geri dönmesi için birşeyler yapmalımıyım?

Fergul123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
227
156
53
kızlar benimde böyle bir konuda sıkıntılarım var neyazık ki ,düşünmeden kendimi alamadıgım abuk subuk şeylerde çare aradığım, meraktan yerimde duramadıgım..erkek arkadasımla 1 yıldır tanışıyoruz ve ilk aylarda ben sevmiyordum ve hiçbir gelecek düşünmüyordum sevgili olmuyordum ama peşimden cok koştu.ve elde etti bu 1 yılın 8 ayını sevgili olarak gecirdik ikimizde cok aşıktık benim için cok güzel şeyler yaptı sürprizler bilmemneler vede herhangi bir kavgamızda küssem bile kahrolurki velevki birkac sefer ayrılmak istedim(korkutmak için) cok agladı ve herseferinde barıştık.birkaç seferde o ayrılmak istedi ama en fazla 2 gün sürüyordu arıyordu yada ben arayıp günlünü alıyordum.yani birbirimizi cok seviyorduk onun aşkındanda en az kendiminki kadar emindim....herneyse 3 hafta önce ufak bi kavga ettik benim baska sebeplerle gergin oldugum bir günde oda baska sebeplerle gergindi ve telefonda ikimizinde ilgi istemesi nedeniyle ,kapıştık sonra yine bitsinmi bitsin olduk ..ben sinirden heryerden engelledim watsapp facebook instagram bilmemne..(birçok kavgamızda o yada ben bunu yaparız)....birkaç günsonra sakinleşince engelleri actım ve aradım .baktım aramamı engellemiş..facebooktan yazdım engelimi ac diye cevap vermeden engelledi.....benim engelini actıgım yerlerden o beni engelledi...ve hiçbir cevap vermedi.üstüne üstük facebookta herkese acık paylaşımlar yapıyor kısaca içerigi 'herşey bitti unutuyorum artık düşman bile degiliz 'anlamına gelen özlü sözler.nalanın 'sonunda bitti'şarkısını paylaşmış..herkese acık paylaşıyor görmemi istiyor sanırım..ve 3 hafta içinde gezmedigi yer kalmadı ürgüp antalya ,daga cıkmış kayaga,suanda istanbulda falan....gülerekten cok mutlu pozlarla fotolar cekiniyor yine herkese acık paylasıyor (normalde asla herkese acık paylasım yapmaz ve yapanada sinirlenirdi)...

sizce sadece canımı mı acıtmak istiyor, unutmayama mı calışıyor, yoksa unuttu bile mi?...:( 3 haftadır aramıyor ...duramadım gecen hafta mesaj attım yazdıklarıma cevap vermeyerek engellemesinin beni ne kadar üzdüğünü ve bitirmek istiyorsa agzıyla söylemesi gerektigini bunu saygılı bir şekilde üstelemeden kabul edecegimi ama kulagımla duymak istedigimi söyledim ...cevap vermedi sadece engellerimi tekrar actı...birkaçgündür acık....ama aramıyorda....cıldırıcam...çok inatcı bi insan inadından korkuyorum zaten koç burcu..bu olayla koç burcunuda hatim ettim aynısı cidden..ama koç burcu hemen unutur hemen siler hemen hayata döner gibi ibareler yazıyor inanmak istemiyorum :(((((...sizce dönermi ???ne yapmalıyım....?????daha dogrusu birşeyler yapmalımıyım???bende oldukca gururlu bir insanım yaptıgı cok koydu yalvar yakar zaten dönemem ...o neler düşünüyor sizce bunları yapmasındaki neden ne olabilir ne amaclıyor merak ediyorum çatlıyorum?????????:18::18::18::18::18::18:

..arkdaslarımın objektif olamayarak beni savunduklarını ve nefret etmem için gaza getirdiklerini düşündügüm için bu site aklıma geldi lütfen yardım edin banaaa lüttfennn

Son düzenleme:
vede cok özlüyorum öyle böyle degil zor dayanıyorum nasıl gececek o günler onsuz :5::5::5::5::5::5::5: çaresiz hissediyorum kendimi ....benzer olaylar yaşayanlar yada izlenimlerini paylaşmak isteyenler merakla bekliyorum:2::2::2::2:

Back