- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- Konu Sahibi mahperi hatun
Amin Allah razi olsun :)Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razi olsun :)Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin : )
Sizinki de güzel olur inşallahNe güzel yaaa :)
Bebiş var mı
Dimi dimi aynı benOoo istemeye gelecek olsalar havaya mı bakarım ben dip köşe temizlerim rezil olmayalım diye
Amin Allah razi olsun :)
Çok sinirli ama şu huyu atlatabilseSizinki de güzel olur inşallah
İyiyim canım bende, ben de daha iyi oldumm :))hoşgeldinnn seni gördüm daha iyi oldum kuzucum sen nasılsın?
Sinirlerini almak senin elinde hayatım
Çok sinirli ama şu huyu atlatabilse
Ben de iyiyim canım, misafirlikte kahvemi yudumluyorum
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin : )
Bizim isteme olduğu için başka tabi bana yapılıyor
Merhaba Brain, iyiyiz seni sormalı
Neler didin kız sen öyle yoksa ben mi fesatımSinirlerini almak senin elinde hayatım
Ben işteyim işler durgun manyak gibi oturuyorumBen de iyiyim canım, misafirlikte kahvemi yudumluyorum
ben becerdim sonunda aşağıda kutucuk çıkıyor kız çoklu alıntılar diyeİyiyim canım bende, ben de daha iyi oldumm :))
Ya ben alıntılayamıyorum, iki mesaj seçtim ama bulunamadı diyor alıntıları ekle diyince
Cevapla diyerek tek tek cevaplıycam
okuyalım hep beraber kafasını kıralımBütün kizlar toplanir o uyuzun canina okuruz
Canim sende aramiza hosgeldin, katildigin an ilgimi cektin
Hosgeldin canim
senledemi kardeşiz yoksaDimi dimi aynı ben
Görüşürüzkızlar ben çıkıyorum görüşürüz yine
Ne iş yapıyorsun canım da durgun bu zamanlarda manyak gibi oturulan hangi sektör varNeler didin kız sen öyle yoksa ben mi fesatım
Ben işteyim işler durgun manyak gibi oturuyorum
Otomotiv Dolar Euro sağolsun. Kiralamadayım ben bide..Ne iş yapıyorsun canım da durgun bu zamanlarda manyak gibi oturulan hangi sektör var
Benim telefon bir deyişik, menuler saçmasapan o yüzden çoklu alıntılar diye bir seçenek yok maalesefben becerdim sonunda aşağıda kutucuk çıkıyor kız çoklu alıntılar diye
okuyalım hep beraber kafasını kıralım
senledemi kardeşiz yoksa
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yine
Yok sen fesat degilsin tatlimNeler didin kız sen öyle yoksa ben mi fesatım
Ben işteyim işler durgun manyak gibi oturuyorum
Maaşları falan etkilemiyorsa oturmak güzeldirOtomotiv Dolar Euro sağolsun. Kiralamadayım ben bide..
Eheh yaşasın fesatlıkYok sen fesat degilsin tatlim
Etkilemiyor tabiiii etkileseydi gider yapardım burda ben mi durdurdum işleri beMaaşları falan etkilemiyorsa oturmak güzeldir
yakaladım seniiiiiiiiiiiOtomotiv Dolar Euro sağolsun. Kiralamadayım ben bide..
tam yerine geldiniz elimde yontulmamış bi odun varSenin gibi delinin teki EnHarbiKiz mahperiye koca ariyoruz varmi sizde akrabalardan boylu poslu sakalli biyikli bi kereste