• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Yaşıtız :3:

Sessiz durma, herkes efendilikten anlamaz
Özellikle iş hayatında sessiz duranın gözünü oyarlar :1:

Sessiz durmuyorum direk cevabı yapıştırıyorum senin bir sıkıntın mı var diyorlar bende "yoooo gayet iyiyim bana da sizin sıkıntınız varmış gibi geliyor dedim" yarına kadar kendileri ile muhatap olmuyorum kendileri ile :63:

deli ederler adamı deliiii..:52:
beni de firmalar ediyor..:51:

Ben bugün nakliyecinin biri ile birbirimize girdik..
Adamlar 1 haftadır gümrükten çıkan malzemeyi firmaya getirmediler..
Dün aradım bulamadılar haydee kayıp oldu dediler..
Sabahtan öğlene kadar vaktiniz var dedim öğlen aradım bulamamışlardı.. Bende adama sizi tüm sanal alemde rezil edeceğim adınızı facei twitter ne varsa hepsinde lekeleyecim dedim 1 saat için de malzeme bulundu yarın teslim edecekler :9:

Bunlar bizim müşteriler
Benim de dikkatli olmam lazım ama nezaketsizliğe gelemiyorum
Bi merhaba ben şu firmadan arıyorum de dimi ?
Yok umarım aktarılan son kişisinizdir diye bi giriş yapınca bana geliyolar
Son kişi değilsem ne olacak yani ?
Gıcık şey :27:

Ve aynen dediğim gibi onlardan çıkıyor fatura
Kargodan sorgulattım hepsini aynı kişi teslim almış
Aradım söyledim , sekreterleriymiş teslim alan kişi
Çekmecesinden bulmuşlar :8:

tahmin ederim..neler neler görüyoruz..:24:
ben de bizim firmalardan birine gıcığım:27:

aklı sıra yanlışımı bulmaya çalışıyor da du bakalım ne olcek:23:

Sessiz durmuyorum direk cevabı yapıştırıyorum senin bir sıkıntın mı var diyorlar bende "yoooo gayet iyiyim bana da sizin sıkıntınız varmış gibi geliyor dedim" yarına kadar kendileri ile muhatap olmuyorum kendileri ile :63:

Ben bugün nakliyecinin biri ile birbirimize girdik..
Adamlar 1 haftadır gümrükten çıkan malzemeyi firmaya getirmediler..
Dün aradım bulamadılar haydee kayıp oldu dediler..
Sabahtan öğlene kadar vaktiniz var dedim öğlen aradım bulamamışlardı.. Bende adama sizi tüm sanal alemde rezil edeceğim adınızı facei twitter ne varsa hepsinde lekeleyecim dedim 1 saat için de malzeme bulundu yarın teslim edecekler :9:

sizin lojistik firması mıydı hemşo:31:

tahmin ederim..neler neler görüyoruz..:24:
ben de bizim firmalardan birine gıcığım:27:

aklı sıra yanlışımı bulmaya çalışıyor da du bakalım ne olcek:23:

Bi tanesine de adımı söyledim söylemez olaydım :1:
Baya boş biri galiba, bize fatura var mı diye arıyor
Mal almadıysan ben niye fatura keseyim dimi :27: gülüyo filan sonra kapatıyo ay rahatsız ettim diyerek :26:

Hep mi böyleler ve neden
Şahsi mesele mi işle mi alakalı ?

Hep böyle değiller sadece özel sorunlar var ise dışa yansıtıyorlar ama kızıyorum ben bazen çok ukalalık yapıyorlar işte bir de ben en küçükleriyim pek dikkat etmiyorlar benim ile konuşurken ben de sivri dilliyim hoşlarına gitmiyor tabi..

sizin lojistik firması mıydı hemşo:31:

Yok canım biz üreticiyiz ihracat yapıyoruz arada da ithalatımız oluyor...

laf anlamayan adamlara laf anlatmak zor iş..bu da bizi hırpalıyor ya zatenn:6:

ben ufaktan toparlanayım bugün bir randevum var:21: geç kalmıyım..
kenardan kenardan sıçratmadan gidiyim:9::9::9::9:

yarında yarım gün buralarda olicim..öğleden sonra panele katılıyorum.
görüşmek üzere hanımlar, iyi akşamlarrr:16::16::16::16:

sevgili mavijeans nasıl bir tip olduğunu çözemedim amacın ne acaba? bu konuya yapıştın bırakmıyorsun aynı şeyi defalarca yazıyorsun. ama bana göre yalancısın.
kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama seni hiç sevmedim. cevaplarında bi lisede okuyorsun, bir aöf de okuyorsun, bir sosyoloji okuyorsun, son cevabında çocuk gelişimi. kimi, niye, hangi nedenle kandırmaya çalışıyorsun anlamadım? senden bi beklentimiz yok ne yaşın, ne işin, ne okulun umrumuzda değil ama insanlardan samimiyet bekliyoruz. sende de onu göremedim. yalan söyleyip saçmalama olurmu. bu sitede adamı ters-düz ederler.

sevgili mavijeans nasıl bir tip olduğunu çözemedim amacın ne acaba? bu konuya yapıştın bırakmıyorsun aynı şeyi defalarca yazıyorsun. ama bana göre yalancısın.
kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama seni hiç sevmedim. cevaplarında bi lisede okuyorsun, bir aöf de okuyorsun, bir sosyoloji okuyorsun, son cevabında çocuk gelişimi. kimi, niye, hangi nedenle kandırmaya çalışıyorsun anlamadım? senden bi beklentimiz yok ne yaşın, ne işin, ne okulun umrumuzda değil ama insanlardan samimiyet bekliyoruz. sende de onu göremedim. yalan söyleyip saçmalama olurmu. bu sitede adamı ters-düz ederler.

şimdi okudum yazdığı yorumları, çalışıyorum - çalışmıyorum, okuyorum - okumuyorum, lisedeyim, ünv ye kayıt yaptırdım,
sosyoloji okuyıorum - çocuk gelişimi okuyorum gibi çelişkili birbirinden bağımsız yazıları var. Burdaki insanların ortak noktası samimiyet,
amacı ne anlayamadım, kimsenin birbirine birşeyler ispat etmesi gereken bir yer değilki burası yalan söyleyecek bir pozisyon yok yani.

Kızlar işim vardı bakamadım
Onu kendi haline bırakın biz öyle yaptık
Her 3 günde bir nick değişir, biz hangi topiğe gitsek oraya gelir
Deve kuşu gibi saklandım sanır ama bakın sizler bile çözdünüz normal tavırları olmadığını

Hadi ben kaçtım, Allah'a emanet olun :3:

Kızlar işim vardı bakamadım
Onu kendi haline bırakın biz öyle yaptık
Her 3 günde bir nick değişir, biz hangi topiğe gitsek oraya gelir
Deve kuşu gibi saklandım sanır ama bakın sizler bile çözdünüz normal tavırları olmadığını

Hadi ben kaçtım, Allah'a emanet olun :3:

Biz yeni karşılaştık ya ne olduğunu anlayamadık kader,
uyarın iyi oldu bizde kendi haline bırakalım.
İyi akşamlar, iyi yolculuklar.

Günaydın Kızlar : 3:

Canım boşver dikkat ettiysen biz zaten kendisi ile muhatap olmamıştık hep böyle yapıyor içimize girmeye çalışıyor kendi gibi davranmadığı sürece de hep böyle dışlanıyor...
Hatta Krizsavar söylemişti yine aynı kişi diye artık tanıyorum yani..

Gunaydin hanimlar hayırlı cumalar. :16:

Kadere ne oldu ki:26:

Günaydın Canım,
Kader dün bütün gün buradaydı biz çıktıktan sonra yaramazlık mı yaptı acaba :9:

günaydın kızlar :55:
kader yine ne yazdı ya, kader diline değil de klavyene sahip çık artık :50: şenlendiriyorsun gidiyorsun, olmuyor....
hayırlı cumalar, bugün bol bol hz. Yunus un duasından ediceğim :31:

günaydın kızlar :55:
kader yine ne yazdı ya, kader diline değil de klavyene sahip çık artık :50: şenlendiriyorsun gidiyorsun, olmuyor....
hayırlı cumalar, bugün bol bol hz. Yunus un duasından ediceğim :31:

Sana da günaydın Canım :3: ve Hayırlı Cumalar Sanırım Kader Natlus diye bir üye var ya onun konusuna yorum yazdı diye aramızda yok.. Çünkü az önce baktım uyarı yazılıp konu kapatılmış...

Sabırsızlıkla bekliyoruz arkadaşımızı .:16:

Kader , bu satıları okuycan biliyorum...
yaa bırak şu kadın mıdır nedir ne olduğu belli olmayan şeye yazmaya:45:
zira ben onun tamamiyle uydurmaca ,düzmece bir iş peşinde olduğunu düşünüyorum.
ya araştırmacı bir gazeteci ya dikkat çekmeye çalışan ev kadını ya da erkek..normal biri değil ama..
zaten istediği ilgi çekmek.senin ne işin var burada denilse bile hoşuna gidiyor belliki..en güzeli o konu açar açmaz
yönetime iletip yorum yapılmadan konusunun silinmesi.

neyse tekrarı olmaz umarım.:31: zaten ceza sürende uzadı bildiğim kadarıyla:26:

diğer mavili vatandaş..bu kaçıncı bilmiyorum.ama bu şekilde takip etmeye devam edersen bizi,
yönetimle de konuşacağım ve hakkında yasal takip başlatılmasını isteyeceğim. bir iki değil
bu takip edişlerin, artık iyice baydı.laf da anlamıyorsun.:20:
o yüzden umarım bir kere daha belirsiz bir şekilde karşımıza çıkmazsın.:19:

Back
X