- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.405
- Konu Sahibi mahperi hatun
la Allahtan kork orası senin krallığın resmen köle gibi çalışıyomuş ba ba baköle gibim çalıştırıyo beniii
gülmeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
la Allahtan kork orası senin krallığın resmen köle gibi çalışıyomuş ba ba baköle gibim çalıştırıyo beniii
gülmeee
Niye gidemedin kız iştennnnnnnnnnnn istifa etmedin mi atmadın suratına kağıdı patronunevit cınım çalışıyorum
aldırcam seni ferrari ile hiiiiç merak etme harbimköle gibim çalıştırıyo beniii
merhaba hoşgeldin bende yeni geldim buralara davetsiz misafirimSelam kk ailesinin fıstıkları bizde geldiiiik maşallah sayfalar çabuk ilerlemiş oku oku şarjım bitti prizle arkadaş olduk resmen devamlı yan yanayız
canım personel almalarını beklemem lazım ya o yüzdenNiye gidemedin kız iştennnnnnnnnnnn istifa etmedin mi atmadın suratına kağıdı patronun
aldırcam seni ferrari ile hiiiiç merak etme harbim
Hımmmmmmmmmm sokaktan birini çevircanım personel almalarını beklemem lazım ya o yüzden
valla olacak en sonundaHımmmmmmmmmm sokaktan birini çevir
Bende misafirlikteyim acayip uykum var çaktırmıyorumHos buldum :) hic iyi deglm kas kontur yaptrdm biraz cnm yaniyor senden naberr
İzin falan alsan vermiyorlar mı ((Pazar söz var benim annem evde oraya buraya koşuşturuyor ben burda oturuyorum
Oooyyy canımmmm işte misin kız.
EnHarbiKiz Kocana dicem sana yıllık izin versin yoksam gelmiyon buralara
sus çaktırma azcık duygu sömürüsü yapimla Allahtan kork orası senin krallığın resmen köle gibi çalışıyomuş ba ba ba
ferrarimiiiiiNiye gidemedin kız iştennnnnnnnnnnn istifa etmedin mi atmadın suratına kağıdı patronun
aldırcam seni ferrari ile hiiiiç merak etme harbim
Çok izin aldım canım bu aralar ya 1 seneliğim bir de daha konuşmasınlar arkadan sonraİzin falan alsan vermiyorlar mı ((
Yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrferrarimiiiii
yemezler cınımsus çaktırma azcık duygu sömürüsü yapim
ferrarimiiiii
dimi kızzz hemide gırmızı ossunnnÇok izin aldım canım bu aralar ya 1 seneliğim bir de daha konuşmasınlar arkadan sonra
Yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sen çekilsene bi aradannyemezler cınım
yok yeeeeeeaaaaaaaaaa çekilmemdimi kızzz hemide gırmızı ossunnn
sen çekilsene bi aradann
Kz bzle ilgilenyn misafr demyrmu teli brak dieBende misafirlikteyim acayip uykum var çaktırmıyorum
şöyle gözlükte tak kız. manyadıkdimi kızzz hemide gırmızı ossunnn
Hos geldn aslimm napyn:)Selam kk ailesinin fıstıkları bizde geldiiiik maşallah sayfalar çabuk ilerlemiş oku oku şarjım bitti prizle arkadaş olduk resmen devamlı yan yanayız
Öğlen yemeğine çıkıyorum esesGünaydın
öğlen oldu öğlenGünaydın
Gunaydn kuzum hos geldin:)Günaydın