Geri dönmek

HerYerKaranlik

Ne mutlu Türküm diyene! ❤️
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
2.139
1.517
Merhaba arkadaslar,

ben almanyada dogdum büyüdüm. 21 Yasindayim, Üniversite 3. sinig ögrencisiyim. Ekonomik Bilgisaya bilimleri okuyorum... agirlik online pazarlama.
Ben kendimi buralarda hic mutlu his etmiyorum. Türkiyeye geri dönmek istiyorum ... özellikle antalyaya gitmek istiyorum. Orda evimiz var akrabaglarim var tek tük...
Inanin gün boyu aglamak istiyorum cünkü icimde hep bir özlem var ...

Nisanlimda burda dogdu büyüdü oda cnc makinalarda calisiyor...

Sizce geri dönüs yapa bilirmiyiz?
Sadece fikir edinmek istiyorum... Böyle bir ihtimal varmi sizce bizim icin? Kafama takildi ...
Bilgisi olan varmi acaba?

Memleket hasreti çok zordur iyi bilirim... Eğer iş bulmak konusunda sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünüyorsanız yerleşin derim antalya güzel şehir...

Iste onu bilmiyorum ki ...
O kadar okuyan gencimiz var türkiyede... cogu issiz veya referansli gire biliyorlar is yerine.
Beni kim ise alicak ...

Ama buradada mutlu degilim ki ... kendimi robot gibi his ediyorum ... söyle disari cikipta dondurma yerken bile keyif alamiyorum

Tek kelime GEL vatanina

Benim de kuzenlerim Avusturya'da biz Antalya'dayız burayı o kadar çok seviyorlar ki temelli dönmek için hazırlık yapıyorlar hiç kalmak istemiyorlar orada her gün mutsuzlar

çok kibarsınız.referans mı?? burada o kelimenin anlamını bilen yok.burada onun adı torpil.
arkanda dayın varsa olur , ama yoksa hiiççç gelme buralara

Son düzenleme:

Cok tuhaf... insan isi yapa bilen birini almaz mi??? Beceriksiz teyzesinin oglunu napicak

Bende mezun olmadan once senin gibi dusunuyodum, 2 ay turkiye tatili yetmiyodu hic geri donmek istemiyodum. Buraya donuncede gun sayiyodum tekrar memleketime kavusmak icin. Hatta mezun olduktan sonra istanbuldan is bulur yerlesirim diyodum ama.... Diplomayi aldim ve burda calismaya bi baslayinca eskisi istegimde kalmadi. Hala cok ozluyorum cok seviyorum memleketimi gun sayiyorum kavusmak icin ama oraya yerlesme hevesim kalmadi artik. Bence sende acele etme okulunu bitir ise gir calis sonra karar verirsin. Hem yurtdisinda is tecruben olur is basvurusu yaptiginda cv'nde daha guzel durur.

Zaten benim geri dönüs yapmam bir kac sene alir ... yani okulu bitirmek istiyorum.
Ama neden bu kadar imkansiz mi ya?
Hayal iste ...

Cok tuhaf... insan isi yapa bilen birini almaz mi??? Beceriksiz teyzesinin oglunu napicak
para dışarıya kaçmayacak

burada cv denen bişey var.zaten avrupadan girme bişey bize.ve anlamını kimse bilmez.
cv nin içi boştur yani.bak buraya gelirsen bu konuda uzman olursun.sanki çok anlamını bilirmiş gibi herkes cv ister.kimse de gel bakalım anlat sen ne yapıyorsun,seni neden işe almalıyım,dışarıda ki insandan farkın nedir demez.
bunu birine söylesen boş boş suratına bakar.sonra o bıraktığın cv ler işyerlerinde 4 yada 8 parçaya bölünerek boş kısımları not kağıdı olarak kullanılır.sana da kimse dönüş yapmaz.
evet torpilsiz iş bulabilir misin?olabilir.
burada yaşasan tamam.ama bir hayal uğruna oralardan kopup gelme bence.

genelde avrupada yasayan turkler (kendı akrabalarım)turkıyeye tatıle geldıklerınde tabırı caızse yıyıp ıcıp gezıyorlar sımdı o kadar degılsede zamanında cuzdanları dolu dolu gelıp bozdur bozdur harca oohhh mıs sanıyorlardı kı bız turkıyede yasayan turkler bır elı yagda bır elı balda yasıyorlar turkıyede keyf te bızımdı
onlar sadece yeme, ıcme, alısverıs, gezme kısmıyla ılgılendıklerı ıcın hepımızı oyle yasadıgını sanıp gerı donmek ıstıyorlar amaaaaaa vatan tabıkı atılmaz ama her acıdan turkıyede yasamak cok ama cok zorr

Zaten benim geri dönüs yapmam bir kac sene alir ... yani okulu bitirmek istiyorum.
Ama neden bu kadar imkansiz mi ya?
Hayal iste ...

neden imkansiz olsun ki.. benim abim gitti türkiyeye ailesi ile beraber güllük gülistanlik yasiyorlar cok sükür. ben de gitmek istiyorum, cogumuzun icinde bir geri dönme arzusu var,Allah hayirlisi ile nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…