- 5 Ağustos 2008
- 812
- 1.107
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pinkpotter kuzum tüm soruları okuduktan sonra EVET demen yeterli. Mümkünse hergün okumak gerekiyor soruları. Ben masaüstümde word dosyası yaptım kendime. Hergün açık okuyorum. Evet diyorum. İnandığımız herşeyin olması mümkün. Bilincimize hatırlatıyoruz olması gerekeni. Önce kabul edelim ve gerçekten dileyim olmasını. Ne diyoruz; herşey mümkün Ve biz en iyisini, en güzelini hak ediyoruz.
F frenzy80 Hayırlı cumalar kuzum. Güzelliklerle dolu bir gün olsun inşallah.
1 bardak su içildi
Zeytinyağı+limon karışımı içildi.
20 akika roman havası oynandı dün.
Bundan daha iyi nasıl olur?
Çok güzel ilerliyor herşey. Yarın ve pazar günü derin kazma çalışması olacak. Burada hayatımızda yaşadığımız ve sık tekrar eden olayların sebeplerini, ana kaynağını ve kök inancı bulma çalışmaları yapıcaz. Çok katkı olacak bana ve katılan arkadaşlarıma. Şimdi bir kaç soru bırakalım buralara;
-Aldığım eğitimlerle insanlara daha çok katkı olabilmem için neler mümkün?
-Bu bilgilerle neler yapabilirim kime/ kimlere katkı olurum?
-Dilediğim youtube kanalı için bana kim katkı olur, daha önce hiç yapılmamış bol eğlenceli ve kahkalı bir işi nasıl ortaya çıkarabiliriz?
-Göremediğim hangi sonsuz olasılıklara sahibim?
Hepsini okuyamadım ama yazdıklarınız o kadar doğru ki ❤❤F frenzy80 kuzum karaciğer temizliği için başladım. Yalnız normalde midem çok yanma ve ekşime olurken şükürler olsun daha az hisseder oldum. Ben çok spor salonuna yazılıp gitmedim baktım ben en çok dans ederken keyif alıyorum roman havası kursuna gittim Taksim'e. Sonra da evde devam ettim ve müthiş haz alıyorum. Hafif şeyler yiyorum midemi çok doldurmuyorum. Kader, gayrete aşıktır. Keyifle böyle devam
Feslegen Kokulu Nane çok teşekkürler efendim baldan tatlı birgün dilerim
F frenzy80 kuzum karaciğer temizliği için başladım. Yalnız normalde midem çok yanma ve ekşime olurken şükürler olsun daha az hisseder oldum. Ben çok spor salonuna yazılıp gitmedim baktım ben en çok dans ederken keyif alıyorum roman havası kursuna gittim Taksim'e. Sonra da evde devam ettim ve müthiş haz alıyorum. Hafif şeyler yiyorum midemi çok doldurmuyorum. Kader, gayrete aşıktır. Keyifle böyle devam
Feslegen Kokulu Nane çok teşekkürler efendim baldan tatlı birgün dilerim
Sizi de fazla sıkmak istemiyorum, nasıl çıkaracağım o gücüFeslegen Kokulu Nane güç ve şifa içinizde
Feslegen Kokulu Nane güç ve şifa içinizde
F frenzy80 açlığa gelemiyorum su orucu yapılsa çok güzel aslında. Tertemiz oluyor insan ama bünyem müsait değil
Yetememe psikolojisi.Feslegen Kokulu Nane o güce ihtiyaç duymanızın sebebi nedir?
Feslegen Kokulu Nane , ilk nerede eksik hissettiniz kendinizi? İlk kime yetemediğinizi hissettiniz? Ya da ilk kim sizi, kendinize yetersiz hissettirdi? Bunlar kaynaktır. Kaynağı bulursanız kökünü kazıyıp yerine daha olumlu ve güzel hisler ekebilirizsiniz. Ve inanç çok güçlüdür dilinizle, Cümlenizle, zihninizle neler yaratıyorsunuz fark edin. Görün kendinizi. Dilerseniz mesajdan detaylı konuşabiliriz.