Günaydın, harika haberlerle yerimizde duramayacağımız baldan tatlı bir gün olsun. Keyifle geçsin günümüz.
Dün akşam sporumu yaptım. Kuru fırçalama diye birşey var, bacaklarıma kollarıma yaptım güzelce. Duşumu aldım. Mis. Bu dirayetle devam. Kendimi misler gibi hissediyorum koklamaya da doyamadım vallahi. Herşey yolunda merkez.
Ofiste fazlalık olan kağıt, çer çöp hepsini de attım. Bu arada rüyamda patronumuzun kardeşi vefat etmiş işyerinde haber alıyor, bayılıyor yere düşüyor. Büyük oğluyla ayıltmaya çalışıyoruz. Hayır olsun inşallah.
F frenzy80 kuzum aşağı ekledim. Şuan gayet memnunum. Bir de ben makyaj sonrası da sürüyorum kaşlarıma. Geçen kzı arkadaşla görüştüm, " kaşlarına işlem mi yaptırdın" dedi çok hoşuma gitti yaaa, dedim bakım yağı kullanıyorum
Yandex Görsel
Yandex Görsel'de "farmasi kaş kirpik serumu" sorgusu için arama sonuçlarıyandex.com.tr
Ahmet Aslan'ın bana cevap vermesiiiiiiiiii allahım sana geliyorummm
Bundan daha iyi nasıl olur?
Z zerema ne güzel ışık saçıyorsun etrafa, ben son bir haftadan beri çok kötüyüm hiç bir şeyden mutlu olamıyorum hazırladığım bir kpss sınavı var başka bir şeyde yapmıyorum. Yaşam enerjim yok, ayrıca ex arkadaşın beni aldattığını öğrendim bir haftadan beri ölü gibiyim... Diyorum bu kadar acıyı yaşayacak ben ne yapmış olabilirim...F frenzy80 çok teşekkür ederim inşallahhhhhhhhh
Bir kaç gündür kendime "beni kim özlüyor" diyorum. Çok uzun zamandır görmediğim arkadaşım aradı dün. Bugün bi kız arkadaşaım "zere çok özledim seni" deyip sarıldı. Başka biri aradı. Enteresan 2 gün yaşadım aslında ve mutluyum. Bundan daha iyi nasıl olur görelim bakalım
Sorular alan açar, sorun ve bırakın. Cevaplar önünüze gelecek.
Z zerema ne güzel ışık saçıyorsun etrafa, ben son bir haftadan beri çok kötüyüm hiç bir şeyden mutlu olamıyorum hazırladığım bir kpss sınavı var başka bir şeyde yapmıyorum. Yaşam enerjim yok, ayrıca ex arkadaşın beni aldattığını öğrendim bir haftadan beri ölü gibiyim... Diyorum bu kadar acıyı yaşayacak ben ne yapmış olabilirim...
Z zeremaBugün çok hoşuma giden bir şey paylaşmak istiyorum.
Duygularınızı daha hafif ve mutlu hissettiren düşüncelerle hizalayın.
Öncelikle geçmiş olsun, her acı ilkte kor ve ateştir. Sonra yanar, yanar, yanar ve küle döner. Kendine bir zaman ver. Sonra da bu ağırlığı serbest bırak. Duş alırken üzerindek tüm olumsuzluğun gittiğini hayal et. Kaçtığın herşeyin altında kalıyor insan. Ama burada önemli olan şu; hiçbir gerekçe aldatılmayı masum kılmaz. Kendinize gerekçeler aramayın.
"Bu kadar acıyı yaşayacak ne yapmış olabilirim" cümlesi bir meraktır. Ve peşinden negatifi getirecektir. " hadi bana göster" dercesine. Öncelikle kurulan cümlelerin aslında ne kadar tehlikeli olduğunun farkında olalım birlikte. Hissettiğiniz herşeyi kağıda kaleme dökün. Dolunay zamanı, sırlar açığa çıkıyor özleyen ve pişman olanlar geriye dönüyor. Herşey ortaya dökülecek.
Siz kendinizi kurtarın. Ne yaparken kendinizi yaşıyor sayıyorsunuz mesela? Nasıl rahat nefes alıyorsunuz? Bir bakın. Önce rahatlayacağınız şeyleri yeniden keşfedin. Hayatınızda işe yarayan şeylere odaklanın.. Kusurları düzeltmeyi bırakalım. Böylesi adamların kmseye faydası yok. inanın bir süre sonra pişkin pişkin döner bişey yapmamış gibi. Şimdi ben burda ne yazsam faydasız. Aynı süreçten geçtim çünkü. Burada yazdıklarım tıpkı aşağıdaki örnek gibi aslında;
Aşık Veysel’e sormuşlar, Fikret Kızılok sizin eserlerinizi gitarla icra ediyor, bu duruma nasıl bakıyorsunuz, diye. ‘Bu bir domatestir, materyal, malzeme aynıdır. Ben bununla salata yaptım, o da kaynatarak menemen yapmıştır' diyor.
Z zerema
Sadece çalışırken mutlu oluyorum, o yüzden kafamı toparlayıp derse odaklanabildiğim kadar odaklanmaya çalışıyorum. İki gün öncesinde dediğini yaptım boş bir kağıda içimden geleni yazıp yaktım. O gün çok iyi hissettim kendimi. Devamlı olumlu cümleler kurup, dua etmeye çalışıyorum bu süreçte bu biraz içime ferahlık veriyor.
Z zerema yaşadıklarımız benzer şeyler... Acıyı dillendirmek ben de istemiyorum,olan oldu geçip bitti. Tamamen unutup sadece kendime yönelmek istiyorum. Durup dururken aklıma gelmemesini istiyorum. Bu da zamanla olacak.... Seni görmeden çok sevdim Z zerema . Senin yazdıklarını okumak, yazılarındaki pozitiflik neşen, sevecenliğin yüzümde sebepsiz gülümsemelere neden oluyor. İyi ki tekrardan üyeliğini aktif hale getirdin ve döndün aramıza.. Dertlerime verdiğin cevaplarla kendimi daha güçlü hissediyorum.. ALLAH senden bin kere razı olsun çok şükür...Hissettiğinizle her defasında yüzleşip, serbest bırakmak lazım. Yaşam koçluğunda ilk derste hocamız " ne hissediyorsunuz, ne düşünüyorsunuz" kontrol edin kendinizi derdi. O dönem çok yüzleştim kendimle. Ağır geçti ama şükürler olsun geçti. Durağanlığı kıracak bişeyler yapmaya çalışın.. Ama acıyı çok dillendirmeyin, anlattıkça büyüyor meret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?