- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
- Konu Sahibi mahperi hatun
Oyyy iyi etmişsin güzelim bazen tek başına yürümek çok iyi geliyor insanahoşbuldum bitanem yürüyüş yaptım tek başıma canım tek çıkmak istedi sonradan yanıyor dışarısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy iyi etmişsin güzelim bazen tek başına yürümek çok iyi geliyor insanahoşbuldum bitanem yürüyüş yaptım tek başıma canım tek çıkmak istedi sonradan yanıyor dışarısı
Annesinden almasa bile teyzelerinden alsa şeker mi olmaya yeter yani fıstığımoyy hem annesinden hem teyzelerinden alırsa bu bebek şeker küpü olur
bizde seni çoooooooookkk seviyoruzz ablacm çoookHiç utanma kuzum benim ♥ oy tatlım benim ya cok seviyorum seni hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum bebiş gayet iyi ama ben aynıyım
kafamı dinledim kız iyi geldi gerçekten şimdi yemek yapmam lazımda az tembellik yapıyorumOyyy iyi etmişsin güzelim bazen tek başına yürümek çok iyi geliyor insana
oyy kuşum benim yerim seni benAnnesinden almasa bile teyzelerinden alsa şeker mi olmaya yeter yani fıstığım
ben yenı sayılırm baska cocugunuz varmı acaba allah saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsın ınsallah hamılelıgnz güzel gecsınOyyy kuzum benim çeksin teyzesi gibi tatlı şeker olsun bebişim
Kız oNe yapayım gülüm benim hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum, yok kız gittiğimizde bebiş bacaklarını hiç açmadı tahmin bile yürütemedik yani nasipse 3 hafta sonra öğreniriz cinsiyeti
Oyyy canım, kuzucum benim ♥
merhaba kuzum hoşgeldin aramıza :)ben yenı sayılırm baska cocugunuz varmı acaba allah saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsın ınsallah hamılelıgnz güzel gecsın
merhaba kuzum hoşgeldin aramıza :)
Hosbuldm yanls söyledm yanı yenıym derken herkesı pek tanımıyorum o yüzdn dedım yanls anlasılmasın burdakı muhabbet çok hosuma gttı herşeyr tam olarak ögrenemedm ınsallah çözcem bu olayımerhaba kuzum hoşgeldin aramıza :)
görüyorum canım üyelik tarihini ben bu sayfaya hoşgeldin dedim sana :)Hosbuldm yanls söyledm yanı yenıym derken herkesı pek tanımıyorum o yüzdn dedım yanls anlasılmasın burdakı muhabbet çok hosuma gttı herşeyr tam olarak ögrenemedm ınsallah çözcem bu olayı
Kusura bakmayn yavas yavas ögrenıyorumgörüyorum canım üyelik tarihini ben bu sayfaya hoşgeldin dedim sana :)
işleri vardır kuzum bende yeni geldim :) kaçırdım sohbetiherkes nerde ben mı göremıyorum yoksa
Benim içime de bir anda erkek doğdu
kim kız kim erkek Tubamın bebişini diyorsunuzBenim içime de bir anda erkek doğdu
Aa mahperi bende seni soracaktım nerelerde diye naber . Ne yürüyüşü.işleri vardır kuzum bende yeni geldim :) kaçırdım sohbeti
göstermeyenlere kız diyorlarBenim içime de bir anda erkek doğdu
kafam dağılsın diye yürüdüm azcıkAa mahperi bende seni soracaktım nerelerde diye naber . Ne yürüyüşü.
İvit ivit pericimkim kız kim erkek Tubamın bebişini diyorsunuz
Dogru dıyosun canım is güç bıtmezişleri vardır kuzum bende yeni geldim :) kaçırdım sohbeti