- 16 Mart 2013
- 767
- 1.807
- 313
acaba yemeklerinizi diyet yemeği şeklinde mi pişiriyorsunuz yağsız ve tuzsuz olarak ?
öğle yemeğim= 3 kaşık zeytinyağlı fasulye,3 tane küçük ızgara tavuk,3 kaşık yoğurt
evli_mutlu 8 kaşık çok fazla değil mi canım ?
cevriyecim yağ oranını azalttık biz yemeklerde
Tatlım sen sebze yemeği ve tavuk kullanmışsın.benim bugünkü öğlen menümde sadece sebze var ve 8 yemek kaşığı bence normal.akşam olsa evet 5 olabilir ama gün daha uzun ve benim enerjiye ihtiyacım olcak
Anladim canim :)
aksam daha az yemeliyiz bu aksam misafir gelcek umarim kendime hakim olabilirim :/
Durumun çok zor gerçekten.Misafirin yanında yemesen ayıp olur yesen olmazAma tabağında salataya ağırlık ver.Ve uzun çiğne inan çok faydası oluyor.Birde sohbet falan kaynar gider yemek:))
Ara öğün Ne yesem .Kızlarrr fikir verinn:)
Ya ablamla enistem gelcek diyette oldugumu biliyolar o yuzden sorun degil ama yemeklee guzel olursa dayanam yerim
iradeli olursam sadece nesfit gevrek yiyesim var:) insallah iradeli olurum bide adetliyim yedikce yiyesim geliyo
canim benim doktorum sabahki arama meyve ve 2 kasik yogurt , oglenki arama meyve ve galeta aksamkinede meyve sut ve galeta vermisti. ama ben galetalari yemiyorum :)
kızlar ben topiksiz kaldım yahukatıldığım gruba günlerdir kimse gelmiyor,benide aranıza alırmısınız bu arada 1 saat hızlı tempo yürüyüş 300 kalori yaktırıyor,belki ona göre kaçamak yapabilirsiniz,yarın bizde dışardayız bakalım nolucak:18:birde şunu söliyim diyet arkadaşım diye bir site var oraya üye oldum geçen hafta,ordaki sonuca bakılırsa 6 günde 1.4 kg vermişim.Yediğiniz içtiğiniz herşeyin kalorisini hesaplayıp günlük takip edebiliyosunuz,ayrıca site otomatik olarak yediklerinize göre günlük verdiğiniz gramıda gösteriyor,günde kaç kalori alarak ayda kaç kilo verebilirsiniz bunlarıda gösteriyor,çok güzel bi site tavsiye ederim.Ben diyeti bırakmaya niyetlenmiştim aslında,jillianla devam ederim diyodum ama buraya üye olduktan sonra tekrar dikkat etmeye başladım,hatta eskisinden daha sıkı,çünkü herşeyin kalorisini gösteriyor,çikolata bile yiyebilirsiniz 2 parçacık
sütlü dondurma bir top. speacial k kraker acil atıştırmalık olarak çok iyi kızlar dısardayken imdadınıza yetişebilir sadece 65 kalori
akşam eve gelişim 6 yı geçtiğinden sütlü nesfit yedim bugün yiyecek faslını kapadım. dondurma yemeseydim meyve yiyebilirdim
akşam da 9lu bitki çayı içip günü tamamlıyorum hepinize kolay gelsin
canım hoşgeldin listeye ekledim seniboyunu yazar mısın
şu siteye bi bakim merak ettim
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar benide aranıza alııın :)) bende zayıflamak istiyorum sizlerle :))
hoşbulduk canım boyum 1.70,bak bak hatta üye olgerçekten çok iyi bi site.Bazen canımızın istediği yemeklerin kalorisini bilmiyoruz,ordan bakıp hiç diilse nefsimizi köreltebiliriz heryerde kalori değerleri bi diil çünkü.1 patlıcanda 28 kalori var mesela,başka bi yerde 100 kalori demiş orda bir tane dolmanın kalorisine kadar yazıyor.Çikolatadan korkardım ağzıma sürmüyodum kalorisini gördüm 1 paket aldım kaç gündür azar azar yiyorum
şu yemeklerde yağ işi benide kahrediyo,salatayı hadi neyse yağsız idare ediyorum ama yemeklerde olmuyo,becelin form yağını gördüm margarinin yarısı kadar kalorisi var,yarım kaşıktan zarar gelmez diye düşünüyorum,tahminen 20 30 kalori gibi bişey
biraz takıntılı mıyım bilmiyorum ama başlangıç kilom 66 değil 62ydi canım.
bu arada yemekleri yağsız da domates yada salça sosuyla tatlandırabilirsiniz ben öyle denedim dün hosuma da gitti. başka bir topikte görmüştüm soğan yanmasın diye azıcık suyla pişirilebiliyormuş
canım o speacial k kraker 65 kalori diilmiş,pakette öle yazıyor ama ben biraz pinpirikliyim 1 gramına kadar hesaplıyorum,orda 100 gramdaki kalori değerini vermiş,30 grama göre hesaplıyorum 65 kalori diil daha fazla,deli oldum.Araştırdım buldum en sonunda fesleğenlide 124,domateslide 132 kalori varmışhalbuki geceleri acıkınca nasıl olsa 65 kalori diye zero colayla yerdim,artık almıyorum onun yerine bi tabak kepekli makarna yesem aynı şey.Yanıltmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?