- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi mahperi hatun
Uuu iyi yapmışsın üzülmüyırsun di mi bişicikleri kafaya takıp .konuşma yaptınız mıkafam dağılsın diye yürüdüm azcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uuu iyi yapmışsın üzülmüyırsun di mi bişicikleri kafaya takıp .konuşma yaptınız mıkafam dağılsın diye yürüdüm azcık
banada kız gibim geliyorİvit ivit pericim
bitmiyor kız hiç yapmasanda olmuyorDogru dıyosun canım is güç bıtmez
yok hayatım hiç sesi soluğu çıkmadı bendende ses yok bu kez aynı hatayı yapmam kendi kendine kurmasınUuu iyi yapmışsın üzülmüyırsun di mi bişicikleri kafaya takıp .konuşma yaptınız mı
Ne zamandır konuşmuyorsunuz?yok hayatım hiç sesi soluğu çıkmadı bendende ses yok bu kez aynı hatayı yapmam kendi kendine kurmasın
Buradayız canım hoşgeldin :)herkes nerde ben mı göremıyorum yoksa
Antepli mi sevdiceginalışmıştım ya bende bütün arkadaşlarım orda nerdeyse. sevdiceğimle de orda tanışmıştık
Benımde ütülerım var hiç yapmak ıstemıyorum şımdı kız kardeşımi ugurladm üzgünüm ah bu gurbetlık zorbanada kız gibim geliyor
bitmiyor kız hiç yapmasanda olmuyor
Yani bende hep öyle hissediyorum ama işte yine e çok merak ediyorum
yok canım ikimiz de orda okudukAntepli mi sevdicegin
2 gün oldu kuşum daha ama duramaması gerekirdi kaybetme korkusu olan bu hareketi eder miNe zamandır konuşmuyorsunuz?
çok şey kaçırdın2 dakka gelmedik 100 sayfa olmus
Hosbuldum nasılsınBuradayız canım hoşgeldin :)
Amin canım sağolasın, yok canım bu ilk olacak allah nasip ederseben yenı sayılırm baska cocugunuz varmı acaba allah saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsın ınsallah hamılelıgnz güzel gecsın
Hmm aşkınızı memleketimde bulmussunuz be güzelyok canım ikimiz de orda okuduk
aynen ama bitti işte ayrı şehirlerdeyiz bi senedirHmm aşkınızı memleketimde bulmussunuz be güzel
Bu zamana kadar ilk adımı sen attıysan srnden bekliyordur. Çok bekler2 gün oldu kuşum daha ama duramaması gerekirdi kaybetme korkusu olan bu hareketi eder mi
Ohhh ben de midem bulana bulana yaptım yemeği :) şimdi dinleniyorum çiçeğim :) bende seni yerim tatlım benim ♥ ♥ ♥kafamı dinledim kız iyi geldi gerçekten şimdi yemek yapmam lazımda az tembellik yapıyorum
oyy kuşum benim yerim seni ben
Neler kaçırdım kızçok şey kaçırdın