- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.141
dimi? ne bilim herkes aynı şeyi söyldi gızYaninda birisinin olmadi mecbur olduktan sonra ehliyet almanin ne manasi var ki veririm arabayi o kullansin o zaman insanlarin sacmaligi iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimi? ne bilim herkes aynı şeyi söyldi gızYaninda birisinin olmadi mecbur olduktan sonra ehliyet almanin ne manasi var ki veririm arabayi o kullansin o zaman insanlarin sacmaligi iste
kazayla psikoljik heralde 4 yıldır uyuyamıyor sonra oldugu yere uyuyup kalıyor sordum defalarca konustuk yeminler etti bide ufak bi sorunu varNiye ki o bebis nasil oldu
anladım
kocişlerle neler yapılırNeyi anlarmisiz biz
Rahat ol öyle bisey yok :)dimi? ne bilim herkes aynı şeyi söyldi gız
aman erteleyebilirim o zamanRahat ol öyle bisey yok :)
bekar kızlar böle şeyler konuşmaz çok ayıp
kocişlerle neler yapılır
Yemek yenir cay icilir falan fistan
kocişlerle neler yapılır
bekar kızların hormonları yok mu dışlamayın bizibekar kızlar böle şeyler konuşmaz çok ayıp
eh yani daha ne olcekYemek yenir cay icilir falan fistan
dimi oyun oynanır kahve içilir ayrı ayrı odalar da yatılır asla daha fazlası yokYemek yenir cay icilir falan fistan
tamam kuzum aglamabekar kızların hormonları yok mu dışlamayın bizi
hehheheheh sen kaç yıllık evlisintamam kuzum aglama
Hmm doktora gittiniz mi? Özel olmazsa sorun neyki özelden yaz istersenkazayla psikoljik heralde 4 yıldır uyuyamıyor sonra oldugu yere uyuyup kalıyor sordum defalarca konustuk yeminler etti bide ufak bi sorunu var
yani bazen sıcaksa ayrı yatılır genelde o sana sen ona iyi geceler der uyursun iştedimi oyun oynanır kahve içilir ayrı ayrı odalar da yatılır asla daha fazlası yok
Ihtiyacı olan duvara sürtünsündimi oyun oynanır kahve içilir ayrı ayrı odalar da yatılır asla daha fazlası yok
gitmiyor benimle de 3 ay önce paylaştı bende bunun önemli olmadıgını söyledim onu sevdiğimi de tabiHmm doktora gittiniz mi? Özel olmazsa sorun neyki özelden yaz istersen
ne ihtiyacı aa oda neIhtiyacı olan duvara sürtünsün
yani bazen sıcaksa ayrı yatılır genelde o sana sen ona iyi geceler der uyursun işte
Yani cocuklarida leylek getirdigine gore problem yokeh yani daha ne olcek