- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- Konu Sahibi mahperi hatun
Piroş kaldir o kediyi oradan yiyesim geliyor :))selam kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piroş kaldir o kediyi oradan yiyesim geliyor :))selam kızlar
kedi mi yicen kızPiroş kaldir o kediyi oradan yiyesim geliyor :))
Hemen görücü gönderin @mahperi ye kız evde kaldim diyr agladi durdu bütün güntam yerine geldiniz elimde yontulmamış bi odun var
O manada degil be :)) cok tatli degilmi ama :)kedi mi yicen kız
hehhehehhe evet ya gözleri çok güzel baksana ablasıO manada degil be :)) cok tatli degilmi ama :)
Ooo o zaman güzel otur al kahveni eline kk var sıkılmazsınEheh yaşasın fesatlık
Etkilemiyor tabiiii etkileseydi gider yapardım burda ben mi durdurdum işleri be
beybim sen niye bütün etiketleri yanlış yapıyosun elin kızlarını etiketleyip duruyonHemen görücü gönderin @mahperi ye kız evde kaldim diyr agladi durdu bütün gün
inkar edemeyeceğim vatancım artıkÇekiyor birşey kabul et
elin kızlarıbeybim sen niye bütün etiketleri yanlış yapıyosun elin kızlarını etiketleyip duruyon
Hoşgeldinnn naber nassınBen geldm canlarr:)
ne gülüyon kızelin kızları
Hos buldum :) hic iyi deglm kas kontur yaptrdm biraz cnm yaniyor senden naberrHoşgeldinnn naber nassın
Pazar söz var benim annem evde oraya buraya koşuşturuyor ben burda oturuyorumOoo o zaman güzel otur al kahveni eline kk var sıkılmazsın
Oooyyy canımmmm işte misin kız.inkar edemeyeceğim vatancım artık
ne bilim gülesim geldi gülmiyim mine gülüyon kız
evit cınım çalışıyorumPazar söz var benim annem evde oraya buraya koşuşturuyor ben burda oturuyorum
Oooyyy canımmmm işte misin kız.
EnHarbiKiz Kocana dicem sana yıllık izin versin yoksam gelmiyon buralara
köle gibim çalıştırıyo beniiiPazar söz var benim annem evde oraya buraya koşuşturuyor ben burda oturuyorum
Oooyyy canımmmm işte misin kız.
EnHarbiKiz Kocana dicem sana yıllık izin versin yoksam gelmiyon buralara
gülmeeene bilim gülesim geldi gülmiyim mi
geçmiş olsun tatlım evet psikolojik olabilir insanın yasadıklarına vucüdumuz tepki veriyor