Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunları size açıklayayım mı yoksa ben de kalsın mı?Feslegen Kokulu Nane , ilk nerede eksik hissettiniz kendinizi? İlk kime yetemediğinizi hissettiniz? Ya da ilk kim sizi, kendinize yetersiz hissettirdi? Bunlar kaynaktır. Kaynağı bulursanız kökünü kazıyıp yerine daha olumlu ve güzel hisler ekebilirizsiniz. Ve inanç çok güçlüdür dilinizle, Cümlenizle, zihninizle neler yaratıyorsunuz fark edin. Görün kendinizi. Dilerseniz mesajdan detaylı konuşabiliriz.
Bunları size açıklayayım mı yoksa ben de kalsın mı?
Gerçekten öyle. Çünkü tanıdığın birine anlatınca anlamak yerine yargılıyorO ZMANA DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM YENI BİLGİLERİNİ
BAZEN HİÇ TANIMADIĞINIZ BİR KİŞİ SİZE YARDIMCI OLABİLİRRRR
Gerçekten öyle. Çünkü tanıdığın birine anlatınca anlamak yerine yargılıyor
Hayattaki en büyük sıkışlıklık; yargıdır. Sürekli bastırıyoruz. Ve başkalarının hayatlarını yaşıyoruz. O ne diyecek, bu ne diyecek. Lütfen sizi anlamayan insanlara bişey anlatmayın. Çünkü bu paylaşımlar sizi kendinize daha kötü hissettirecek. İşe kendinizi yanlış yapmayarak başlayın. Ne demek istiyorum? İnsanlar sürekli konuşacak ve yargı dağıtmaya devam edecekler. Sonra da yargıladıkları herşeyi yaşayacaklar ama bunu siz hiç bilmeyeceksiniz.. Düzen bu. Hepimizin doğrusu kendine. Siz kendinize iyi gelen şeyleri bulun. Kendinizle konuşmanız nasıl mesela? Kendinizi yeriyor musunuz sürekli? Dövüyor musunuz? Seviyor musunuz ? Sizi, söylediklerinizle ya da yaşadıklarınızla yargılayacak insanların varlığının değeri nedir?
Sizi destekleyen ve yüreklendiren insanlarla olmanın nasıl bir his olduğunu bilmek ister misiniz? Bunu hak ettiğinizi, buna değer olduğunuzu bilmek ister misiniz? Bunu yaşamanın önünde duran her ne varsa yıkıp yaratımını iptal eder misiniz lütfen?
EVET!!!
Temizlik budur. Seni rahatsız eden şeye, her ne sebep olduysa yıkıp yaratımını iptal et. Neden biri kediden ölesiye korkarken diğeri kucaklıyor. Bakış açısı ve deneyim. Bir olay gerçekleşir kedi birden önüne fırlar, üzerine atlar. Kediye karşı zarar veren etiketiyle onu yargılar ve tavır alırsın. Artık her gördüğünde otomatikleşir tepkin. Bu sebeple; kediye dair bütün bakış açılarımı, negatif yargılarımı yıkıp yaratımını iptal ediyorum diye diye temizlik yapıcaz ki bakış açımızı değiştirebilelim. Bir de gerçek bu bakış açısı size mi ait yoksa başkasını mı kopyalıyorsunuz? başkasının korkusunu mu alıyorsunuz. Kedi saçma örnek oldu ama idare edin
F frenzy80 kız allah seni dsksjkjfkhkjhk ama örneğim iyiymiş bak. Senin söylediklerini ben kedi üzerinde denicem korkum var işime yarayacak gibi, sağol kuzum benim
Bir de hayatınızda iyi olan şeylerin listesini yapın. Şükredin. Şükür enerjisinde kalın. Olumsuz duygu geldiğinde " ooo civanım hoşgeldin gel otur şöyle karşıma" deyip içinizden kontrol edin bi. O duygu siz rahatsız etse de tadına varın. Varmazsanız, görmezsen gelirseniz, üzerini örttüğünüz herşeyin altında kalacağınızın bilincinde olun. O hissi yaşamaya gönüllü olun. 1 saat, 10 dakika belki. Sonra serbest bırakın. Artık bu hisse ihtiyacım yok.
-Herşey yolunda.
DEĞİLSE çok sevimliler
inan bakımı zor olmasa eve almayı bile düşünüyorum artıkkk
bizim site giriş katta oturan komşunu var o kadar güzel ki
böle camda oturur biblo gibi duruyorrrr
@YASEMİN8085 anlamadım kuzu hangi konumuz