- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi mahperi hatun
ne diyon kızım hem gözüme hem kafama takarımşöyle gözlükte tak kız. manyadık
esesim hoş geldinnGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyon kızım hem gözüme hem kafama takarımşöyle gözlükte tak kız. manyadık
esesim hoş geldinnGünaydın
spor arabalara çok aşığım harbi klasik sevmiyorum herkes bana saçmalama diyorne diyon kızım hem gözüme hem kafama takarım
Yazik kz bu kadr iskence cektrlrmi .d bnde turk kahvesi sevmiyor ddiye anlastk fincanda nescafe yaptm verdm ama icine tuz kattm adet yerini bulsun diye hahaha suratma bi bakis atti soveer gibiBeni istemeye geldiklerinde esimin kahvesine tuz o da yetmezmis gibi karabiber koymustu yengemler canim kocam suratini bile burusturmadan hepsini icmisti
ayy kuzum olur mu öyle şey hepimiz davetliyiz tatlım tanrı misafiriyizmerhaba hoşgeldin bende yeni geldim buralara davetsiz misafirim
Gunaydn kuzum hos geldin:)
Öğlen yemeğine çıkıyorum eses
öğlen oldu öğlen
ne diyon kızım hem gözüme hem kafama takarım
esesim hoş geldinn
aynen bende yaaa. önümüzdeki seneye kısmet olursa mini cooper ya da scirocco alıcamspor arabalara çok aşığım harbi klasik sevmiyorum herkes bana saçmalama diyor
Ahhh ahhh öyle olmayı özlemişimmmHoşbuldum kızlar ♡♡
Gece yatmaz, sabah kalmaz ben buyurun
orası öyle tabi de ne bilim iki trip attırmadın kızayy kuzum olur mu öyle şey hepimiz davetliyiz tatlım tanrı misafiriyiz
Mini Cooperaynen bende yaaa. önümüzdeki seneye kısmet olursa mini cooper ya da scirocco alıcam
Ay hadi inşallah kızz benim içinde hava at herkeşlereaynen bende yaaa. önümüzdeki seneye kısmet olursa mini cooper ya da scirocco alıcam
Ay sorma bnde oyle oldumHoşbuldum kızlar ♡♡
hiiiiç otrym öyle canım tvde haberleri izliyrm sen npysn tatlikomHos geldn aslimm napyn:)
biz çalışıyos sen yatıyonHoşbuldum kızlar ♡♡
NolduKızlar hepiniz hakkınızı helal edin üzdugum kişiler varsa lutfen affedin
noldu gıKızlar hepiniz hakkınızı helal edin üzdugum kişiler varsa lutfen affedin
ayy maşallah iyi içmiş ablacm valla dayanıklı demek ki sevdiceği için herşy içilmesi lazımBeni istemeye geldiklerinde esimin kahvesine tuz o da yetmezmis gibi karabiber koymustu yengemler canim kocam suratini bile burusturmadan hepsini icmisti
Bnde tv izliyorm kuzu :)hiiiiç otrym öyle canım tvde haberleri izliyrm sen npysn tatlikom
Harikacim ne oldu cankus