- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #8.681
Gunaydinnn tatlismmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydinnn tatlismmm
Beni dovecekti kardeşim jahaahBen deli tarafını isterim.
Zeki insanlar gece uyuyamazmış hep bundan oluyor. Zeki olmakta çok zor. şaka bi yana sabah geç kalkınca haliyle gece uyuyamıyorum.
Ahahahahah ben bunu önceden çok yapardım da bıraktım bi gün biri beni dövecek diye korktum.
Ne kadarlık senin minik kuzum? Uyku çok tatlı bir şey niye direniyorlar anlamıyorum.
Ben o tadı hiç yaşayamadım. Güne erken başlamak çok zor. bu saatte ne yemeği kız?
Tabii ki hoş geldin aramıza. ^.^
Ben de ankara caniimMerhaba arkadaşım Yozgattan katılıyorum siz :))
Tebrikler canimAa,içerik prensesi olmuşum ya ben
Ne mana bilmiyorum ama sevindim seni de tebrik ederim canımTebrikler canim
Not; ben coktan oldumm
Eeenn delisindeeeen buralardayım ozamanBen deli tarafını isterim.
Zeki insanlar gece uyuyamazmış hep bundan oluyor. Zeki olmakta çok zor. şaka bi yana sabah geç kalkınca haliyle gece uyuyamıyorum.
Ahahahahah ben bunu önceden çok yapardım da bıraktım bi gün biri beni dövecek diye korktum.
Ne kadarlık senin minik kuzum? Uyku çok tatlı bir şey niye direniyorlar anlamıyorum.
Ben o tadı hiç yaşayamadım. Güne erken başlamak çok zor. bu saatte ne yemeği kız?
Tabii ki hoş geldin aramıza. ^.^
Şşşştt napıyorsun kuzucuk bakışların düzelmiş bugün
İyi geceler yavru ben daha yeni görüyorum malesef gün daha yeni bitti benim için...
oyy sırma saçlımm benim yaa kıyamam kuzumaa bennİyi geceler yavru ben daha yeni görüyorum malesef gün daha yeni bitti benim için...
Aleyküm selam huzurlu geceler dilerim hoş geldiniz.Selam
Hadi canlandıralım burayı
Yani yarın
İyi geceler
HoşbuldukAleyküm selam huzurlu geceler dilerim hoş geldiniz.