Evet hanımlar uzun bir süredir bir topiğim vardı aslında ama giremediğim için bazı nedenlerden dolayı topiğimin kızçeleri tek tek kaybolmuş
Şimdi tüm işlerimi hallettim ve tam gaz geri döndüm
ben bu zamana kadar toplamda 16 kilo verdim . Zorlandım , üzüldüm ama hiç pes etmedim. 6 kiloyu sporla verdim. Ekim ayında devletin spor kursuna yazıldım haftada 2 gündü aralık ayına kadar 6 kilo verdim daha sonra veremedim ve devletin diyetisyenine gittim mart ayında diyete başladım ve benim yağ oranım 30 küsürlerdeydi şuan 22.5 normalim yani . vermem gereken 7 kilo daha var ve ben bu yolda sizlerle yürümek istiyorum pardon koşmak istiyorum. Ramazan geliyor ve ramazana olabildiğince daha az kilolu girmek istiyorum.
Ben 3-4 aydır diyetle ilgili zayıflama kürleriyle ilgili o kadar çok araştırdım ki şuan neredeyse diyetle ilgili herşeyi biliyorum
Bana katılmak isteyen olursa çok sevinirim burda deneyimlerimizi yanılmalarımızı hepsini paylaşmak istiyorum.
Eee hanımlar geç kalmış sayılmayız ne dersiniz bizim için GERİ SAYIM BAŞLASIN mı ?
Kapım herkese açık buyrun gelin topiğime hep beraber bu kilolarımızdan kurtulalım ne dersiniz ?
Ben burda bana yarayan zayıflama kürlerini de paylaşıcam bir kaç gün içinde
Topik kuralları ;
1- Her pazartesi kilo bildirimi yapılacak
2- Su bol bol tüketilicek ve sporda haftanın 6-7 günü yapılıcak
3- Saçma sapan diyetler yapılmasına karşıyım 1 haftada 5-10 kilo bunlara çok karşıyım ( çünkü beni bu saçma sapan diyetler şişirdi )
4- Uzun süre topiğe gelmeyenin adını silicem ( 2 hafta gibi bi süreden bahsediyorum )
GERİ SAYIM BAŞLADIII
O zaman geldim canım.Benim de son 25 günüm ve 6 kilo vermem lazım.
kesinllikle canım diyete başladığın kilonu şuanki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın listeye adını yazayım
hemen yazayım canım.boy 175 kilo 75 hedef kilo68.Okulu kapattık artık ev hanımıyım.hareketlerim azaldı evdede spor yapmam gerekiyor.akşam yürüyüşleri var zaten ama evdede bir şeyler yapmak lazım.neler yapabileceğimizi paylaşalım
ben de varım gerçi ben çarşamba günü başladım ama sorun olmaz herhalde. boyum 166 dün 60 kiloydum moralim bozulmasın diye bugun tartılmıyorum . şu tartılma işini cuma yapsak daha güzel olmaz mı belki haftasonu kaçamağımız filan olur?
Canım eğer kondisyonun varsa jillianı öneriyorum
canım haftasonu kaçamaklarını kaldırıyoruz artıkzayıflayana kadar yok bişey ama kontrollü yersen inan kilo yapmaz
adlarınızı akşam tablo yapıp eklicem buraya hanımlar
canım baktım jiliana tam benlik.indirdim tüm videolar başlıcam birazdan .Teşekkürler
şimdi bugün cumartesi ya pazartesiye kadar pek kimse zayıflayamaz diye söyledim moralimiz bozulmasın cuma olsun o zamana kadar herkes biraz verir hem
Bende varım yaklaşık 1 hafta oluyor benimde eski bir topiğim vardı benimde ama orayada kimse yazmamış bende katılabilirim:)spor topiğindeyim de:))
52 kiloydum şuan 50.5 kilo olmuşum:))) 47 kilo olmak istiyorum. Az diye görülmesin kilo ne kadar az olursa vermek o kadar zor oluyor:)) Boyum 160 cmtamam canım boyunu başlangıç kilonu şuanki kilon ve hedef kilonu yazarsan seni listeye ekliyebilirim
Öğle yemeği vakti geldi.8 kaşık taze fasulye 1 kase yoğurt ve salata:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?