- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
-
- Konu Sahibi HerYerKaranlik
herkese söylediğimi söyleyeyim sana da.. buraya gel, çok değil 1 sene yaşa.. hala kalmak istiyorsan kalırsın.. ha ister misin? hayır!
Tek kelime GEL vataninaMerhaba arkadaslar,
ben almanyada dogdum büyüdüm. 21 Yasindayim, Üniversite 3. sinig ögrencisiyim. Ekonomik Bilgisaya bilimleri okuyorum... agirlik online pazarlama.
Ben kendimi buralarda hic mutlu his etmiyorum. Türkiyeye geri dönmek istiyorum ... özellikle antalyaya gitmek istiyorum. Orda evimiz var akrabaglarim var tek tük...
Inanin gün boyu aglamak istiyorum cünkü icimde hep bir özlem var ...
Nisanlimda burda dogdu büyüdü oda cnc makinalarda calisiyor...
Sizce geri dönüs yapa bilirmiyiz?
Sadece fikir edinmek istiyorum... Böyle bir ihtimal varmi sizce bizim icin? Kafama takildi ...
Bilgisi olan varmi acaba?
Benim de kuzenlerim Avusturya'da biz Antalya'dayız burayı o kadar çok seviyorlar ki temelli dönmek için hazırlık yapıyorlar hiç kalmak istemiyorlar orada her gün mutsuzlar
çok kibarsınız.referans mı?? burada o kelimenin anlamını bilen yok.burada onun adı torpil.Iste onu bilmiyorum ki ...
O kadar okuyan gencimiz var türkiyede... cogu issiz veya referansli gire biliyorlar is yerine.
Beni kim ise alicak ...
Ama buradada mutlu degilim ki ... kendimi robot gibi his ediyorum ... söyle disari cikipta dondurma yerken bile keyif alamiyorum
onların Almancası ve ingilizcesi iyi olduğu için hemen iş buldular bile bugün gelseler başlayacaklar burada yeterki yabancı dilin olsun turistten geçilmiyor ortalık ve yabancı dil bilen insan çok azPeki is alani nasil Antalyada?
çok kibarsınız.referans mı?? burada o kelimenin anlamını bilen yok.burada onun adı torpil.
arkandan dayın varsa olur , ama yoksa hiiççç gelme buralara
tamam işte.lüks hayat istemiyorsanız bir dayı yeter.yani ona da bir torpil lazımben lüks bir hayat istemiyorum ki :-(
tamam işte.lüks hayat istemiyorsanız bir dayı yeter.yani ona da bir torpil lazım
şaka bir yana demek isterdim ama gerçekten şaka değil. 1000 tl kazanılacak bir iş için bile torpile ihtiyaç var bu memlekette.
acı ama öyle.
ben lüks bir hayat istemiyorum ki :-(
Bende mezun olmadan once senin gibi dusunuyodum, 2 ay turkiye tatili yetmiyodu hic geri donmek istemiyodum. Buraya donuncede gun sayiyodum tekrar memleketime kavusmak icin. Hatta mezun olduktan sonra istanbuldan is bulur yerlesirim diyodum ama.... Diplomayi aldim ve burda calismaya bi baslayinca eskisi istegimde kalmadi. Hala cok ozluyorum cok seviyorum memleketimi gun sayiyorum kavusmak icin ama oraya yerlesme hevesim kalmadi artik. Bence sende acele etme okulunu bitir ise gir calis sonra karar verirsin. Hem yurtdisinda is tecruben olur is basvurusu yaptiginda cv'nde daha guzel durur.
para dışarıya kaçmayacakCok tuhaf... insan isi yapa bilen birini almaz mi??? Beceriksiz teyzesinin oglunu napicak
Zaten benim geri dönüs yapmam bir kac sene alir ... yani okulu bitirmek istiyorum.
Ama neden bu kadar imkansiz mi ya?
Hayal iste ...