Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Z zerema Allah bin kere razı olsun senden, cansın sen... Çok teşekkür ediyorumPinkpotter seçimlerimizin farkındalığında olmamız gerekiyor. Bu korku enerjisi, ister istemez insan endişe ediyor. Ancak bilsek ki endişe, negatif duadır o zaman bu alanda kalmayı seçer miydik? Şuan açığa çıkan herşeyi yıkıp yaratımını hep birlikte iptal edelim mi? EVETTTTTTTTTTTTTT!
“Tanrım, beni huzurunun bir elçisi yap.”
Ben kilidim. Vücudum anahtar.
Şimdi tüm kilitleri ve anahtarları ve üzerinde sallanan tüm virüsleri yok edebilir miyiz?
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!
Hayattan korkma ,incinme ve korunma ihtiyacı duyma, duygulardan kaçma, doyum arama, endişe duyma ve güvensiz hissetme zorunluluklarından kendini serbest bırakmak ister misin? İhtiyacın olmayan, sana hizmet etmeyen tüm korku, negatif enerji, yargı ve inançlara tutunma zorunluluğundan kendini serbest bırakarak geleceğe güvenle bakmanın, huzuru ve mutluluğu seçmenin nasıl bir his olduğunu bilmek ister misin?
(Evet demen yeterli.)
Herşey yolunda ve güvendeyim.
Herşey olması gerektiği gibi. Sağlıkla ve huzurlayım.
Bundan daha iyi nasıl olur?
Dilinizi damağınıza yapıştırın. Bi süre kalın. Sağ ve sol beynin eşitlenmesini sağlar. Enerji hafifleyene kadar devam etmek gerekiyor okumalara. Ruhsal olarak iyi gelecektir .Sadece kendimize değil bütüne dua ve iyiniyette bulunalım. Umudumuzu ve moralimizi canlı tutalım. Evrenle biriz. Başkalarından uzak da olsak onların sevgisini hissedebiliriz. Kendimizi iyi gelen şeylere adayalım.
Daha sağlıklı günlere umuyorum. Güzel, güneşli günlere.