- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- Konu Sahibi mahperi hatun
Teşekkür ederim Eburilim çok şekerler gerçekten
ben buna bayıldım yaaa harika birşey
Aynen kizlar bende bayildim Benim zamanimda olaydi bende yapardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Eburilim çok şekerler gerçekten
ben buna bayıldım yaaa harika birşey
Ay çok sıkıldım iş yapasım yokcanım benimm
ben inşallah yapabilirim yaptırırsa uyuz herifAynen kizlar bende bayildim Benim zamanimda olaydi bende yapardim
bende işim yok diye sıkılıyorum evde oturmak çok sıkıcı yaAy çok sıkıldım iş yapasım yok
Ne güzel yaaa :)Çok şükür
Bebiş var mıAynen kizlar bende bayildim Benim zamanimda olaydi bende yapardim
Aaa bu konuda damadin dediginin bir önemi yok kuzum sormayacaksinben inşallah yapabilirim yaptırırsa uyuz herif
Evde olsam temizlik yapardım anneme kaldı herşeybende işim yok diye sıkılıyorum evde oturmak çok sıkıcı ya
yok kız onu sormam ben dememdeki amaç farklı böyle giderse o aşamaya gelemeyeceğiz ondan diyorumAaa bu konuda damadin dediginin bir önemi yok kuzum sormayacaksin
Henüz yok kuzum, Rabbim izin verirse olur insallahBebiş var mı
çok sıcak kuzum temizlik yapılacak gibi değil hava burada düşündüm ama caydım benEvde olsam temizlik yapardım anneme kaldı herşey
Rabbim inşallah böyle bir şeker verecek bu hale gelecek EbrumdaHenüz yok kuzum, Rabbim izin verirse olur insallah
Hayirlisi olsun insallah Ahsenim insallah en kisa zamanda aklini basina toplar ve seni bir daha hiiic üzmez o denyoyok kız onu sormam ben dememdeki amaç farklı böyle giderse o aşamaya gelemeyeceğiz ondan diyorum
InsallahRabbim inşallah böyle bir şeker verecek bu hale gelecek Ebrumda
çok şükür tatlım iyi gibi gibiyim ben gibisini atsam olurda attırmıyorlar sen nasılsın bakalım?
inşallah ya bu böyle devam ederse psikolojik manyak olurum benHayirlisi olsun insallah Ahsenim insallah en kisa zamanda aklini basina toplar ve seni bir daha hiiic üzmez o denyo
az kaldı tatile o halde bu dediklerini rahatça yaparsın kuzumCuma ya bugün haftanın yorgunluğu var uykum var eve gidip uyuyasım film dizi izleyesm tembellik edesim vaaaaarrr
hoşgeldinnn seni gördüm daha iyi oldum kuzucum sen nasılsın?Selamlar kızçelerr, nasılsınız inşallah
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin : )Henüz yok kuzum, Rabbim izin verirse olur insallah
Bizim isteme olduğu için başka tabi bana yapılıyorçok sıcak kuzum temizlik yapılacak gibi değil hava burada düşündüm ama caydım ben
Merhaba Brain, iyiyiz seni sormalıSelamlar kızçelerr, nasılsınız inşallah
Ooo istemeye gelecek olsalar havaya mı bakarım ben dip köşe temizlerim rezil olmayalım diyeAmin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin : )
Bizim isteme olduğu için başka tabi bana yapılıyor
Merhaba Brain, iyiyiz seni sormalı
Bütün kizlar toplanir o uyuzun canina okuruzinşallah ya bu böyle devam ederse psikolojik manyak olurum ben
Canim sende aramiza hosgeldin, katildigin an ilgimi cektinCuma ya bugün haftanın yorgunluğu var uykum var eve gidip uyuyasım film dizi izleyesm tembellik edesim vaaaaarrr
Hosgeldin canimSelamlar kızçelerr, nasılsınız inşallah