Kızlar iyi haftalar. 2 gündür inanılmaz kötü hissediyorum kendimi. Evden çıkmadım dışarı. Kuyruk sokumumdan aşağıya doğru inen bir ağrı var. .Belim, bacaklarım uyuşuyor adeta. Bilinçaltının gücü kitabında bir yer vardı. Kendini kötü hissettğinde " mükemmelim, harikayım, herşey yolunda" demeden de sadece bazı kelimeleri tekrar etmek işe yarıyor gibisinden. Resmen ölmeyi dileyecek kadar berbat bir haldeyim ancak sürekli " mutluluk, süpriz, başarı" deyip durdum. Ha birşeye yaradı mı yaramadı. Sadece negatif bişey söylememiş oldum kendime. Zihni susturmak bazen çok güç. Ama kabul edip bu duruma direnmeyi bıraktım.
Şuan herşey yolunda. Öğlen kahve molasına indim, yürüdüm biraz. İyi geldi. Sanırım kendimi yalnız hissediyorum kızlar. Durup bakınca iyi bir işe ve gelire sahibim. Yediğim önümde, yemediğim arkamdasağlıklı bir ailem var şükürler olsun. Ama hala neyi arıyorum bilmiyorum. Öyle birşey olmalı ki bambaşka bir hayat vermeli bana. Bu yaptığım iş beni sıkıştırıyor. Evrak işle, maile bak Onu cevapla raporu hazırla. İnsanlara sesimi duyurmalıyım. Bişeyler anlatmalıyım.
Ağrım, gardımı düşürüyor adeta. Kendime mutsuzluk içinde izin veriyorum bugün.. Çünkü hissettiğim şey tam olarak içimde. Ve var! Onu yok sayar, gözmezden gelirsem altında kalacağımı biliyorum..
Buruk birgünden bu satırları okuyan herkese selamlar ..
Baldan tatlı bir hafta olsun umuyorum.
Sevgiler.
İyi ki varsınız. Sağolsun.iyi haftalar canm
baldan tatlı bir günün olsun
insan bazen böyle ruh haline girer herzamn herşey iyi olacak diye birşey yok tatlım
rabbim herkesi bir şekilde sınıyorrr
bende öyle evden çıkmadığım zamn herşey üsütme gelir
öyle zamanlar kendimi atarım dışarıııııherzmanda iyi gelir
belki de mevsim geçişlerinden dolayı da böyle oluyorsun canım
yine de hergüne şükürler olsunnnnn
F frenzy80Pinkpotter kızlar çok teşekkür ederim. Şifremi unuttum giremedim fgkjdhkjgkjfghk . Herşey yolunda ağrılarım dindi şükür. Kendimi bugün çok güzel hissediyorum adeta bir victoria secret mankeni gibi Derin kazma eğitimim olacak haftaya 2 gün sürecek. Aaccess bars eğitmenlik için son eğitim çakıştı. İleri tarihe erteledik onu. Bundan daha iyi nasıl olur? Artık işyerinde bahçeye çıkma vakti geldi, içiöde bir bahar var sanki. Şükürler olsun.
Günümüz bal olsunnnnnnnnn. Öpüyorum çokça
İYİ olmana sevindimmm
bahar geldi sayılırr artıkımmmmmm
Hava mis gibi. Kuş sesleriyle uyandığımız günlere hakaret etmeyelim, derim hep. Tam öyle birgün.
Sevgiler çokça.
Baldan tatlı bir güne selamlar olsun. Hergüne aşağıdaki mantrayla başlamak enerjinizi yenileyecek ve iyi gelecektir.
"Hayatın tümü bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir."
Bu haftayı kişisel bakımıma vakit ayırmaya adıyorum.. 2 hafta önce farmasi'nin kaş ve kirpik bakım kitini aldım. Çok memnunum şuan, dün de saç boyamı aldım kızıl. Akşama saçlarımı boyayıp pedikür yapıcam. Cumartesi dişim çekilecek birine de kaplama olacak. Haftaya da 2 gün eğitim olacak. Eğitim öncesi yenilenip tazeleneyim. Bundan daha iyi nasıl olur?
Güzel bir kahvaltı yapayım şimdi, sonra 1 kahve ve işimin başına. Çok şanslı sayıyorum kendimi. Akıştayım ve herşey yolunda. Bazen tıkansam da hayatın içinde herşeyin var olduğunu görüyor ve kabulleniyorum. Bu arada bir konuyla ilgili kafanızda soru işaretleri varsa ve kendinizi çıkmazda hissediyorsanız accesste kullanılan ve şimdi yazacağım cümleyi bir kaç kez tekrar edin gün içinde sonra neler oluyor bir bakın lütfen:
" herşey göründüğünün tersidir, hiçbir şey göründüğünün tersi değildir."
Mucizelere kucak açtığımız bol neşe ve keyifle geçecek bir gün olsun efemmmmm, sevgiler çokça
günaydın cnm bende tekrarlayam o zman
" herşey göründüğünün tersidir, hiçbir şey göründüğünün tersi değildir."
kaş için aldığın bakım gerçekten faydalı mı ben de kaşlarımı kalınlaştırmak istiyorummm
Çok ümidim yoktu açıkçası kuzum. 2 haftada tatmin edici şuan sonuç. Kirpiklerim de aynı şekilde. Tü tü tüüüü maşallah diyim de nazar etmiyim kendimi dgjhgkj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?