- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
yazarsın tabii canım. netten baksana ilanlara belki kafana yatan bişi vardır tabiikide referans olurum her şekilde. hatta benden daha kıdemlileri sokarım araya. ben severim böyle şeylere önayak olmayı.
canım uzaktan Allah yardımcısı olsun, kimseye yaşatmasın, yaşamayanda anlamaz biz ne desek boş. içimden çok beddualar ettim sonra ama hepsine tövbe ettim Allahım dedim dilimden kalbimde isteyerek yada istemeyerek bir kötülük geçirdiysem sen affet. aklıma geldikçede hep Allahım kötü düşüncelerimi sil aklımda herkese herşeyin hayırlısı olsun dedim. istemeyerek geliyordu aklıma hazmedemiyordum yalan yok ama hep tövbe ettim. arkadaşıma söylemiştim ilk zamanlarda o da demiştiki: sen tövbe et düşünme bişey olursa o vicdan azabı yakanı bırakmaz demişti. başka bir arkadaşımıza yasin okutmuştuk benim aklıma kötü düşünceler girmesin diye. o zaman daha 2-3 aylıktı. dedim okudum içimden benden çıksın diye ama geçmiyor sende oku dedim. okudu olmadı dedim bidaha okudu. yani elimden geldiğince durdurmaya çalıştım. inşallah benden yanada bişey olmamıştır. gelmedi değil aklıma ama vicdanım rahat ben tövbe ettim çünkü.
Sağol canım Allah razı olsun. İş içinde hayırlısı diyelim.
Benimde özellikler regl i dönemlerine doğru bütün olumsuz şeyler aklıma geliyor görümceminde negatif tavırları dualar ediyorum Allahım aklıma getirme diye.
Rabbim tövbelerini kabul etmiştir canım unut gitsin senin başka düşüneceğin güzel şeylerin olsun. Allaha havale edelim üzüntü yaşatanları.