beğenmene çok sevindim tatlımo gömlek çok seviyor kuzum ondan ekleyeyim dedim...Bu arada sizinle bişey daha paylaşacağım ben 14 şubatta bir siteden üstünde resimlerimizi tasarladığım yarım kilo çikolata gönderdim bayıldı... acaba böyle yaparak beklentisini mi yükseltiyorum bilmiyorum ama her seferinde farklı şeylerle onu mutlu etmek çok hoşuma gidiyor..Ondan aldığım mutluluk yaratıcılığıma yansıyor sanırsam
yimeğe çıkıyom öptümmm siziii
Evet canım ya, 7 yıldır aynı yerdeyim, insan ister istemez adapte oluyor.
Herkesin huyunu suyunu alıyorsun ona göre davranıyorsun şimdiyse düzen değişecek...
Hakkımda hayırlısı olsun ne diyeyim...
Bende burada sizlerle birlikte sohbet ederek kafa dağıtmaya çalışıyorum.
İyi de geliyor yani...
yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize canım ya , inşallah kolay adabte olabileceğin sıcacık bir ortam olur yeni iş yerin
Amin canım inşallah... Hayırlısı bakalım...
Zaman gösterecek artık...
Sen neler yaptın görüşmeyeli?
bende fazla birşey yok aslında sınavlar vardı işte , yüksek lisansta öğrenci dersten bırakıldığını hiç duymamıştım başıma geldi hepimizi 2 dersten bıraktılar onun sıkıntısı vardı ama atlattım çok şükür. ' günlüğüne tatile gittik bi trafik kazası geçirdik çok şükür kimseye birşey olmadı maddi hasarla atlattık. Bunlar haricinde Kırklareli'nde zaman geçirmeye çalışıyorum işte kurslara falan başvurdum boş zamanlarımı değerlendirmek için çünkü sanırım artık sıkılmaya başlıyorum burada yapacak şeyler tükendi , aaa birde hamişlikten şüpheleniyorum en bomba haberde bu oldu sanırım
ben de erken çıkıp karşıya geçeceğim bugün.hepinize iyi muhabbetler, afiyet olsun.
herkese iyi tatiller.
Çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın...
Verilmiş sadakanız varmış desene... Ama neyseki size birşey olmamış...
Hadi yaa... Ay çok sevindim buna... Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Ne kadardır bu şüphe???
Bende şüphelensem mi şüphelenmesem mi kararsızım...
Benim 7 gündür gecikti... Fakat her an regli olabilirim.
O yüzden çok kafa yormuyorum.. Hayırlısı Allah'tan...
6-7 gün falan işte benimde başım ve belim ağrırdı hasta olmadan öne o şekilde anlardım belirtimde yok hiç birde hiç gecikmezdi benim hastalığım yıllardık hep düzenli olmuşumdur ondan şaşırdım . 5 gün daha bekleyip kan test yaptıracağım.Gerçi daha çok erken eğer olursa ama hayırlısı tabi ne yapalım
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım...
Bende senin dediğin gibi 10 gün kadar bekleyeyim diyorum.
Ondan sonrası Allah kerim...
aaa bebişler gelebilir bu topiğe yakında
beste hoşgeldin canım
bircan balık alın bence de çok güzel oluyor, kendimiz anne baba gibi hissediyoruzbu arada dişi betam leyla öldü :26: bi gün işten geldiğimizde bir baktık akvaryumda bir ölü sinek, bir ölü balık, birde canlı balık var:44: yavrularımız olmuştu ya hani onlarda ortadan kayboldu sanırım ölüp taşların arasında kayboldular anlamadık sırra kadem bastılar :44: şimdi sadece elimizde mecnun kaldı
Best, hoşgeldin canım... Yoktun ne zamandır?? Nerelerdesin bakalım sen??
Bircan, sor canım ya... Balık bakmak çok güzel.
Bir de akvaryum alın, fanusta sakın bakmayın...
Fanus biz denedik, 3 günde bir suyunu değiştirmen lazım.
Ama akvaryum öyle değil, suyunu değiştirmiyorsun hiç, filtresi olduğu için.
Su ısıtıcısı almadık, japon balıklarına gerek yok, ama cins balık bakmak istersen o zaman su ısıtıcısı da almak gerek.
Çok zevkli birşey, kesinlikle tavsiye ederim canım....
Elif'cim... Sağolasın canım... Gördüm yorumlarını bende hemencecik cevapladım zaten...
14 martta geliyor sevdicek şık bir gömlek eşliğinde vermeyi düşünüyorum ne dersiniz:26::26:
beğenmene çok sevindim tatlımo gömlek çok seviyor kuzum ondan ekleyeyim dedim...Bu arada sizinle bişey daha paylaşacağım ben 14 şubatta bir siteden üstünde resimlerimizi tasarladığım yarım kilo çikolata gönderdim bayıldı... acaba böyle yaparak beklentisini mi yükseltiyorum bilmiyorum ama her seferinde farklı şeylerle onu mutlu etmek çok hoşuma gidiyor..Ondan aldığım mutluluk yaratıcılığıma yansıyor sanırsam
bende fazla birşey yok aslında sınavlar vardı işte , yüksek lisansta öğrenci dersten bırakıldığını hiç duymamıştım başıma geldi hepimizi 2 dersten bıraktılar onun sıkıntısı vardı ama atlattım çok şükür. ' günlüğüne tatile gittik bi trafik kazası geçirdik çok şükür kimseye birşey olmadı maddi hasarla atlattık. Bunlar haricinde Kırklareli'nde zaman geçirmeye çalışıyorum işte kurslara falan başvurdum boş zamanlarımı değerlendirmek için çünkü sanırım artık sıkılmaya başlıyorum burada yapacak şeyler tükendi , aaa birde hamişlikten şüpheleniyorum en bomba haberde bu oldu sanırım
ben de erken çıkıp karşıya geçeceğim bugün.hepinize iyi muhabbetler, afiyet olsun.
herkese iyi tatiller.
eflicim hoş geldin,, bende direk dalış yaptım topice arkadaşlar çok sıcak kanlı,
her telden sohbetle burdayız canım :)
hoş geldin
evet herşey serbest
bende istanbul'dan 25 yıllık kadercikEvliyim.
yaştaşım hoşgeldinYalnız kalmıştım bu çıtırların arasındaa
Hayırlı olsun şimdidenn
aranıza yeni katıldım ben arkadşalar
rica etsem biraz kendinizi tanıtır mısınız
gofrettoyu ve kaderi biliyorum içinizden sadece
aranıza yeni katıldım ben arkadşalar
rica etsem biraz kendinizi tanıtır mısınız
gofrettoyu ve kaderi biliyorum içinizden sadece
bende denizliden 24 yıllık ilkayhaziranda 25 imi dolduracağım ama çalışıyorum psikologum .. 6 aylıkta evliyim
Merhaba eflinam bende seni tanımıyorum, sende kendinden bahsetsene biraz
ben Beste İstanbulluyum , 5 aylık evliyim Kırklareli'nde yaşıyorum 26 yaşındayım
MEMNUN OLDUM İLKAYCIM
YENİ EVLİ İMİŞSİN RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞ
BU ARADA MESLEĞİN ÇOK GÜZEL İHTİYACIMIZ OLUNCA ARADA SANA DANIŞABİLİRMİYİZ
DENİZLİYE GİGTİM BU ARADA BENDE EGELİYİM BU ARADA HEMŞERİ SAYILIRIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?