- 29 Ocak 2015
- 6.819
- 127.165
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.001
Tatlım tatlım tatlım benim fıstığım benimbizde seni çoooooooookkk seviyoruzz ablacm çoook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım tatlım tatlım benim fıstığım benimbizde seni çoooooooookkk seviyoruzz ablacm çoook
2 kez kavga ettik kız ilkinde ben attım şimdi o atacak banane niye hep benBu zamana kadar ilk adımı sen attıysan srnden bekliyordur. Çok bekler
kıyamam kuşuma ya çok kokulu bir şey yapmasaydınOhhh ben de midem bulana bulana yaptım yemeği :) şimdi dinleniyorum çiçeğim :) bende seni yerim tatlım benim ♥ ♥ ♥
aynen ama bitti işte ayrı şehirlerdeyiz bi senedirHmm aşkınızı memleketimde bulmussunuz be güzel
Söz nişan falan yok mu ağlama kıyamamaynen ama bitti işte ayrı şehirlerdeyiz bi senedir
Çok şükür iyiyim sen nasılsınHosbuldum nasılsın
İnsallah canım allah gönlüne göre versinAmin canım sağolasın, yok canım bu ilk olacak allah nasip ederse
Boşver o atsın tabi burnu sürtsün azcuk2 kez kavga ettik kız ilkinde ben attım şimdi o atacak banane niye hep ben
kıyamam kuşuma ya çok kokulu bir şey yapmasaydın
sonuna dek hak ediyorlar sürünmeyiBoşver o atsın tabi burnu sürtsün azcuk
Pericim sen kaç yaşındaydınsonuna dek hak ediyorlar sürünmeyi
Amin canım amin çok çok sağol, Rabbim seninde gönlünden geçeni hayırlısıyla en kısa zamanda yaşatsın Rabbim sana (amin)İnsallah canım allah gönlüne göre versin
bilmeeeeeeeeeeeemNeler kaçırdım kız
Ben de ıyıyım allaha şükür 2 tane kızım var ış gùçÇok şükür iyiyim sen nasılsın
Bana da sor bana daPericim sen kaç yaşındaydın
babam vermiyo beniSöz nişan falan yok mu ağlama kıyamam
20 yaşındayım hayatımPericim sen kaç yaşındaydın
Sordum kaç yaşındasın tubamBana da sor bana da
Senin canin sagolsun :)kkrizantem bana antep baklavası hatta ezmesi alır mısın noluuuuurrrr
Ben veriyorumbabam vermiyo beni
Canımı çektirdiniz hala aklımdaSenin canin sagolsun :)