- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.101
dimi her evlenen böyle diyobekarlık sultanlık boşver onu bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi her evlenen böyle diyobekarlık sultanlık boşver onu bunu
nerde başladın ilk gün çok zor oluyorİş yerindeyim bugün başladim daha yoruldum bayaa eve gidicem birazdan :)
Oyle valla geziniyorum disarida :)hemde nasıl nasıl
Bi sürücü kursunda canimnerde başladın ilk gün çok zor oluyor
Naber canim :)
büyük sorumluluk arkanı toplayan varken arka topluyan sen oluyosun daha neleeer nelerdimi her evlenen böyle diyo
Orasi neresi :)Keske buralar da sicak sicak sicaaak olsa
hayırlı olsun canım ilk günden kaytarıyonBi sürücü kursunda canim
iyilik margam senden naber nasılsınNaber canim :)
evlenmiyim ya benbüyük sorumluluk arkanı toplayan varken arka topluyan sen oluyosun daha neleeer neler
Ya şu stajyer olayi varya ondan dolayi yogunluk var bende daha evrak islerini tam bilmedigimden bakiniyorum sadecehayırlı olsun canım ilk günden kaytarıyon
ben evde yandım yandımmOyle valla geziniyorum disarida :)
var mı cidden öyle bişi? her sene yeni yasa çıkacak diyollaYa şu stajyer olayi varya ondan dolayi yogunluk var bende daha evrak islerini tam bilmedigimden bakiniyorum sadece
Kız bakma sen onlara iyidir iyi kışın soğuk günlerinde sarılıp uyuyacagin birisi olur iste fena mievlenmiyim ya ben
Istanbul canim ama eyup tarafi serin olur.balkonum ucuyor resmenOrasi neresi :)
ay öyle demeyeydin iyiydi kış da geldi gelecekKız bakma sen onlara iyidir iyi kışın soğuk günlerinde sarılıp uyuyacagin birisi olur iste fena mi
dogru katılıyorum sanaKız bakma sen onlara iyidir iyi kışın soğuk günlerinde sarılıp uyuyacagin birisi olur iste fena mi
yok kızz evlen bana bakma güzel yanlarıda çokk bi kere sevdiğin adam kocan oluyoevlenmiyim ya ben
tabiiiiiiii başka güzel yönleri de vardıryok kızz evlen bana bakma güzel yanlarıda çokk bi kere sevdiğin adam kocan oluyo