Pinkpotter günaydın kuzum çok teşekkür ederim. Umarım sen de iyisindir ve herşey yolundadır
2 haftadır pilatese başladım birebir alıyorum. Çok iyi hissediyorum kendimi. Sanırım düzenli olarak birşeyi hayatıma dahil etmek ve istikrarı korumak iyi hissettiriyor. Yeme içme düzenime dikkat ediyorum, daha öncesinde kahvaltı yapmayan ben artık kahvaltıyı dahil ettim. Daha az acıkıyorum. Şuan herşey yolunda çok şükür. Sürekli toplarlıyorum sağımı solumu, fazlalık gördüğüm herşeyi gözümü kırpmadan ya çöpe ya da kullanılabilir ise belediyelerin geri dönüşüm kutularına bırakıyorum.
Dürüst olmam gerekirse bazı zamanlar yalnızlık çok ağır geliyor. Annem babam yaşını alıp gidiyor, ee haliyle ben de. Bir düzen kurmam gerekiyor artık. Yaşı 35, yolun yarısı eder. Bunun kolaylıkla ve alan hızıyla sevgi dolu bir ilişkiye dönmesi için neler mümkün?
"Yalnızlığa alışırım da bir başınalığa asla" diyor ya şarkı tam olarak öyle. Kadın erkekle, erkek kadınla güzel. Bakalım biz kiminle güzelleşicez, öpüyorum çokca.
Hayatın tümü bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir.
Bundan çok daha iyi nasıl olur?
Benim için neşeden, keyiften kolaylıktan işleyecek sonsuz olasılıklar nelerdir?