• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

ev resimlerini aylar önce koymuştuk ama kaldırdık canım şimdi :31: balık resmini de ben diğer topiğe koymuştum bak bunlardı yavrular ama artık yoklar :5:

sağlık olsun o zman canım. teşekkkür ederim. ben diğer topiği yakalayamdım galiba. neyse artık bundan sonraki muhabebtlere eşlik ederim :)

olmazzz :19: mecnun hiç öyle şeyler yapar mı, ne diyorsun sen elif :53: o sadık bir sevdicek, buluşacaklar ilerde :10:

yok almayız leyla artık çünkü sürekli ürüyorlar bir araya getirdiğimizde yavrularda büyümeden ölüyor üzülüyorum :26:
bunlar beta balığı canım, sarı prenseslerden almak istiyorum bir dahakine :16:

ya gençler iyide bunlar balık ben kötü bişe demedim tabiki sadakat ii birşey:17::17::17::17: bende ciklet balıklarını seviyorum sarı prenses zebra falan güzel oluyor.Sevdiceğin doğum gününde ona kocaman bir akvaryum aldırmıştım yeğenine için 3-4 çift ciklet türlerinden koydurdum kocaman bir kumaşlada kurdela ile sardı yeğeni hediyeyi çok beğenmişti ama ilgisizlikten hepsi öldü tek tek:43::43::43: ciklet balıkları hakkında bir yerde okumuştum da erkekler yumurtaları en ilk ağzında saklıyordu sanıım hoşuma gitmişti...

hmm olabilirdi tatlım ama hiç aklımıza gelmedi :44: betaların erkeklerinin çok güzel renkleri kırmızı ve mavi oluyorlar genelde çok canlı renkleri var :31: dişilerinin ise rengi yok gibi bişey güzel değiller :9:

Canım benim, olsun en azından tecrübe oldu...
Biz eşimle balık aldık aman yarabbim, eşim bir meraklı ki sorma.
Japon balıklarının ihtiyasını yaptı mubarek... :9:
Geçen akşam oturduk bilgisayarın başına Uzman TV'de balıklar hakkında ne varsa hepsini izledik diyebilirim.
Beynim döndü resmen, ama çok bilgi edindik.
Sende internetten beta bakımı hakkında araştırabilirsin, ben daha önce beta besledim.
Onlar sadece kendi türleri ile yaşayan balıklar, daha savaşçı ve agresifler diğer balıklara karşı.
Fakat çok güzeller... :16:

teşekkür ederim canım :16::16::16:
sizlerde ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptınız ???

Valla ne olsun canım, bildiğin gibi desem yalan olmaz.
Evden işte - işten eve bir hayat işte bizimkisi ne olsun.
Benim iş durumlarım biraz tuhaf şu sıralar.
Muhtemelen bir yere yerleştirileceğiz, ofis kapanıyor da.
Daha benim akibetim belli değil, inşallah hayırlısı olur... :31:

ev resimlerini aylar önce koymuştuk ama kaldırdık canım şimdi :31: balık resmini de ben diğer topiğe koymuştum bak bunlardı yavrular ama artık yoklar :5:

Eki Görüntüle 644932

Olsun canım sıkma canını. Yavru yetiştirmek kolay değil.
Annemin kuzeninin kocaman bir akvaryumu vardı, o da bir süsü ciklet besliyordu.
Yavruları için akvaryum içine ayrı bir ufak bölme bile yaptırmıştı.
Yavruları özel olarak orada bakıyordu büyüyünce yavru bölümünden çıkartıyordu.
:34:

kızlar hediye demişken ben kocişe bir tane sihirli kupa yaptırdım üstünde nişan resmimiz var birde aşk kitabı diye bir kitap aldım içinde har burcun dişi erkek özllkleri var numeroloji var burç uyumları aşk ssayıları doğum sayıları falan astroloji üzerine...geçen açtım burçlarımızı okudum bazı yerlerin altını çizdim ok çıkardım bunlar seni daha tanımamış,,,hiçde öyle değilim...bak bu hoşuma gider dikkate al falan gibi esprili şeyler yazdım bir sürü...Onuda vermeyi düşünüyorum ama sizce nasıl????

kızlar hediye demişken ben kocişe bir tane sihirli kupa yaptırdım üstünde nişan resmimiz var birde aşk kitabı diye bir kitap aldım içinde har burcun dişi erkek özllkleri var numeroloji var burç uyumları aşk ssayıları doğum sayıları falan astroloji üzerine...geçen açtım burçlarımızı okudum bazı yerlerin altını çizdim ok çıkardım bunlar seni daha tanımamış,,,hiçde öyle değilim...bak bu hoşuma gider dikkate al falan gibi esprili şeyler yazdım bir sürü...Onuda vermeyi düşünüyorum ama sizce nasıl????

Bence güzel ve hoş bir hediye... Ama erkekler ne kadar astrolojiye düşkün?? Yani belki senin eşin ilgilidir, o zaman süper bir hediye olur. :34:

Valla ne olsun canım, bildiğin gibi desem yalan olmaz.
Evden işte - işten eve bir hayat işte bizimkisi ne olsun.
Benim iş durumlarım biraz tuhaf şu sıralar.
Muhtemelen bir yere yerleştirileceğiz, ofis kapanıyor da.
Daha benim akibetim belli değil, inşallah hayırlısı olur... :31:

Anladım canım , hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel şeyler olur hakkın da

pera bulşvarında ofis için şahane hediyeler var bugün:34:

Canım benim, olsun en azından tecrübe oldu...
Biz eşimle balık aldık aman yarabbim, eşim bir meraklı ki sorma.
Japon balıklarının ihtiyasını yaptı mubarek... :9:
Geçen akşam oturduk bilgisayarın başına Uzman TV'de balıklar hakkında ne varsa hepsini izledik diyebilirim.
Beynim döndü resmen, ama çok bilgi edindik.
Sende internetten beta bakımı hakkında araştırabilirsin, ben daha önce beta besledim.
Onlar sadece kendi türleri ile yaşayan balıklar, daha savaşçı ve agresifler diğer balıklara karşı.
Fakat çok güzeller... :16:

Olsun canım sıkma canını. Yavru yetiştirmek kolay değil.
Annemin kuzeninin kocaman bir akvaryumu vardı, o da bir süsü ciklet besliyordu.
Yavruları için akvaryum içine ayrı bir ufak bölme bile yaptırmıştı.
Yavruları özel olarak orada bakıyordu büyüyünce yavru bölümünden çıkartıyordu.
:34:

bizde çok izledik betaların videolarını.. özellikle de çiftleşme anını :9: izlemenizi tavsiye ederim çok ilginçti :9: biz bizimleri göremedik ama heralde biz işteyken çiftleştiler :1: birde fon müziği koymuşlar videolara onlar komik :9:

14 martta geliyor sevdicek şık bir gömlek eşliğinde vermeyi düşünüyorum ne dersiniz:26::26:

Benim eşim koyu fenerli olunca, bende zamanında fenerbahçe sihirli kupa almıştım.
Kayınpederim de çok beğenmiş o kupayı, balayına gidince de gördük sihirli kupalardan, Side'nin ve çevresinin fotoğraflarının olduğu.
Hem kayınpederime hem de kaynıma almıştım sihirli kupa... Çok beğendiler.
Erkekler böyle şeyleri seviyor, kahvesini içerken kupanın değişmesi egzantirik geliyor onlara... :9: :9:

Hem şık bir gömlekte gayet hoş bir hediye canım... :34:

pera bulşvarında ofis için şahane hediyeler var bugün:34:
hemn öğleden sonra bakim kuzuk:29::29:
selammm canım. sevvdicek in nereden geliyor? nişanlımısın ne vereceksin acep :6:
nişanlıyım canım iskenderundan erzuruma gelecek..Neler vereceğimi yazdım bir önceki mesajlarımda:17::17::17:
Bence güzel ve hoş bir hediye... Ama erkekler ne kadar astrolojiye düşkün?? Yani belki senin eşin ilgilidir, o zaman süper bir hediye olur. :34:

canım alakası yok ama böyle açar okur güleriz diye hazırladım:21::21::21::21:

Anladım canım , hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel şeyler olur hakkın da

Amin canım inşallah... Böyle muallakta beklemek hakikaten zor oluyormuş... :31:

bizde çok izledik betaların videolarını.. özellikle de çiftleşme anını :9: izlemenizi tavsiye ederim çok ilginçti :9: biz bizimleri göremedik ama heralde biz işteyken çiftleştiler :1: birde fon müziği koymuşlar videolara onlar komik :9:

Deme ya... :9: :9::9:
Bir ara bende bakayım o zaman... Merak ettim şimdik... :26: :9::9:

Amin canım inşallah... Böyle muallakta beklemek hakikaten zor oluyormuş... :31:

[/I][/B]

oturmuş bir düzenin vardı şimdi o da değişecek , yeni bir yere alışacaksın yeni insanlar bu da zor gelir , beklemekte zordur haklısın tatlım ya

Benim eşim koyu fenerli olunca, bende zamanında fenerbahçe sihirli kupa almıştım.
Kayınpederim de çok beğenmiş o kupayı, balayına gidince de gördük sihirli kupalardan, Side'nin ve çevresinin fotoğraflarının olduğu.
Hem kayınpederime hem de kaynıma almıştım sihirli kupa... Çok beğendiler.
Erkekler böyle şeyleri seviyor, kahvesini içerken kupanın değişmesi egzantirik geliyor onlara... :9: :9:

Hem şık bir gömlekte gayet hoş bir hediye canım... :34:

beğenmene çok sevindim tatlım:34::34: o gömlek çok seviyor kuzum ondan ekleyeyim dedim...Bu arada sizinle bişey daha paylaşacağım ben 14 şubatta bir siteden üstünde resimlerimizi tasarladığım yarım kilo çikolata gönderdim bayıldı... acaba böyle yaparak beklentisini mi yükseltiyorum bilmiyorum ama her seferinde farklı şeylerle onu mutlu etmek çok hoşuma gidiyor..Ondan aldığım mutluluk yaratıcılığıma yansıyor sanırsam:21::21::21::21:

oturmuş bir düzenin vardı şimdi o da değişecek , yeni bir yere alışacaksın yeni insanlar bu da zor gelir , beklemekte zordur haklısın tatlım ya

Evet canım ya, 7 yıldır aynı yerdeyim, insan ister istemez adapte oluyor.
Herkesin huyunu suyunu alıyorsun ona göre davranıyorsun şimdiyse düzen değişecek...
Hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyim... :31:

Bende burada sizlerle birlikte sohbet ederek kafa dağıtmaya çalışıyorum.
İyi de geliyor yani... :16:

Back
X