- 11 Temmuz 2015
- 945
- 6.956
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.061
hemde nasıl nasılSicak sicak sicaaaaaak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemde nasıl nasılSicak sicak sicaaaaaak
Sicak sicak sicaaaaaak
herkes karıştırıyorYaklasmisim
Gecmis olsun tatlimGeçmış olsun canım:)
ağzını şapıdatarak yemek yiyen insanlar, cimri insanlar, gereksiz özgüvenKızlar hayatta en uyuz olduğumuz şeyleri yazalim mi
:) benimki karsta yapti askerligi dötümüzr kadar donuyorduk diyoherkes karıştırıyor
ay fenadır oralar ama kırklarelide soğukmuş şuan bile kısa kollu falan hayatta giyilmez diyor:) benimki karsta yapti askerligi dötümüzr kadar donuyorduk diyo
Sicak sicak sicaaaaaak
Keske buralar da sicak sicak sicaaak olsaSicak sicak sicaaaaaak
Aynen ya. Bazilarinin dünyanın kendi etraflarinda döndüğünü sanmasi gibiağzını şapıdatarak yemek yiyen insanlar, cimri insanlar, gereksiz özgüven
Ne oldu hayirdir?küçük dagları ben yarattım edasıyla ortalıkta gezınenlere uyuz oluyorum
aynen aynen hiç sorma herke onlara hastaAynen ya. Bazilarinin dünyanın kendi etraflarinda döndüğünü sanmasi gibi
Senin ki yine iyi millet donunu birakiyor orta yerdekocişimin çorapları yatak odasında (Ben burdayım bana bakıın:) ) dercesine oraya özenle atması hayır madem atıyosun az kenara koy halının ortasında işi ne ya onların
bi kocişimiz bile yokkocişimin çorapları yatak odasında (Ben burdayım bana bakıın:) ) dercesine oraya özenle atması hayır madem atıyosun az kenara koy halının ortasında işi ne ya onların
aynen aynen hiç sorma herke onlara hasta