- 10 Ağustos 2015
- 611
- 796
- 33
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.081
denıze girdgmde yosunların ayagma dolanmasına uyuz oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ki yine iyi millet donunu birakiyor orta yerde
Kismetse o da olur corap don toplarsiniz arkadindanbi kocişimiz bile yok
Kocayı napcan kızbi kocişimiz bile yok
bende kışa bayılırımBen kış mevsimini ve kar yağmasini cok severim biz ilcedeyiz merkez ilceye gore daha yuksekte merkeze kar yagarken bizim ilceye yagmur yagmasina cok uyuz olurum
söylemiyim şimdiKocayı napcan kız
olur olur aceleye gerek yok gerçektenbi kocişimiz bile yok
don atarsa ortalığa mahvederim onuKismetse o da olur corap don toplarsiniz arkadindan
Etrafımda çok var öyle ınsanlar benı çok asagaladılar allaha havale ettmNe oldu hayirdir?
Kulağıma söyle hayatimsöylemiyim şimdi
hhheh bliyorum kız takılıyorumolur olur aceleye gerek yok gerçekten
Allah baska dert vermesin canim.evlenene kadar deniz manyagiydim 8 yildir denize hasretim gerisini sen dusun yuzen var yuzemeyen vardenıze girdgmde yosunların ayagma dolanmasına uyuz oluyorum
utanırım ayolKulağıma söyle hayatim
Sen bilirsin utangac hatunutanırım ayol
En guzeli canim Allah buyuk verir cezalariniEtrafımda çok var öyle ınsanlar benı çok asagaladılar allaha havale ettm
hhheh bliyorum kız takılıyorum
sen neler yapıyosunSen bilirsin utangac hatun
İş yerindeyim bugün başladim daha yoruldum bayaa eve gidicem birazdan :)sen neler yapıyosun
Ben bekarken hep göle gdrdım 8 senelık evlıym toplasan 4 kere falan gttım ama bna bısey degdımı uyuz oluyorumAllah baska dert vermesin canim.evlenene kadar deniz manyagiydim 8 yildir denize hasretim gerisini sen dusun yuzen var yuzemeyen var