- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
- Konu Sahibi mahperi hatun
Napıyorsunnnn cinsiyet belli mi?Kuzum kuzum benim ya sen yeter ki iste ilgilenirim ben seninle güzelim benim ❤ ❤ ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıyorsunnnn cinsiyet belli mi?Kuzum kuzum benim ya sen yeter ki iste ilgilenirim ben seninle güzelim benim ❤ ❤ ❤
sakinim hemde çoksakin ol dünür
Aaaa bebem uyudu bende hemen tatlı rüyalara
burdan öyle görünmüyorsakinim hemde çok
Nerden bakıyon Ankara istikametine döndünmü bakiyim hıı :))burdan öyle görünmüyor
döndüm tağbikiNerden bakıyon Ankara istikametine döndünmü bakiyim hıı :))
tamam yakalandımmm evet sakin olamıyorumdöndüm tağbiki
kızardın bozardın bakıyorum datamam yakalandımmm evet sakin olamıyorum
güzel kuzum hoşgeldin ben kaçıyorum ama şimdi sana çok iyi bakarlar burda ummaahhh :)ben geldimm
Ne yapayım gülüm benim hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum, yok kız gittiğimizde bebiş bacaklarını hiç açmadı tahmin bile yürütemedik yani nasipse 3 hafta sonra öğreniriz cinsiyetiNapıyorsunnnn cinsiyet belli mi?
eheeemm ehhemm yoohh cıınııımm :)kızardın bozardın bakıyorum da
hoşbuldum kuşum :) bakmazlar mı benim biriciklerimgüzel kuzum hoşgeldin ben kaçıyorum ama şimdi sana çok iyi bakarlar burda ummaahhh :)
tabi canım yok öyle bişeyeheeemm ehhemm yoohh cıınııımm :)
Miniğim gelmiş, hoş gelmişben geldimm
teyzesine çekmiş o normal haniNe yapayım gülüm benim hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum, yok kız gittiğimizde bebiş bacaklarını hiç açmadı tahmin bile yürütemedik yani nasipse 3 hafta sonra öğreniriz cinsiyeti
Oyyy kuzum benim çeksin teyzesi gibi tatlı şeker olsun bebişimteyzesine çekmiş o normal hani
hoşbuldum bitanem yürüyüş yaptım tek başıma canım tek çıkmak istedi sonradan yanıyor dışarısıMiniğim gelmiş, hoş gelmiş
oyy hem annesinden hem teyzelerinden alırsa bu bebek şeker küpü olurOyyy kuzum benim çeksin teyzesi gibi tatlı şeker olsun bebişim