir evliyim, hala evin icinde birseylerin eksiklikleri bitmiyor... Onu toparliyorum baska birsey cikiyor, bitmez o evin isleri...Bitmesin zaten...
suan ki tek tesellim dogumdan veririm diyorum, hamileyken yediklerine dikkat etmek mümkün mü pekiadet dönemindeki tatli krizi gibi mi tutuyor
Ben gittim, alttan kontrollerimi yapti doktor.. söyledim bebek istiyoruz diye.. sonra bide kan testi yapti.. hormon degerlerime falan bakti.. sonra "kizamik gecirmemissin sakin hamileyken kizamik olan birine yaklasma"dedi.. bide kopeklerden bulasan bi hastalik varmis, bi mikrop mu ne :44: fazla kedi kopege yaklasma, o hastaligi olana da yaklasma dedi.. nasil bileceksem o kisileri, hadi kizamik belli oluyorda
Aaa bende geçirmedim
Hatta hiç birini geçirmedim ; kızamık, su çiçeği, kabakulak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?