- 23 Temmuz 2015
- 450
- 16.853
- 41
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.021
Bende geldim guzellikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok yaşlıyım hatta yaşlı ve hasta bir kadının 26 yaşındayım canımmmm kardeşim ♥Sordum kaç yaşındasın tubam
Uyy yiriimm20 yaşındayım hayatım
Oyyy tatlı ablacım gelmiş hoş gelmişBende geldim guzellikler
Neren yaşlı canım körpeciksin ayol senide yirimBen çok yaşlıyım hatta yaşlı ve hasta bir kadının 26 yaşındayım canımmmm kardeşim ♥
ya babamBen veriyorum
Hosbuldum canim biraz bunaldim bakayim dedim napiyor kuslarOyyy tatlı ablacım gelmiş hoş gelmiş
ama yapma böyle şeyler utanırım benUyy yiriimm
Ayy kız alemsin heeee he beni kız yeeee, ekmek arası köfte yap ye beniNeren yaşlı canım körpeciksin ayol senide yirim
Hoşgeldın canım:)Bende geldim guzellikler
hoşgeldin kuzucummBende geldim guzellikler
Çok iyi etmişsin ablacım iyiki geldin :)Hosbuldum canim biraz bunaldim bakayim dedim napiyor kuslar
Heheeh yemek ismi anmayın çok rica edicciiim canımın çekmesinden öliciiimmmAyy kız alemsin heeee he beni kız yeeee, ekmek arası köfte yap ye beni
Sagolun canlar.benim kizim suan da beni kemirmekle mesgul bi yandan da ciglik atiyoÇok iyi etmişsin ablacım iyiki geldin :)
ama yapma böyle şeyler utanırım ben
yaaa beni kemirsin o minnak cadı yerim ben onu yerim yerimmmSagolun canlar.benim kizim suan da beni kemirmekle mesgul bi yandan da ciglik atiyo
Ya ye teyzesi ye bidik midik ama kok sokturuyor bazen sipayaaa beni kemirsin o minnak cadı yerim ben onu yerim yerimmm
ah kuzum ya minicik şeyler parmaklarında oynatıyorlar demiYa ye teyzesi ye bidik midik ama kok sokturuyor bazen sipa
Ya sorma kucagima alip gezdirecekmisim oturunca agliyor bende kanguruya koydum oyle yaptim islerimi.simdi emdi uykusu var ciglik atiyor uyu iste sipa ne bagiriyosunah kuzum ya minicik şeyler parmaklarında oynatıyorlar demi
Babana söyle beni yanina getirmesinya babam