- 9 Ocak 2015
- 19.194
- 79.723
- Konu Sahibi mahperi hatun
Aynen ben para harcadıkça rahatlıyorumolsun kız zorlada olsa canı istemese gelmez ki bende kahvaltıdan sonra az gezicem arkadaşımla insan rahatlıyor gezerken birşeyleri unutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben para harcadıkça rahatlıyorumolsun kız zorlada olsa canı istemese gelmez ki bende kahvaltıdan sonra az gezicem arkadaşımla insan rahatlıyor gezerken birşeyleri unutuyor
çok riskli ya yapması güzelde nasıl verileceği çok zorBenim bi arkadaşım en son ona götürmüş
Terliği kafama atarlar valla
nasılsın kuzucumteşekkür ederim canım :)
aaa sen benim kardeşimmisin yoksa aynı benAynen ben para harcadıkça rahatlıyorum
İklim nerede onuda getirBende geldimm
bu arada gözüme çarptı o beğeni ne öyle kız ne yazdın ki sençok riskli ya yapması güzelde nasıl verileceği çok zor
Karpuz gibi ama olgun mu cıkacak kelek miÖyle daha heyecanlı yeni birini tanımak falannnn
İstiyorum ama yapma nolur diyor
Bende sırf gömüyorum çocuğu valla
Ooooooooooooooo
Yanim da teyzesi evim sahaneyi izliyorİklim nerede onuda getir
paylaştığım güzel sözlerden kuzum çok seviyorum güzel sözleribu arada gözüme çarptı o beğeni ne öyle kız ne yazdın ki sen
oyyy televizyonda seyredermiş yerim yerim yaa bende severdim o programı uzun zamandır bakmıyorumYanim da teyzesi evim sahaneyi izliyor
E tabi oda var şanslısın o zamanKarpuz gibi ama olgun mu cıkacak kelek mi
Zevklisin bellipaylaştığım güzel sözlerden kuzum çok seviyorum güzel sözleri
merhaba canım hoşgeldinMerhabaaa
teşekkür ederim o gören gözlerinin güzelliği bitanemE tabi oda var şanslısın o zaman
Zevklisin belli
merhaba canım hoşgeldin
sağol şekerrrrrteşekkür ederim o gören gözlerinin güzelliği bitanem
Teşekkür ederim Ebrulim çok şekerler gerçektenVatanseverr canim sözleniyormussun hayirli olsun, Rabbim tamamina erdirsin :) Internette gezinirken tesadüfen cok tatli bir fikirle karsilastim, seninle paylasmak istedim...
çok şükür tatlım iyi gibi gibiyim ben gibisini atsam olurda attırmıyorlar sen nasılsın bakalım?Hoşbuldukk ^nasılsınız ne yapıyorsunuzzz
canım benimmsağol şekerrrrr
ben buna bayıldım yaaa harika birşeyVatanseverr canim sözleniyormussun hayirli olsun, Rabbim tamamina erdirsin :) Internette gezinirken tesadüfen cok tatli bir fikirle karsilastim, seninle paylasmak istedim...
Çok şükürE tabi oda var şanslısın o zaman
Zevklisin belli