- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.121
öylesi insan ne yazıkki kalma dı herkes diye genelleme yapmak istemem ama çogu iki yüzlü malesefıkıyüzlü ınsanlara uyuz oluyorun bır ınsan nasılsa öyle olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öylesi insan ne yazıkki kalma dı herkes diye genelleme yapmak istemem ama çogu iki yüzlü malesefıkıyüzlü ınsanlara uyuz oluyorun bır ınsan nasılsa öyle olmalı
ne meselatabiiiiiiii başka güzel yönleri de vardır
Normal ehliyetle hemen hemen hic farki yokmus. Diyelim sen normal ehliyet sahibisin sen 100 ceza puanina ulasinca ehliyetine el koyuluyor. Stajyer ehliyette ise 2 yıl icinde 75 ceza puani alirsan ehliyetine el koyuluyor. Hepsi bu bizim millet abartmayi cok seviyor malumvar mı cidden öyle bişi? her sene yeni yasa çıkacak diyolla
anlarsın yaaaaaaaaane mesela
var varrtabiiiiiiii başka güzel yönleri de vardır
hadi ya iki sene yanında biri olmadan trafiğe çıkamazsın diyolarNormal ehliyetle hemen hemen hic farki yokmus. Diyelim sen normal ehliyet sahibisin sen 100 ceza puanina ulasinca ehliyetine el koyuluyor. Stajyer ehliyette ise 2 yıl icinde 75 ceza puani alirsan ehliyetine el koyuluyor. Hepsi bu bizim millet abartmayi cok seviyor malum
Şu kış gelsin artıkdogru katılıyorum sana
olmaz mııııııııııııııııııııvar varr
olmaz mıııııııııııııııııııı
Sabah sevdgn ınsanla beraber uyanmakne mesela
Saçmalıyolla yok öyle biseyhadi ya iki sene yanında biri olmadan trafiğe çıkamazsın diyolar
kışı hiç sevmem ama en azından sıcagı bahane edip ayrı yatamazŞu kış gelsin artık
Ayrı mı yatıyor senin kikışı hiç sevmem ama en azından sıcagı bahane edip ayrı yatamaz
ilk gözünü açtıgında onu görmek onun için kahvaltı hazırlamak akşam yolunu beklemekSabah sevdgn ınsanla beraber uyanmak
ay rahatladım ben daha alamadım çünküSaçmalıyolla yok öyle bisey
O ney biliyormusun bazi avrupa ülkelerinde 16 yasini dolduranlara stajyer ehliyet veriliyormus bunlar 18ini doldurana kadar trafige yanlarinda yetiskin ehliyeti olan birisi olmadan cikamiyorlarmis. Bizimkiler hemen bol keseden salliyorlar
Yaninda birisinin olmadi mecbur olduktan sonra ehliyet almanin ne manasi var ki veririm arabayi o kullansin o zaman insanlarin sacmaligi isteay rahatladım ben daha alamadım çünkü
genelde evetAyrı mı yatıyor senin ki
Neyi anlarmisiz bizanlarsın yaaaaaaaaa
anladımanlarsın yaaaaaaaaa
Niye ki o bebis nasil oldugenelde evet